Ellig Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 1 godzinę temu, Radek napisał: Hop popołudniowe i słoneczne :) i już deszczowe. Quote
Kamila Proc Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 19 minut temu, Ellig napisał: i już deszczowe. niestety Quote
Isabel Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 1 godzinę temu, Ellig napisał: i już deszczowe. W Krakowie jeszcze nie pada, ale silnie wieje Quote
elik Posted March 27, 2021 Author Posted March 27, 2021 Ależ tu gwar :) Super :) Bardzo serdecznie witam i ogromnie dziękuję za obecność na bazarku. Ja dzisiaj miałam bardzo pracowity dzień. Niestety, Koki-99 nie odsypiałam wczorajszego, a właściwie już dzisiejszego, dyżuru 9 godzin temu, Koki-99 napisał: Elik miała nocny dyżur i teraz odsypia :) Miłego dnia :) Wstałam o 6:00 i po śniadaniu i pakowaniu wzięliśmy kurs na działkę. Dzisiaj byliśmy umówieni z resztą sąsiadów na otwarcie sezonu, czyli otwarcie wody :) Mamy jeden wspólny zawór i wspólnie ustalamy kiedy otwieramy i kiedy go zamykamy na zimę. Zazwyczaj otwieramy w ostatnią sobotę marca, a zamykamy w ostatnią sobotę października. Święta Wielkanocne i 1 Listopada ewentualnie korygują te terminy. Chociaż miniona zima nie była jakoś wyjątkowo mroźna, to sarenki, jak nigdy dotąd, obgryzły nam tuje. Cała zieleń, która wystawała poza siatkę, zniknęła, a w zamian za nią, pojawiły się pod ogrodzeniem brązowe kulki w dużej ilości :) Dzisiaj był piękny, słoneczny dzień i udało się nam sporo zdziałać. Odsłoniliśmy wszystkie róże i inne wieloletnie roślinki, posprzątałam co nieco na tarasie, gdzie niestety znowu były ślady kocich polowań :( Niestety popołudniu zaczęło się chmurzyć i znacznie się ochłodziło. Zwinęliśmy maneli i wróciliśmy do Krakowa. Na chwilę przed zjazdem z autostrady pojawił się deszczyk, na szczęście w Krakowie nie padało. Quote
Tyśka) Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 U mnie też dzisiaj pracowicie... dlatego dopiero melduję się na wątku. Quote
Radek Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Wstałam o 6:00 i po śniadaniu i pakowaniu wzięliśmy kurs na działkę. Dzisiaj byliśmy umówieni z resztą sąsiadów na otwarcie sezonu, czyli otwarcie wody 🙂 U nas też już sezon otwarty 🙂 Quote
elik Posted March 27, 2021 Author Posted March 27, 2021 Przed chwilą, Radek napisał: U nas też już sezon otwarty 🙂 Też byliście dzisiaj na działce? Piękny, piękny był dzisiejszy dzień :) Quote
elik Posted March 27, 2021 Author Posted March 27, 2021 Wczoraj tj. 26.03. na konto bazarku wpłynęły poniższe kwoty: 30,00 zł od mari23 10,00 zł od Radek Kochani bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Radek Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 10 minut temu, elik napisał: Też byliście dzisiaj na działce? Piękny, piękny był dzisiejszy dzień 🙂 Tak. Rano z Gajką do serwisu na zastrzyki, a później w drogę 🙂 Quote
dwbem Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Przelew zrobiony ale przejdzie w poniedziałek. Quote
elik Posted March 27, 2021 Author Posted March 27, 2021 1 godzinę temu, Radek napisał: Tak. Rano z Gajką do serwisu na zastrzyki, a później w drogę 🙂 Biedna Gajunia :( Daleko macie na działkę? Quote
elik Posted March 27, 2021 Author Posted March 27, 2021 59 minut temu, dwbem napisał: Przelew zrobiony ale przejdzie w poniedziałek. Dziękuje pięknie, bardzo serdecznie. Quote
Radek Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 8 godzin temu, elik napisał: Biedna Gajunia 😞 Daleko macie na działkę? Gajulka to chorowity stworek i nie jest już najmłodsza. Przynajmniej raz w miesiącu trafiają nam się wizyty w serwisie 😕 Na działkę jedziemy tak około 2 godziny. Ale warto 🙂 Quote
Tyśka) Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 36 minut temu, Kamila Proc napisał: ktora jest godzina? co sie dzieje? Pamiętasz o zmianie czasu? :) Quote
elik Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 3 godziny temu, Ellig napisał: Dzień dobry i zapraszam. Dzień dobry i słoneczny, choć wietrzny :) 2 godziny temu, Tyśka) napisał: :) Dzień dobry. Dobry :) 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: doberek Ano :) 1 godzinę temu, Koki-99 napisał: Witamy w ten słoneczny dzień :) I oby następne też były takie :) 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: ktora jest godzina? co sie dzieje? A co, jeszcze śpisz :) 55 minut temu, Tyśka) napisał: Pamiętasz o zmianie czasu? :) Mi przypomniał mój telefon :) Quote
Kamila Proc Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Pamiętasz o zmianie czasu? :) eh, faktycznie, tera rozumie Quote
Recommended Posts