Onaa Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 37 minut temu, uxmal napisał: @Onaa ponieważ reprezentowałaś Panią "Znajomą Onaa" czy upoważnia Cię do wyboru pakietu? @Anula, @Dusia-Duszka - czy macie preferencje pakietowe? Jeśli wolicie losowanie to jakąś sierotkę znajdę i nagram filmik z losowaniem Tak, znajoma zdziwiła się jakie tutaj bazarki i konkursy odchodzą :D. Quote
Onaa Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 11 minut temu, Aska7 napisał: Nigdy nie widziałam star treka 1 Quote
uxmal Posted April 13, 2021 Author Posted April 13, 2021 12 minut temu, Onaa napisał: Który Star Trek jest Twoim ulubionym? Quote
Radek Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Wpłacić można na to samo konto, co wcześniej? Quote
Dusia-Duszka Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 3 godziny temu, uxmal napisał: @Onaa ponieważ reprezentowałaś Panią "Znajomą Onaa" czy upoważnia Cię do wyboru pakietu? @Anula, @Dusia-Duszka - czy macie preferencje pakietowe? Jeśli wolicie losowanie to jakąś sierotkę znajdę i nagram filmik z losowaniem Nas najbardziej urządza pakiet treningowy, w drugiej kolejności higieniczny i na ostatniej pozycji kanapowy - choć Duśka mogłaby oponować :))))))) Ale nie upieram się, może być też losowanie. 1 Quote
uxmal Posted April 14, 2021 Author Posted April 14, 2021 8 godzin temu, Radek napisał: Wpłacić można na to samo konto, co wcześniej? Jeszcze chwilę. Sprawdzę czy wszystko dobrze policzyłam i powysyłam pw Quote
Radek Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 1 minutę temu, uxmal napisał: Jeszcze chwilę. Sprawdzę czy wszystko dobrze policzyłam i powysyłam pw W takim razie grzecznie czekam :) Quote
elik Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 1 godzinę temu, uxmal napisał: Jeszcze chwilę. Sprawdzę czy wszystko dobrze policzyłam i powysyłam pw Czy byłabyś tak dobra, grzeczna end miła I przelała kasę za transport Białej Damy (na razie) bezpośrednio na konto Murki? Plisssss Sunia już dzisiaj opuści schron. Quote
Maria1957 Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 To ja proszę " coś " ... za 5 zł. Pozdrawiam. 1 1 Quote
mari23 Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 11 godzin temu, uxmal napisał: Jeszcze chwilę. Sprawdzę czy wszystko dobrze policzyłam i powysyłam pw ja też grzecznie na nr konta czekam...no może nie do końca "grzecznie", trochę podryguję z radości, że pierwsza sunia już na wolności :) edytuję, bo się doczekałam i nawet już wpłaciłam :) :) Życzę psiakom szerokiej drogi na trasie szerokiego uśmiechu :) Quote
uxmal Posted April 14, 2021 Author Posted April 14, 2021 2 godziny temu, Maria1957 napisał: To ja proszę " coś " ... za 5 zł. Pozdrawiam. Dziekuje Proponuję 5a Najtańsze ferrari Świata 5 zł Quote
uxmal Posted April 14, 2021 Author Posted April 14, 2021 9 godzin temu, elik napisał: Czy byłabyś tak dobra, grzeczna end miła I przelała kasę za transport Białej Damy (na razie) bezpośrednio na konto Murki? Plisssss Sunia już dzisiaj opuści schron. Jeśli dostanę pierwsze wpłaty i dziewczyny z grupy transportowej Zamość-Nowa Sól się zgodzą to oczywiscie prześlę Quote
uxmal Posted April 14, 2021 Author Posted April 14, 2021 19 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: Nas najbardziej urządza pakiet treningowy, w drugiej kolejności higieniczny i na ostatniej pozycji kanapowy - choć Duśka mogłaby oponować :))))))) Ale nie upieram się, może być też losowanie. To poczekajmy jeszcze na Anula i Onaa :) Quote
mari23 Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Dnia 9.04.2021 o 22:11, mari23 napisał: Pomiędzy Wrocławiem a Nową Solą jeszcze mały czarny Misio wysiadłby przy autostradzie, jak 2 lata temu Miluś... do mnie na BDT nr 8 - kropelkę paliwa zakupię na dobry początek, bo chyba wszyscy już spać poszli ;) a Misio nie przyjedzie teraz, zachorował :( :( :( :( Quote
rozi Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 3 minuty temu, mari23 napisał: a Misio nie przyjedzie teraz, zachorował :( :( :( :( Może jednak. Quote
mari23 Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Przed chwilą, rozi napisał: Może jednak. mam nadzieję... Ja już chyba mam "coś z głową"...cały wieczór miałam prawie "głupawkę" z radości, że Biała już u Murki, a tu nagle zobaczyłam zdjęcie Misia i ryczę... poszłabym do psychiatry...ale zabroni mi na dogomanię wchodzić. Quote
elik Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 3 godziny temu, uxmal napisał: Jeśli dostanę pierwsze wpłaty i dziewczyny z grupy transportowej Zamość-Nowa Sól się zgodzą to oczywiście prześlę Oj to chyba zaszło jakieś nieporozumienie. Dostałam informację, że na tym bazarku zbierasz także wpłaty na transport białej suni do Murki, jeśli to błędna informacje, to ja oczywiście wycofuję swoją prośbę, bo to byłaby z mojej strony bezczelne cwaniactwo :) Nie zamierzałam skorzystać z kasy, która ma inne przeznaczenie. Widocznie coś źle zrozumiałam. Quote
uxmal Posted April 14, 2021 Author Posted April 14, 2021 20 minut temu, elik napisał: Oj to chyba zaszło jakieś nieporozumienie. Dostałam informację, że na tym bazarku zbierasz także wpłaty na transport białej suni do Murki, jeśli to błędna informacje, to ja oczywiście wycofuję swoją prośbę, bo to byłaby z mojej strony bezczelne cwaniactwo :) Nie zamierzałam skorzystać z kasy, która ma inne przeznaczenie. Widocznie coś źle zrozumiałam. Zbieram ale nie pełną kwotę. Pełna jest 100 zł. Na bazarku cel dla białej był 60. Jeszcze 5 zł mam nadwyżki. Nie mam jeszcze wpłat. Dzisiaj wysłałam pw. Quote
uxmal Posted April 14, 2021 Author Posted April 14, 2021 1 godzinę temu, mari23 napisał: mam nadzieję... Ja już chyba mam "coś z głową"...cały wieczór miałam prawie "głupawkę" z radości, że Biała już u Murki, a tu nagle zobaczyłam zdjęcie Misia i ryczę... poszłabym do psychiatry...ale zabroni mi na dogomanię wchodzić. No to może do coauch'a ? A tak poważnie to Misa będą "leczyć " w schronie? Quote
UlaFeta Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 5 godzin temu, uxmal napisał: No to może do coauch'a ? A tak poważnie to Misa będą "leczyć " w schronie? "Leczyć"?dobre pytanie. Pieniążek masz już na koncie. Quote
mari23 Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 9 godzin temu, uxmal napisał: No to może do coauch'a ? A tak poważnie to Misa będą "leczyć " w schronie? No właśnie to mnie martwi najbardziej, jeśli jest chory - tym bardziej powinien szybko opuścić schronisko i być leczony w warunkach domowych. Mam nadzieje, że po diagnostyce wypuszczą Misia na wolność. a mojej głowie już nic i nikt nie pomoże ;) Quote
Recommended Posts