Tyśka) Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Dzień dobry. Tuptuś u Moli@ był wczoraj w lecznicy... nie dość że głucholek i ślepolek to i ma serduszko chore, czeka go konsultacja kardiologiczna :( Potrzebne pieniążki i kciuki za wyniki wczorajszych badań. Quote
elik Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 9 godzin temu, Radek napisał: To ja poproszę za dychę :) Konto to, co zwykle? Taki dowcip, a lajków brak (standard o tej porze) Dzięki Radeczku Tak, konto to co zawsze. Moje psiaki i bazarek maja swoje, niezmienne konta :) Quote
elik Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 8 godzin temu, Isabel napisał: Właśnie dałam lajka :) 3 godziny temu, Ellig napisał: Dzień dobry i zapraszam. 52 minuty temu, Radek napisał: Dobrego dnia wszystkim. 40 minut temu, Nadziejka napisał: 14 minut temu, Tyśka) napisał: Dzień dobry. Tuptuś u Moli@ był wczoraj w lecznicy... nie dość że głucholek i ślepolek to i ma serduszko chore, czeka go konsultacja kardiologiczna :( Potrzebne pieniążki i kciuki za wyniki wczorajszych badań. 4 minuty temu, guccio napisał: Dzień dobry. Na zakupy zapraszamy. Wszystkim podrzucającym, zapraszającym życzę 1 Quote
Tyśka) Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Coś Dogomania szwankuje. Chwilę nie można było wejść, a teraz podwojne posty... Quote
Radek Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Tuptuś u Moli@ był wczoraj w lecznicy... nie dość że głucholek i ślepolek to i ma serduszko chore, czeka go konsultacja kardiologiczna :( Trzymaj się Tuptusiu. Quote
Radek Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Bazarek zamurowało :( To ja na odmurowanie poinformuję, że się uiściłem :) Quote
elik Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 47 minut temu, Radek napisał: To ja na odmurowanie poinformuję, że się uiściłem :) Dzięki Może co pomoże :) Quote
elik Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 2 godziny temu, Ellig napisał: Hop do góry! Na samą górę! 30 minut temu, guccio napisał: Dalej zapraszamy. Musowo :) Quote
Radek Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 3 godziny temu, elik napisał: Może co pomoże :) Jak na razie jeszcze nie ruszyło. Quote
Recommended Posts