uxmal Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 Wow :) Ale się dzieje z rana Dziękuję bardzo:) I Dzień dobry :) Quote
uxmal Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Paliwo i śpiwór proszę. I całkiem rano zapraszam do zakupów. Dziękuję bardzo:) Ale raniuszek jesteś. Ja dopiero śniadanie jem. Quote
uxmal Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 2 godziny temu, Zagrodowy pies polski napisał: Jaa też poproszę nr 8 na paliwo😊 Dziękuję bardzo:) bardzo dobry wybór;) Quote
uxmal Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Dzień dobry. Termos poproszę. Kawę sobie zrobię przed wyprawą. Ooooo. Dziękuję bardzo:) Pijesz kawę:) Super bo ostatnio samych niekawoszy spotykam :))) Quote
uxmal Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Poprosze choc maly termosik za 2 zl Super:) dziękuję bardzo:) to nie jest takie choć. Quote
uxmal Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Paliwo za 25.00 : ) Na dobry dzień Dziękuję bardzo:) Niunie niezłe i innowacyjne. Nawet wi-fi mają. Nie kabel. Quote
uxmal Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 59 minut temu, Tyśka) napisał: Rewelacyjny bazarek :D 57 minut temu, Ellig napisał: Super bazarek, zapraszamy! :D dziękuję bardzo Quote
uxmal Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 14 minut temu, rozi napisał: Nic nie rozumiem. Nic! I Ty Brutusie? Pokerek też nie i Gabim. No nie wierzę:) Quote
uxmal Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 Na razie wychodzi że w czasie podróży będziemy posługiwać się Zaczarowanym ołówkiem albo pierścieniem Arabelli Głosowanie jest darmowe :) Do jutra do godziny 18:00 wybieramy przydatne w czasie podróży rzeczy. Wygrywa ten który uzyska największą liczbę głosów. Jedna osoba może oddać tylko jeden głos na propozycje z pkt 1-3lub więcej . 1. Złomek do remontu: Do remontu ale zwarty i gotowy do każdej podróży. Wymaga płynu usuwającego korozję i dosmarowania. 2. Pierścień Arabelli: Głos Jo37 Wykonany ze stali nierdzewnej i szkła barwionego. Za jednym obrotem pierścienia można przenieść się w wymarzone miejsce. Uwaga nie działają zaklęcia przywracające. 3. Zaczarowany Ołówek. głos: UlaFeta Narzędzie dla artystów i konstruktorów. Ciało stałe zaimplementowane w drewnianej obudowie. Za pomocą ruchu ręki użytkownika transponuje projekt z wymiaru 2D na 3D. Za pomocą ołówka można urealnić zaprojektowane i narysowane elementy graficzne. 4. Własny pomysł Quote
Aska7 Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 12 minut temu, uxmal napisał: I Ty Brutusie? Pokerek też nie i Gabim. No nie wierzę:) Mgła mózgowa po covidzie 1 Quote
rozi Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 17 minut temu, uxmal napisał: I Ty Brutusie? Pokerek też nie i Gabim. No nie wierzę:) O tego nie rozumiem :/ Jedna osoba może oddać tylko jeden głos na propozycje z pkt 1-3lub więcej Quote
uxmal Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 10 minut temu, rozi napisał: O tego nie rozumiem :/ Jedna osoba może oddać tylko jeden głos na propozycje z pkt 1-3lub więcej Aha. Sama siebie dobrze nie rozumiem:) Ciemno było .:) Miałam na myśli, że jeśli np ktoś zamiast na zaczarowany ołówek, złomka lub Arabelle poda coś innego (czyli pkt 4) np różdżkę a potem ktoś inny poda np samolot no to będzie więcej propozycji niż 1-3 i nawet 4. Quote
uxmal Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 16 minut temu, Jo37 napisał: A mój pierścień Arabelli nie jest zaznaczony1 Racja, oślepłam wczoraj. Już dopisałam Quote
rozi Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 27 minut temu, uxmal napisał: Aha. Sama siebie dobrze nie rozumiem:) Ciemno było .:) Miałam na myśli, że jeśli np ktoś zamiast na zaczarowany ołówek, złomka lub Arabelle poda coś innego (czyli pkt 4) np różdżkę a potem ktoś inny poda np samolot no to będzie więcej propozycji niż 1-3 i nawet 4. Zagłosuję na ołówek. Ołówek jest świetny, można będzie ze dwa pieski dorysować.. Quote
Ellig Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Głosuję na Zaczarowany ołówek i 5 temperówek poproszę. Quote
uxmal Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 1 godzinę temu, rozi napisał: Zagłosuję na ołówek. Ołówek jest świetny, można będzie ze dwa pieski dorysować.. Super :) Dziękuje bardzo. Quote
uxmal Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 19 minut temu, Ellig napisał: Głosuję na Zaczarowany ołówek i 5 temperówek poproszę. :) Git mailna. Dzieje się :) Dziękuje bardzo. Quote
uxmal Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 Wysłałam zaproszenia ale obawiam się że coś się pokiełbasiło i poszło klika razy :( Jeśli tak to przepraszam. Quote
Recommended Posts