Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, bou napisał:

cicho...ja też nie za bardzo,ale wiem jedno - trzy zamojszczaki wyjeżdzają z łagru! :)

A kto i do kogo - to sie okaże,jak juz zacumują :)

bou, dziewięć!!! A może 10....czekam na miejsce...

1. Bonus                                  -  kikou     -  Ewa Marta

2. Uszko                                         -  kikou      -  Aska7

4. Szara                                          - Jagaa      -  Aska7

3. Misio czarny                               -  BDT         -  mari23 

5. Duża biała                                   -  Murka     - Zagrodowy pies polski

6. Jasna długowłosa                       - Szafirka   - Anula i Bogusik

7. Sunia na zdjęciu obok jasnej      - Szafirka   -  Alaskan malamutte

8. Mała sunia bez ogonka               - Szafirka   -  Tola

9. Czarny piesek niskopodłogowy  - Szafirka   - Jo37

• Upvote 1
Posted
50 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

bou, dziewięć!!! A może 10....czekam na miejsce...

Oooooooo! No powiedziałam,że to Feniks się odrodził.....ratując te biedactwa.Jesteście ciocie - wspaniałą ekipą z wielkimi serduchami...Los zawsze oddaje,to co my dajemy... Szacunek.

Pokerek sama doczyta,albo ją jutro uświadomię! :)

• Like 2
Posted
5 godzin temu, bou napisał:

I w ten właśnie sposób - Feniks się odrodził....Opiekuj się tymi piesami,Fenisiu.....

Przynajmniej jedna śmierć nie poszła na marne.

Nr konta poproszę. I zdrowia jak najwięcej dla Bonusa!

Posted
7 godzin temu, bou napisał:

cicho...ja też nie za bardzo,ale wiem jedno - trzy zamojszczaki wyjeżdzają z łagru! 🙂

A kto i do kogo - to sie okaże,jak juz zacumują 🙂

Tak w sumie to jedzie więcej bo i szara sunia szorstkowłosa, tych trzech i psiaki,które wybrały dziewczyny już wcześniej.

• Like 1
Posted
9 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Jeśli to łzy szczęścia, to na zdrowie:) To my dziękujemy, walczyłaś o niego od początku:)

zaglądam od rana do Bonuska.... nie mogę się nacieszyć, że już nie będzie tam bezradnie tkwił w jednym miejscu...

• Like 1
Posted
8 godzin temu, bou napisał:

Pokerek sama doczyta,albo ją jutro uświadomię! 🙂

Jam uświadomiona, ale i tak nie nadążam...

Posted
1 godzinę temu, beataczl napisał:

Deklaruje stała 10 zł. Od maja bo jestem poza krajem i tu nie mam możliwości wpłaty. Chesterek chyba już nie będzie potrzebowal wsparcia ...♥️

możesz od kwietnia ,a włpacisz całość potem 🙂

Posted

Deklaruje stała 10 zł. Od maja bo jestem poza krajem i tu nie mam możliwości wpłaty. Chesterek chyba już nie będzie potrzebowal wsparcia ...♥️

Bardzo Ci dziekujemy:) Chester już w swoim własnym domu, więc na pewno nie będzie potrzebował pomocy:) Zaraz wyślę numer konta. Założyłam oddzielne konto na psie wpłaty, żeby ciągle nie wypłacać i nie chować w kopertach w domu. Potem znowu wplacać, zeby gdześ zrobić przelew... 

Kochane, nie zacytuję wszystkich wpisów, ale bardo dziękuję, że jesteście:)

Bardzo dziękujemy jeszcze raz Kikou, że zgodziła się przyjąć Bonusa:) Bardzo dziękuję też Alaskan i Aska7 za naszą korespondencję i za to, że pomogłyście wybrać Bonusa. Alaskan napisała "Bierzcie go, wspólnie damy radę" Aśka też napisała, że przecież będziemy sobie nawzajem pomagać. W grupie zawsze raźniej:) 

Ja też deklaruję 30 zł stałej dla Bonuska. Mam w tej chwili kilka deklaracji i niestety chorą Barsiczkę. Koszty jej leczenia ocno nadszarpują budzet domowy.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

możesz od kwietnia ,a włpacisz całość potem 🙂

No jak mi komornik w międzyczasie nie przyjdzie to tak .:,-) 

Ewa Marta zapisz proszę że ureguluje ok. 20 maj za kwiecień i maj razem bo  szybciej nie ma szans...

