Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY Rozliczam. Bazarek z różnościami dla czterech śleputków, którzy zbierają kase na przeżycie. Do 31.03. godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 13.04.2021 o 23:49, themagda napisał:

dostałam przesyłkę wszystko brdzo fajne. zawiadom jak bedzie nowy bazarek.

5 godzin temu, Isabel napisał:

Przesyłkę odebrałam, bardzo dziękuję :)

4 godziny temu, devoner napisał:

przesyłka dotarła pięknie dziękuję

Bardzo serdecznie dziękuję za informację   2116725709_dzikujpiknie.png.805f2453d0448d5d2a2c75a72998439c.png

Posted

Przelew w wysokości 337 zł dotarł <3 Bardzo bardzo dziękuję za wsparcie dziadeczków, za podnoszenie, obecność, Wasz udział i elik za poprowadzenie bazarku.
14 Cute love cartoons ideas in 2021 | cute love cartoons, cute love gif,  cute bear drawings

Na koncie Krecika wpłatę potwierdziłam, Tuptusiowi za chwilę przeleję :)

Posted
6 godzin temu, Tyśka) napisał:

Przelew dotarł <3 Bardzo bardzo dziękuję za wsparcie dziadeczków, za podnoszenie, obecność, Wasz udział i elik za poprowadzenie bazarku.
14 Cute love cartoons ideas in 2021 | cute love cartoons, cute love gif,  cute bear drawings

Na koncie Krecika wpłatę potwierdziłam, Tuptusiowi za chwilę przeleję :)

Tysiu bardzo proszę potwierdź konkretną kwotę, jaką przelałam na Twoje konto.

Posted

Było mi bardzo  żal Tuptusia, gdy napisałaś o tym biedaku, że ma szanse pojechać do Moli@, ale potrzebna kasa. Przeznaczyłam dla niego 20% ze sprzedaży fantów, które wystawiłam dla moich staruszków.
Przeczytałam, że Tuptuś prawdopodobnie z początkiem maja pojedzie do swojego DS. Bardzo się cieszę, że chłopaczek dostał szansę na swój domi swoich ludzi. W tej sytuacji te 20% bardzo przyda się moim seniorom, chyba, że będzie jakaś należność do pokrycia, to Tuptuś może liczyć na te 20% tj. 52,20 zł.

Posted
16 minut temu, elik napisał:

Było mi bardzo  żal Tuptusia, gdy napisałaś o tym biedaku, że ma szanse pojechać do moli@, ale potrzebna kasa. Przeznaczyłam dla niego 20% ze sprzedaży fantów, które wystawiłam dla moich staruszków.
Przeczytałam, że Tuptuś prawdopodobnie z początkiem maja pojedzie do swojego DS. Bardzo się cieszę, że chłopaczek dostał szansę na swój domi swoich ludzi. W tej sytuacji te 20% bardzo przyda się moim seniorom, chyba, że będzie jakaś należność do pokrycia, to Tuptuś może liczyć na te 20% tj. 52,20 zł.

Pewnie, ja na ten podział się oczywiście zgadzam. :) Miejmy nadzieję, że Tuptuś już pojedzie na swoje i będzie tam szczęśliwy.

Posted
Dnia 16.04.2021 o 20:23, Tyśka) napisał:

Pewnie, ja na ten podział się oczywiście zgadzam. :) Miejmy nadzieję, że Tuptuś już pojedzie na swoje i będzie tam szczęśliwy.

Jeśli nie pójdzie, to jego część tj. 52,20 zł przeleje na konto Moli@, ale mam nadzieję, że to pewne miejsce i Tuptuś będzie tam szczęśliwy.

EDIT

Ponieważ Tuptuś nadal jest bez domku, a czeka go operacja, w dniu 9.05.2021 przelałam kwotę 55,00 zł na konto Moli@.

1811216302_Tuptu.png.073dc03f114b1ff1024c7b467ca78a8e.png

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

Jeśli nie pójdzie, to przeleje jego część na konto Moli@ ale mam nadzieję, że to pewne miejsce i Tuptuś będzie tam szczęśliwy.

Dziękuję, masz wspaniałe serce :)

PS: Zerknij w wolnej chwili na wątek Bingusia i sprawdź proszę ogłoszenie.

Posted
1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

Dziękuję, masz wspaniałe serce :)

PS: Zerknij w wolnej chwili na wątek Bingusia i sprawdź proszę ogłoszenie.

Zerknęłam  :)  Jest super, jak zawsze. Bardzo Ci dziękuje za ogłoszenie Bingusia      1097296855_dzikuj6.jpg.58b22c1d283d5d42c50733a0e34bc2fb.jpg

Teraz jest na gorze, ale w przyszłym tygodniu wyróżnię go, żeby był bardziej widoczny.

• 3 weeks later...
Posted
Przed chwilą, Moli@ napisał:

Wpłynęło 55zł / 10.05 elik "dla Tuptusia z bazarku"

Dziękuję :)

Rozliczenie na pierwszej stronie wątku Tuptusia

Moli@ bardzo dziękuję za potwierdzenie otrzymania tej kwoty   513211362_dzikuj5..jpg.6b626e6fedabc4066b269f87ca352072.jpg