Radek Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 16 minut temu, Tyśka) napisał: Nudno? Przy zwierzakach? To niemożliwe:) Szczególnie jak niektóre nadpobudliwe ;) Quote
Tyśka) Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 4 minuty temu, Radek napisał: Szczególnie jak niektóre nadpobudliwe ;) :D Jak Twoja noga? Quote
Radek Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 3 minuty temu, Tyśka) napisał: :D Jak Twoja noga? Trochę lepiej. Już nawet mogę wchodzić "dwunożnie" po schodach. Ale na razie powoli. Quote
Negra & Anna Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Dziękuję Elu za zaproszenie, szkoda, że nie przyszłam wcześniej, bo to co mi się najbardzije podoba już jest kupione. Na razie tylko podrzucę :) 1 Quote
Tyśka) Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 3 godziny temu, Radek napisał: Trochę lepiej. Już nawet mogę wchodzić "dwunożnie" po schodach. Ale na razie powoli. Dobrze, że już lepiej. Zdrowiej! Quote
Aska7 Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 3 godziny temu, Radek napisał: Trochę lepiej. Już nawet mogę wchodzić "dwunożnie" po schodach. Ale na razie powoli. Dobrze, że Ty rodzić nie musisz Quote
Tyśka) Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Ja podrzucę na dobranoc. Powoli przyzywczajam się, że w sumie mieszkamy w budowlanym sklepie, ufff. Byle do przeprowadzki. Quote
elik Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 4 godziny temu, Tyśka) napisał: :D Jak Twoja noga? 4 godziny temu, Radek napisał: Trochę lepiej. Już nawet mogę wchodzić "dwunożnie" po schodach. Ale na razie powoli. Noga? Jaka noga, czyja noga/ Czemu ja o tym nic nie wiem? Quote
elik Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 1 godzinę temu, Negra & Anna napisał: Dziękuję Elu za zaproszenie, szkoda, że nie przyszłam wcześniej, bo to co mi się najbardzije podoba już jest kupione. Na razie tylko podrzucę :) Witam Cie Aniu cieplutko Może jednak coś upatrzysz dla siebie :) A jak nie to i tak wpadaj, proszę :) Quote
elik Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 42 minuty temu, Aska7 napisał: Dobrze, że Ty rodzić nie musisz No Asko, nigdy nie mów, nigdy :) Quote
elik Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 17 minut temu, Tyśka) napisał: Ja podrzucę na dobranoc. ... mieszkamy w budowlanym sklepie.. ???? Quote
Radek Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Dobrze, że Ty rodzić nie musisz A lajki wyszły :) 50 minut temu, Tyśka) napisał: Powoli przyzywczajam się, że w sumie mieszkamy w budowlanym sklepie, ufff. Byle do przeprowadzki. Po przeprowadzce stan sklepu budowlanego może jeszcze trochę potrwać ;) 36 minut temu, elik napisał: Noga? Jaka noga, czyja noga/ Czemu ja o tym nic nie wiem? Iguś mi trochę zepsuł nogę, ale już idzie ku dobremu. Quote
elik Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 14 minut temu, Radek napisał: A lajki wyszły :) Po przeprowadzce stan sklepu budowlanego może jeszcze trochę potrwać ;) Iguś mi trochę zepsuł nogę, ale już idzie ku dobremu. A to łobuzica. Co się stało? Quote
Radek Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 1 minutę temu, elik napisał: A to łobuzica. Co się stało? Łobuz, bo to Iguś, Gajulka jest grzeczna. Pociągnął mnie tak, że źle stanąłem i uszkodziłem sobie lewe kolano. Quote
elik Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 12 minut temu, Radek napisał: Łobuz, bo to Iguś, Gajulka jest grzeczna. Pociągnął mnie tak, że źle stanąłem i uszkodziłem sobie lewe kolano. Łaaałłł, to współczuję. Ale jak czytałam, to już jest prawie dobrze? Quote
Tyśka) Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 9 godzin temu, elik napisał: ???? Wykańczamy dom, bo kupilismy go w stanie surowym. Musimy sie wprowadzić do końca miesiąca, bo umowa najmu już nam się kończy. A tu tyle do zrobienia, że praktycznie codziennie spędzamy całe popołudnie i wieczór w budowlanym. Śmiejemy się, że już mieszkamy w budowlanym, nawet jak kładę się spać to śni mi się wykańczanie albo użeranie z fachowcami ;) 1 Quote
Tyśka) Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 8 godzin temu, Radek napisał: Po przeprowadzce stan sklepu budowlanego może jeszcze trochę potrwać ;) Na pewno ;) Zwlaszcza ze na razie warunki zamieszkania będą iście biwakowe. Brak kuchni, brak łóżka :D Quote
Tyśka) Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 2 minuty temu, guccio napisał: Budzenie bazarku. Dzień dobry Dzień dobry :) Quote
Radek Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 8 godzin temu, elik napisał: Łaaałłł, to współczuję. Ale jak czytałam, to już jest prawie dobrze? Tak. Nie jest źle i idzie ku lepszemu :) 38 minut temu, Tyśka) napisał: Na pewno ;) Zwlaszcza ze na razie warunki zamieszkania będą iście biwakowe. Brak kuchni, brak łóżka :D Prawie jak na obozie harcerskim ;) 10 minut temu, Tyśka) napisał: Dzień dobry :) Tak wyglądałem wczoraj rano. Miłego dnia wszystkim. Quote
Tyśka) Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Przed chwilą, Radek napisał: Prawie jak na obozie harcerskim ;) :D Tak, tęskno mi za tymi czasami to mam namiastkę :D Quote
Recommended Posts