Alaskan malamutte Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 5 minut temu, bou napisał: cicho...ja też nie za bardzo,ale wiem jedno - trzy zamojszczaki wyjeżdzają z łagru! :) A kto i do kogo - to sie okaże,jak juz zacumują :) bou, dziewięć!!! A może 10....czekam na miejsce... 1. Bonus - kikou - Ewa Marta 2. Uszko - kikou - Aska7 4. Szara - Jagaa - Aska7 3. Misio czarny - BDT - mari23 5. Duża biała - Murka - Zagrodowy pies polski 6. Jasna długowłosa - Szafirka - Anula i Bogusik 7. Sunia na zdjęciu obok jasnej - Szafirka - Alaskan malamutte 8. Mała sunia bez ogonka - Szafirka - Tola 9. Czarny piesek niskopodłogowy - Szafirka - Jo37 1 Quote
bou Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 50 minut temu, Alaskan malamutte napisał: bou, dziewięć!!! A może 10....czekam na miejsce... Oooooooo! No powiedziałam,że to Feniks się odrodził.....ratując te biedactwa.Jesteście ciocie - wspaniałą ekipą z wielkimi serduchami...Los zawsze oddaje,to co my dajemy... Szacunek. Pokerek sama doczyta,albo ją jutro uświadomię! :) 2 Quote
Nesiowata Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 5 godzin temu, bou napisał: I w ten właśnie sposób - Feniks się odrodził....Opiekuj się tymi piesami,Fenisiu..... Przynajmniej jedna śmierć nie poszła na marne. Nr konta poproszę. I zdrowia jak najwięcej dla Bonusa! Quote
maarit Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 7 godzin temu, bou napisał: cicho...ja też nie za bardzo,ale wiem jedno - trzy zamojszczaki wyjeżdzają z łagru! 🙂 A kto i do kogo - to sie okaże,jak juz zacumują 🙂 Tak w sumie to jedzie więcej bo i szara sunia szorstkowłosa, tych trzech i psiaki,które wybrały dziewczyny już wcześniej. 1 Quote
mari23 Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 9 godzin temu, Ewa Marta napisał: Jeśli to łzy szczęścia, to na zdrowie:) To my dziękujemy, walczyłaś o niego od początku:) zaglądam od rana do Bonuska.... nie mogę się nacieszyć, że już nie będzie tam bezradnie tkwił w jednym miejscu... 1 Quote
Poker Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 8 godzin temu, bou napisał: Pokerek sama doczyta,albo ją jutro uświadomię! 🙂 Jam uświadomiona, ale i tak nie nadążam... Quote
beataczl Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Deklaruje stała 10 zł. Od maja bo jestem poza krajem i tu nie mam możliwości wpłaty. Chesterek chyba już nie będzie potrzebowal wsparcia ...♥️ 1 Quote
Poker Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 1 godzinę temu, beataczl napisał: Deklaruje stała 10 zł. Od maja bo jestem poza krajem i tu nie mam możliwości wpłaty. Chesterek chyba już nie będzie potrzebowal wsparcia ...♥️ możesz od kwietnia ,a włpacisz całość potem 🙂 Quote
Ewa Marta Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 1 godzinę temu, beataczl napisał: Deklaruje stała 10 zł. Od maja bo jestem poza krajem i tu nie mam możliwości wpłaty. Chesterek chyba już nie będzie potrzebowal wsparcia ...♥️ Bardzo Ci dziekujemy:) Chester już w swoim własnym domu, więc na pewno nie będzie potrzebował pomocy:) Zaraz wyślę numer konta. Założyłam oddzielne konto na psie wpłaty, żeby ciągle nie wypłacać i nie chować w kopertach w domu. Potem znowu wplacać, zeby gdześ zrobić przelew... Kochane, nie zacytuję wszystkich wpisów, ale bardo dziękuję, że jesteście:) Bardzo dziękujemy jeszcze raz Kikou, że zgodziła się przyjąć Bonusa:) Bardzo dziękuję też Alaskan i Aska7 za naszą korespondencję i za to, że pomogłyście wybrać Bonusa. Alaskan napisała "Bierzcie go, wspólnie damy radę" Aśka też napisała, że przecież będziemy sobie nawzajem pomagać. W grupie zawsze raźniej:) Ja też deklaruję 30 zł stałej dla Bonuska. Mam w tej chwili kilka deklaracji i niestety chorą Barsiczkę. Koszty jej leczenia ocno nadszarpują budzet domowy. 1 Quote
beataczl Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 2 godziny temu, Poker napisał: możesz od kwietnia ,a włpacisz całość potem 🙂 No jak mi komornik w międzyczasie nie przyjdzie to tak .:,-) Ewa Marta zapisz proszę że ureguluje ok. 20 maj za kwiecień i maj razem bo szybciej nie ma szans... Quote