Posted

No jak mi komornik w międzyczasie nie przyjdzie to tak .:,-) 

Ewa Marta zapisz proszę że ureguluje ok. 20 maj za kwiecień i maj razem bo  szybciej nie ma szans...

Napisałam od maja, a jak dojdzie z wyrównaniem za kwiecień, to zmienię:) 

Posted

Jestem i ja, od rana byłam wyjechana, ale już wróciłam i proszę o dopisanie do wykazu deklaracji moją znajomą Agnieszkę - 25,00 zł - 1/2 deklaracji Feniksa. Drugą połowę otrzyma drugi następca Feniksa Ucho.

• Ewa Marta changed the title to Kolejny zamojszczak po latach opuszcza schronisko i wyrusza pożyć lepiej, bezpieczniej i godniej do Kikou. Ma na imię Bonus:) i bardzo prosi o wsparcie na utrzymanie.
Posted

Mamy już 11 szczęśliwców!!!!

. Bonus                                           -  kikou     -  Ewa Marta

2. Uszko                                         -  kikou      -  Aska7

4. Szara                                          - Jagaa      -  Aska7

3. Misio czarny                               -  BDT         -  mari23 

5. Duża biała                                   -  Murka     - Zagrodowy pies polski

6. Jasna długowłosa                       - Szafirka   - Anula i Bogusik

7. Sunia na zdjęciu obok jasnej      - Szafirka   -  Alaskan malamutte

8. Mała sunia bez ogonka               - Szafirka   -  Tola

9. Czarny piesek niskopodłogowy  - Szafirka   - Jo37

10. Makary                                        - Dexterka - agat21 

11. Runo                                            - Dexterka - Alaskan malamutte

Zapraszam na watek Runo

Ja też chcę opuścić schroniskowy, betonowy boks...Runo marzy o domku..Proszę, spełnijmy jego marzenia!! - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania

• Like 1
Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Jestem i ja, od rana byłam wyjechana, ale już wróciłam i proszę o dopisanie do wykazu deklaracji moją znajomą Agnieszkę - 25,00 zł - 1/2 deklaracji Feniksa. Drugą połowę otrzyma drugi następca Feniksa Ucho.

48 minut temu, Aska7 napisał:

Z całego serca Wam dziękujemy! Zaraz wyślę numer konta:)

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Dołożyłam jeszcze dyszkę i będzie po 30,00 zł dla obu następców Feniksa.

Posted
5 minut temu, elik napisał:

Dołożyłam jeszcze dyszkę i będzie po 30,00 zł dla obu następców Feniksa.

Ale cudnie, bardzo dzięujemy!!!

1 minutę temu, maarit napisał:

A może na FB go wrzucić? Ja nie ten teges...z tym.

Pomyślimy, jak już przyjedzie do hoteliku:)

Posted

Zapisuję się u Bonusa i bardzo cieszę się, że i przed nim spokojna, bezpieczna starość.

Tyle się dzieje, wspaniałe decyzje, wspaniali ludzi i to wszystko wprost niewiarygodne, a jednak się dzieje:)

Wpadam na chwilkę na kolejne wątki, muszę jednak na spokojnie to wszystko poskładać;) 

Posted
3 minuty temu, Tola napisał:

Zapisuję się u Bonusa i bardzo cieszę się, że i przed nim spokojna, bezpieczna starość.

Tyle się dzieje, wspaniałe decyzje, wspaniali ludzi i to wszystko wprost niewiarygodne, a jednak się dzieje:)

Wpadam na chwilkę na kolejne wątki, muszę jednak na spokojnie to wszystko poskładać;) 

W sumie dzisiaj można tylko latać po nowo zakładanych wątkach:) Tyle się dzieje, że nie ogarniam do końca:)

• Like 1