Nadziejka Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 13 godzin temu, elik napisał: Ja jeszcze bardziej, ale serdecznie zapraszam na bazarek :) 12 godzin temu, Ellig napisał: Czekamy na słońce i zapraszamy! 8 godzin temu, Radek napisał: Ale trzecie miejsce jest. 1 Quote
Radek Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Przed chwilą, Ellig napisał: Hop do góry! Właśnie chciałem to samo napisać. Quote
elik Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Może nie śpi jeszcze ktoś i wpadnie na bazarek :) Quote
Radek Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 7 godzin temu, elik napisał: Może nie śpi jeszcze ktoś i wpadnie na bazarek :) Jak ktoś już nie śpi to też może zajrzeć. Quote
Nadziejka Posted March 20, 2021 Author Posted March 20, 2021 Dziewczynki ja z prosba goraca przeczytajcie prosze prosze serdecznie pisze od kilku dni szukam , kto moze wytlumaczyc Agnieszce jak zrobic ogloszenia zbiorke na pomagam pl lub na ratujemy zwierzaki lub na zrzutce Agnieszka ratuje dzien i nc swoja ukochana Tanie bardzo chorusiana ale nie umiemy nie wiemy jak to sie robi na tych str prosbe o pieniazki moze zawsze choc troszke byloby na leczenie tysiace zl na leczenie juz poszlo Prosze jesli ktoras dobraduszka umie podpowiedzcie na bazarku naszym , zajrzyjcie tam podpowiedzcie Agnieszce Quote
Radek Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 2 godziny temu, guccio napisał: W sobotę na zakupy zapraszamy. 2 godziny temu, elik napisał: I ja podniosę bazareczek, bazarunio :) Koniecznie trzeba podrzucać, bo koniec dzisiaj. Quote
elik Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 4 godziny temu, Nadziejka napisał: Dziewczynki ja z prosba goraca przeczytajcie prosze prosze serdecznie ... Nadziejeczko napisz bezpośrednio do Toli, bo Ona pewnie tu nie zaglądnie, a kto, jak kto, ale Tola będzie wiedziała, bo Ona robi zbiórki dla psiaków zabranych z zamojskiego schronu. 1 Quote
Nadziejka Posted March 20, 2021 Author Posted March 20, 2021 3 godziny temu, elik napisał: Nadziejeczko napisz bezpośrednio do Toli, bo Ona pewnie tu nie zaglądnie, a kto, jak kto, ale Tola będzie wiedziała, bo Ona robi zbiórki dla psiaków zabranych z zamojskiego schronu. Ciociu pomogla juz nasza Ellig ktorej pieknie serduchem Dziekuje Quote
elik Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 2 minuty temu, Nadziejka napisał: Ciociu pomogla juz nasza Ellig ktorej pieknie serduchem Dziekuje No to super :) Quote
Radek Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Nadziejko, poproszę Num 8 pileczka zielona Za KT 1 Quote
Nadziejka Posted March 20, 2021 Author Posted March 20, 2021 1 godzinę temu, Radek napisał: Nadziejko, poproszę Num 8 pileczka zielona Za KT Wujcio toc tutaj mamy pileczke ? o matunku juz mnie sie wsycko mylnie Dziekuje Dziekuje Serce Dziekuje Pozdrawiam Quote
elik Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 45 minut temu, Nadziejka napisał: o matunku juz mnie sie wsycko mylnie No to jak Tobie Nadziejeczko myli się Twój bazarek, to ja czuje się rozgrzeszona i śmiało zapytam - co i na którym bazarku ja licytowałam? :) Coś mi się kojarzy. Wiem, że dzwonią, ale nie wiem, w którym kościele :) Quote
Nadziejka Posted March 20, 2021 Author Posted March 20, 2021 Przed chwilą, elik napisał: No to jak Tobie Nadziejeczko myli się Twój bazarek, to ja czuje się rozgrzeszona i śmiało zapytam - co i na którym bazarku ja licytowałam? :) Coś mi się kojarzy. Wiem, że dzwonią, ale nie wiem, w którym kościele :) Ciocia Elzunia boc czasem mam naraz kilka i kilka zakonczonych i jeszcze kilka starszych na kt czekam na pieniazki Ciocia tutaj na tymze kramku kupila Dziekuje pieknie num 17 czekolada milka 3 zl num 18 chalwa waniliowa 3 zl Quote
Nadziejka Posted March 20, 2021 Author Posted March 20, 2021 Dzis bedac w sklepiku przez przypadek odpisalalm na smska z dorywczej pracy.... nie mialam okularow ni lupy... ale odpisalalm nawet dosc dluga wiadomosci...zadowolonam ze udalo sie odpisac ciachu ciachu... wrocilam do domek..i odebralam od Pani z kt bylam umowiona na jutro i na poniedzalek takie wiesci: ,,!Pani Ewo wstyd wstyd ...czy pani pijana czy co?prosze wiecej nie przyjezdzac bardzo bylismy zadowoleni , ale to dzisiejsze...juz przeszlo wszytko..teraz jest tyle miejsc gdzie pomoga Pani w ..chorobie..prosze o tym pomyslec .,, i tem wlasnie sposobem ostalo mi podziekowane za prace ,wprawdzie tylko czasem , raz na 2 tygodnie ale byla ... Siem kopyrtnellam zagalopowallam...sama sobie nabzdurkallam, jak moje pisanie odczytallam ojjjjj Quote
Nadziejka Posted March 20, 2021 Author Posted March 20, 2021 Zapraszam podnosze i o serdecznosci kciuki prosze Quote
Radek Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Wujcio toc tutaj mamy pileczke ? o matunku juz mnie sie wsycko mylnie Też mi się bazarki mieszają, dużo ich jest więc trudno się dziwić. Nadziejko, za piłeczkę mogę zapłacić przy opłacie za wysyłkę? Quote
Recommended Posts