NikaEla Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 2 godziny temu, elik napisał: Przykro mi z jednej strony, ale z drugiej, sama wiesz, że to dla psiaczków więc oby jak najwięcej :) Za złotówę Dzisiaj roześlę nr konta dla Sercowców :) Niech Ci nie będzie przykro. Wszystko w porządku. W wieku 55+ zrobiłam prawo jazdy i wyzbyłam się zapasów finansowych. Ale za to jeżdżę ;) 1 Quote
Polek Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Dziękując za zaproszenie pozdrawiam znad morza. Quote
elik Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 1 godzinę temu, NikaEla napisał: Niech Ci nie będzie przykro. Wszystko w porządku. W wieku 55+ zrobiłam prawo jazdy i wyzbyłam się zapasów finansowych. Ale za to jeżdżę ;) Gratuluję odwagi oraz zakupu i wygody :) 1 Quote
elik Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 Bardzo proszę o przypomnienie jaki fant miał być mierzony, ważony i.... no bardzo proszę. Już wszystkie fanty są w jednym miejscu. Quote
elik Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 29 minut temu, Nadziejka napisał: Filinusia kawusi dla Elusi O kurtka, jaka pyszna kawucia. Bardzo dziękuję Nadziejeczko :) A w zamian ja Tobie pokażę plakat, jaki widziałam na wiacie przystanku autobusowego koło mojego domu :) Jak pięknie Cię ktoś namalował :) Quote
Radek Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 5 godzin temu, Tyśka) napisał: A dom wykańczamy oczywiście pod kątem psa. I tak się powinno działać :) 57 minut temu, elik napisał: A w zamian ja Tobie pokażę plakat, jaki widziałam na wiacie przystanku autobusowego koło mojego domu :) Piękny ten plakat. Quote
Nadziejka Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Dziekuje Cioci Dziekuje Az odrazu usmiecham na calego Quote
elik Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Świetny plakat :) Mi też się bardzo spodobał i dlatego zrobiłam zdjęcie :) Quote
elik Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 3 minuty temu, Radek napisał: Kończę na dziś dyżur ;) Późnawo się zrobiło więc może pora spać? Kolorowych snów :) 1 Quote
Recommended Posts