Ellig Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 6 godzin temu, kikou napisał: Czekamy na Bonusika :) My tez czekamy kiedy do Ciebie dojedzie :) Quote
Ewa Marta Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 1 godzinę temu, beataczl napisał: No jak mi komornik w międzyczasie nie przyjdzie to tak .:,-) Ewa Marta zapisz proszę że ureguluje ok. 20 maj za kwiecień i maj razem bo szybciej nie ma szans... Napisałam od maja, a jak dojdzie z wyrównaniem za kwiecień, to zmienię:) Quote
elik Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Jestem i ja, od rana byłam wyjechana, ale już wróciłam i proszę o dopisanie do wykazu deklaracji moją znajomą Agnieszkę - 25,00 zł - 1/2 deklaracji Feniksa. Drugą połowę otrzyma drugi następca Feniksa Ucho. Quote
Aska7 Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Dam 10,00 stałej. Sorry, że tylko tyle, ale wiecie : ) Wątek Szarej Stara, szara, bura, smutna zamojszczanka - jeszcze będzie pięknie, tylko proszę pomóż - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Mamy już 11 szczęśliwców!!!! . Bonus - kikou - Ewa Marta 2. Uszko - kikou - Aska7 4. Szara - Jagaa - Aska7 3. Misio czarny - BDT - mari23 5. Duża biała - Murka - Zagrodowy pies polski 6. Jasna długowłosa - Szafirka - Anula i Bogusik 7. Sunia na zdjęciu obok jasnej - Szafirka - Alaskan malamutte 8. Mała sunia bez ogonka - Szafirka - Tola 9. Czarny piesek niskopodłogowy - Szafirka - Jo37 10. Makary - Dexterka - agat21 11. Runo - Dexterka - Alaskan malamutte Zapraszam na watek Runo Ja też chcę opuścić schroniskowy, betonowy boks...Runo marzy o domku..Proszę, spełnijmy jego marzenia!! - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania 1 Quote
Ewa Marta Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 2 godziny temu, elik napisał: Jestem i ja, od rana byłam wyjechana, ale już wróciłam i proszę o dopisanie do wykazu deklaracji moją znajomą Agnieszkę - 25,00 zł - 1/2 deklaracji Feniksa. Drugą połowę otrzyma drugi następca Feniksa Ucho. 48 minut temu, Aska7 napisał: Dam 10,00 stałej. Sorry, że tylko tyle, ale wiecie : ) Wątek Szarej Stara, szara, bura, smutna zamojszczanka - jeszcze będzie pięknie, tylko proszę pomóż - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania Z całego serca Wam dziękujemy! Zaraz wyślę numer konta:) Quote
elik Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 2 godziny temu, elik napisał: Jestem i ja, od rana byłam wyjechana, ale już wróciłam i proszę o dopisanie do wykazu deklaracji moją znajomą Agnieszkę - 25,00 zł - 1/2 deklaracji Feniksa. Drugą połowę otrzyma drugi następca Feniksa Ucho. Dołożyłam jeszcze dyszkę i będzie po 30,00 zł dla obu następców Feniksa. Quote
maarit Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 A może na FB go wrzucić? Ja nie ten teges...z tym. Quote
Ewa Marta Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 5 minut temu, elik napisał: Dołożyłam jeszcze dyszkę i będzie po 30,00 zł dla obu następców Feniksa. Ale cudnie, bardzo dzięujemy!!! 1 minutę temu, maarit napisał: A może na FB go wrzucić? Ja nie ten teges...z tym. Pomyślimy, jak już przyjedzie do hoteliku:) Quote
Tola Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Zapisuję się u Bonusa i bardzo cieszę się, że i przed nim spokojna, bezpieczna starość. Tyle się dzieje, wspaniałe decyzje, wspaniali ludzi i to wszystko wprost niewiarygodne, a jednak się dzieje:) Wpadam na chwilkę na kolejne wątki, muszę jednak na spokojnie to wszystko poskładać;) Quote
Ewa Marta Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 3 minuty temu, Tola napisał: Zapisuję się u Bonusa i bardzo cieszę się, że i przed nim spokojna, bezpieczna starość. Tyle się dzieje, wspaniałe decyzje, wspaniali ludzi i to wszystko wprost niewiarygodne, a jednak się dzieje:) Wpadam na chwilkę na kolejne wątki, muszę jednak na spokojnie to wszystko poskładać;) W sumie dzisiaj można tylko latać po nowo zakładanych wątkach:) Tyle się dzieje, że nie ogarniam do końca:) 1 Quote
Recommended Posts