Jump to content
Dogomania

Koniec Rozliczone...Podróż przez jeden uśmiech - Bazarek transportowy dla Zamojskich Psiaczków. Jeszcze zbieramy dla Białej z Zamościa pozostało do szerszego uśmiechu 0 zł

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, uxmal napisał:

uff :) bo nie umiem dodawać groszy :) 

Czarna czy zielona?

Czarna, nie lubię zielonej. Chciałam jeszcze kanapkę, ale po ostatnich wpisach straciłam apetyt, z czasem wróci  :)

• uxmal changed the title to Podróż przez jeden uśmiech - Bazarek transportowy dla Zamojskich Psiaczków. Pozostało do pełnego uśmiechu 332 zł
Posted
Przed chwilą, rozi napisał:

Czarna, nie lubię zielonej. Chciałam jeszcze kanapkę, ale po ostatnich wpisach straciłam apetyt, z czasem wróci  :)

oki :) no to czarna. 

Jakby co stanowisko gospodarcze do robienia kanapek jest czyste. Pracownicy również myją rączki :D

Posted

Podsumowanie dzisiejszego dnia :)

Dzięki Wam uzbieraliśmy 668 zł

Zaopatrzeni w kolejne doładowania paliw, ciastek, kanapek i termosów

mijamy  Opole.

Pogoda świetna,18 C małe chmurki.

Wspaniały klimat na trasę i śpieeww.

Posted
Przed chwilą, Aska7 napisał:

Uwielbiam : ) Jak zasypiam na autostradzie, to sobie to śpiewam. Bo nie umiem śpiewać ; )

też nie umiem śpiewać :D Ale co tam... czasami Hanki Ordonki styl  udaje z tymi drganiami głosu. Wtedy nie chyba słychać  jak fałszuje :) 

Posted
3 minuty temu, Aska7 napisał:

Termosy dwa, jeden z zieloną i jeden z kawą.

Z zieloną?  Tzn kawą czy herbatą ?  Bo gdzieś o zielonej kawie słyszałam. Nie wiem czy  mam ew. narysuję zaczarowanym ołówkiem.

Posted
5 minut temu, Aska7 napisał:

Mnie to śmieszy Bajor. Facet z muchą w gardle : )

hahah rzeczywiście z muchą :D Ale dykcję ma świetną mimo tej muchy.

Posted
7 minut temu, Aska7 napisał:

Jeden z mocną kawą z fusów,przez sitko do termosu. No trudno. Drugi z zieloną herbatą z kostki.

O! Kawę zrobiłam idę poszukać jak wygląda herbata w kostce.

Posted
9 godzin temu, rozi napisał:

Czarna bez cukru.

A dlaczego RUTA93 dostanie świeże, a ja używane? Zupełnie jak w warsztacie samochodowym, nowym klientom robi się błyskawicznie i porządnie, a znajomi wybaczą  nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0410

Ty to nie dasz sobie w kaszę dmuchać haha ;)) 

• Like 1