Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 17 minut temu, Malgoska napisał: figi poprosze Ciocia Malgoska Dziekuje Pieknie Za Zakupy Za Odczarowanie Bazarku Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 1 godzinę temu, guccio napisał: Zaglądam nowy bazarek. Witaj Serce Witaj Gucienkowa Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 33 minuty temu, guccio napisał: To ja poproszę maseczki. Dobraduszko Dziekuje Serdecznie Pozdrawiam Calune Stadeczko Quote
elik Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Ciociu Nadziejeczko bardzo, bardzo dziękuję za ten wspaniały bazarek dla mojego podopiecznego Bingusia. Maluszek w tym miesiącu będzie miał operacje usunięcia guza i kastrację, a że jest wnętrem, to koszt może być większy niż przy normalnej kastracji. Biedaczek :( A skoro już tu jestem, to poproszę fanciki nr 16, 17, 18 i 19. 1 Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 15 minut temu, elik napisał: Ciociu Nadziejeczko bardzo, bardzo dziękuję za ten wspaniały bazarek dla mojego podopiecznego Bingusia. Maluszek w tym miesiącu będzie miał operacje usunięcia guza i kastrację, a że jest wnętrem, to koszt może być większy niż przy normalnej kastracji. Biedaczek :( A skoro już tu jestem, to poproszę fanciki nr 16, 17, 18 i 19. Dziekuje Ogromnie Dziekuje Pozdrawiam Serdecznie Sciskamy za maluteczka ogromnie sciskamy Ciociu Elu juz kosz cudny sprzedany! 20 zl moja byla P Dyr Ania Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 16 minut temu, elik napisał: Ciociu Nadziejeczko bardzo, bardzo dziękuję za ten wspaniały bazarek dla mojego podopiecznego Bingusia. Maluszek w tym miesiącu będzie miał operacje usunięcia guza i kastrację, a że jest wnętrem, to koszt może być większy niż przy normalnej kastracji. Biedaczek :( A skoro już tu jestem, to poproszę fanciki nr 16, 17, 18 i 19. Ciociu num 17 i num 18 Twoje 16 i 19 sprzedane Dobrymduszkom Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Koszyczek wielkanocny oj przecudny kremowy nie zdazylam kupic ale trafi w dobre rece Quote
elik Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 10 minut temu, Nadziejka napisał: Ciociu Elu juz kosz cudny sprzedany! 20 zl moja byla P Dyr Ania Przepraszam, nie zauważyłam. Szkoda, ale trudno mówi się i... kupuje się dalej :) Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Przepraszam, nie zauważyłam. Szkoda, ale trudno mówi się i... kupuje się dalej :) Ciociu bo ja zaznaczylam dopiero chwlenke przed Toba Dziekuje serdenko Quote
Nadziejka Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 Zapraszamy a zima kochani zima u nas od nocy na nowo Quote
Nadziejka Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 Serca dzis wielki dzien wielki Pisnunie dwa zaczynaja nowe zycie Modlmy za pdoroz za wszytko modlmy Aska7 jedzie ze swogo domu do Zamoscia do schron ,zabiera biedunie i jedzie do Wroclawia zawiesc biedusie starowinki dwa do domkow na dt do cudownych Serc potem setki km kolejne wraca do domu Modlimy z calej duszy za wszystko Quote
Nadziejka Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 Witamy witamy w nowym dniu z nadzieja i wiara Zapraszamy Z modlitwa o lepszy los wszystkim istotom Quote
Nadziejka Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 Dnia 4.03.2021 o 19:59, elik napisał: Ciociu Nadziejeczko bardzo, bardzo dziękuję za ten wspaniały bazarek dla mojego podopiecznego Bingusia. Maluszek w tym miesiącu będzie miał operacje usunięcia guza i kastrację, a że jest wnętrem, to koszt może być większy niż przy normalnej kastracji. Biedaczek :( A skoro już tu jestem, to poproszę fanciki nr 16, 17, 18 i 19. Ciociu czy jestes zainteresowana jeszcze takim koszyczkiem Wielkanocnym cudnym? Bede miec lada dzien od naszej Babcinej psiapsioleczki nowiutenki I jeszcze ladniejszy,tez z wkladeczka z materialu , Nowiunki z metka mam obiecany na nasz kramik Quote
Recommended Posts