Jump to content
Dogomania

Koniec Rozliczone...Podróż przez jeden uśmiech - Bazarek transportowy dla Zamojskich Psiaczków. Jeszcze zbieramy dla Białej z Zamościa pozostało do szerszego uśmiechu 0 zł

Recommended Posts

Posted

Podsumowanie dzisiejszego dnia :)

Dzięki Wam uzbieraliśmy 454 zł

Zaopatrzeni zatem w zestawy podróżnika,

oraz z pełnym bakiem paliwa zbliżyliśmy się do Krakowa w okolicę Balic.

Tam na jednym ze wzgórz krakowskich

znajduje się Obserwatorium Astronomiczne. 

W okresie przedcovidowskim można było go zwiedzić

i uczestniczyć w wieczorze pod gwiazdami.

1692883548_Beztytuu.jpg.083302c61826acf38b8b3172394e1dce.jpg

Posted
13 godzin temu, uxmal napisał:

W chłodni mam gotowce z serem i pomidorem.

Miały być z masłem i pomidorem. Sera nie chcę. Zrób mi dwie z masłem i ogórkiem i herbatę (za dopłatą) w termosie.

• Like 1
Posted
8 godzin temu, RUTA93 napisał:

Poproszę paliwo, oraz termos i 8 kanapek - wolałabym z ogórkiem ;)

Dziękuję bardzo:)))) Dobrze zrobię z ogórkiem :)

Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Miały być z masłem i pomidorem. Sera nie chcę. Zrób mi dwie z masłem i ogórkiem i herbatę (za dopłatą) w termosie.

Dziękuję:) mogę z tych gotowców wyciągnąć pomidora i ser a włożyć ogórka? Nie chcę żeby się gotowce zmarnowały .

Herbata czarna czy zielona? 

Posted
2 minuty temu, uxmal napisał:

Dziękuję:) mogę z tych gotowców wyciągnąć pomidora i ser a włożyć ogórka? Nie chcę żeby się gotowce zmarnowały .

Herbata czarna czy zielona? 

Czarna bez cukru.

A dlaczego RUTA93 dostanie świeże, a ja używane? Zupełnie jak w warsztacie samochodowym, nowym klientom robi się błyskawicznie i porządnie, a znajomi wybaczą  nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0410

Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Czarna bez cukru.

A dlaczego RUTA93 dostanie świeże, a ja używane? Zupełnie jak w warsztacie samochodowym, nowym klientom robi się błyskawicznie i porządnie, a znajomi wybaczą  nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0410

Nooo dobrze zrobię świeże. Te z chłodni zjem po zakończeniu bazarku. Będą pewnie już wilgotne i nasiąknięte pomidorem takim oklapnietym.

Posted
1 minutę temu, uxmal napisał:

Nooo dobrze zrobię świeże. Te z chłodni zjem po zakończeniu bazarku. Będą pewnie już wilgotne i nasiąknięte pomidorem takim oklapnietym.

:D  to zrób dwie, a zapłacę jak za cztery.

Ile dopłacam za herbatę?

Posted
1 godzinę temu, Jo37 napisał:

Temperówkę poproszę skoro pomaga w podróży zaczarowany ołówek.

oczywiście, :) że pomaga. Trzeba będzie drugi narysować jak ten pierwszy się będzie kończył. Na wszelki wypadek.

Posted
10 minut temu, Tianku napisał:

ja poproszę plecak, termos i kanapkę :)

a słodkiego nic nie ma? może jakieś owsiane ciasteczka nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0103

Dziękuje bardzo :)

Nie mam jeszcze nic słodkiego. Ale mogę narysować zaczarowanym ołówkiem . Może Tiramisu ? albo drożdżowe(nie zgniecie się w podróży)?