Nadziejka Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Razem z kramiku 59 zl poslalam do Eliczowej Nadziejkowo Cegielenka 5 zl mam na koncie Malgoska kupila num 7 figi damskie szare rozm, xl 4 zl mam na koncie Wujcio Radek kupil num 8 pileczka tenis zielona 1 zl mam na koncie Nadziejka kupila num 2 a koszyczek Wielkanocny malusi 4 zl guccio kupila num 19 zestaw niebieskie maseczki 12 szt 2 zl mam na koncie P Dyr Anna num 16 cudenko koszyk Sw Wielkanocny za 20 zl czekam na pieniazki Kasia palstelina razem 11 zl mam na koncie 12 zl 50 gr dziekuje za nadplate ! num 10 cukierki 3 zl num 12 zestaw ksiazeczke malowenek nowiutenkie kilka sztuk 8 zl Ciocia elik mam na koncie 10 zl num 17 czekolada milka 3 zl num 18 chalwa waniliowa 3 zl Malgosia Nadziejkowa Psiapsiolka Kotelkowa i Nadziejkowo Zapraszamy Z Calej Duszy Na Kramik Fajny Maluszy Dla Serdunka Maluczkiego Bingusia Elikowego Kramik potrwa do marca 20 tego godz 22.00 Nigdy nie doliczalam za tasme czy opakowania,babelki wszelkie teraz do kazdej wysylki bede prosic 30 gr koszt tasmy Wysylam Poczta Polska 1 Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 1 przecudna fajna ksiega ,,Alicja po drugiej stronie lustra Opowiesci radiowe i tv,, dosc duza grubiutka pieknie wydana Moze byc na prezenta mnostwo opowiesci anegdot, zdjec, rysunkow kawalow ciekawosci wszelkie okladka twarda piekny papier cena 14 zl kup teraz nowa kup teraz 10 zl Num 1 a ksiazka horror ,,Malowidlo,, nowa stron 272 cena kup teraz 8 zl nowa kup teraz 2 zl Karol jest bogatym biznesmenem, który próbuje na nowo ułożyć sobie życie po tragicznym wypadku. W tym celu sprzedaje firmę i przeprowadza się na Śląsk, gdzie zaczyna remontować zrujnowany dom. Pewnego dnia odnajduje na strychu XIX-wieczny portret jakiegoś młodzieńca. Zafascynowany zaczyna zgłębiać historię dzieła. Zapał z czasem zmienia się w obsesję, która miota Karolem po całej Europie. Podczas podróży poznaje córkę dawnego właściciela swego domu, która twierdzi, że nad obrazem ciąży klątwa. Staruszka namawia Karola, by zniszczył znalezisko, ale ten wierzy, że duch młodzieńca z obrazu pomoże mu rozwikłać tajemnicę tragedii, która go spotkała. Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 2 bieznik czerwony ozdobny home you z mala plamka bardzo dlugi bardzo ladny na cale lata cena 4 zl kup teraz Num 2 a koszyczek Wielkanocny wiklinowy malusienki na jedno jajuszko i ciut cena kup teraz 4 zl Kupila Nadziejka 4 zl bardzo maluni uroczy z wkladeczka Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 3 pierscionek zielony aksamit pieknie wykonany rozmiar uniwersalny dla straszych i dla mlodziezy cudenko cena 3 zl kup teraz nowa kup teraz 1 zl Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 4 marakassy oryginalne 1 sztuka cena 2 zl kup teraz Num 4 a rekawiczki damskie mlodziezowe polar bardzo ladne noszone ale stan bardzo dobry rozmiar m cena kup teraz 1 zl Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 5 Maska na stojaku drewniana rzezbena bardzo piekna ozdoba dosc duza uwaga podobna jak ta tutaj na zdj z google wysykosci szerokosci cena wywol 38 zl kup teraz 48 zl nowa kup teraz 40 zl ceny sklepowe od 80 zl w gore Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 6 bombka niezwykla czerwona pieknie wykonana na zdj nie widac tak uroku dosc spora , na cale lata bedzie cena 2 zl kup teraz Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 7 figi damskie szare bawelna z domieszka kupilam niedawno dwa zestawy wiec sie podziele rozmiar xl cena 4 zl kup teraz kupila Malgoska dziekuje pieknie! bez zadnych ,,znaczkow,, na materiale Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 8 pileczka zielona moze byc do zabawy dla naszych lapuniek zmordusiana ale stan b dobry cena 1 zl kup teraz kupil Wujek Radek Dziekuje cudnie Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 9 super pisczaleczka psiaczkowa zabaweczka diabelek lekka gumowa zmordusiana ..ale ale stan b dobry cena 2 zl kup teraz Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 !Podarowala Moja pisapiolka Malgonia Num 10 cukiereczki kukulki pysznotka cena 3 zl kup teraz kupila plastelina dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 11 piekna biala ramka 1 sztuka opakowana fabrycznie cena 5 zl kup teraz nowa kup teraz 2 zl Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 12 ksiazeczki malowanki i wyklejanki dla dzieci 3 szt Nowiutenkie 3 ksiazeczki a kazda inna slicznosci obrazki tutaj zdjecia podobne z googla cena 8 zl za zestaw kup teraz kupila palstelina dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 13 ozdoba szklany maly delfinek niebieski na nozce cena kup teraz 2 zl Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 14 super kryminal! Fartowny pech okladka twarda swietna swietna z humorem ,niezwykla ksiazka str 304 czytana ale stan bardzo dobry cena 8 zl kup teraz Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 15 ozdobne motylki zolte z zawieszeczka nowe cena 3 zl kup teraz Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 ! Podarowala Moja Pisapioleczka Kotelkowa Malgosia Num 16 piekny kosz Wielkanocny z wkladka zrobiony przecudnie kolor ecru, bez ozdobek jak na zdj.. ! nowiutenki dosc duzy cena 17 zl kup teraz sprzedane Moja P Dyrektor Anna 20 zl! dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 !Podarowala Moja Psiapsioleczka Kotunkowa Malgosia Num 17 Milka oreo cena 3 zl kup teraz kupila Ciocia elik dziekuje bardzo! Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 18 chalwa pysznosci waniliowa cena 3 zl kup teraz kupila Ciocia elik dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 19 zestaw maseczek niebieskich 12 sztuk cena 2 zl kup teraz kupila guccio dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 20 ksiazka ,Zebys nie zgubil sie w dzielnicy,, stan nowa okladka twarda str 176 bardzo ladny bielutenki papier cena kup teraz 8 zl nowa kup teraz 1 zl opis,,Historia Jeana Daragane'a, pisarza samotnie mieszkającego w Paryżu, zaczyna się od tajemniczego telefonu. Z mężczyzną kontaktuje się niejaki Ottolini, który twierdzi, że znalazł jego notes z adresami zgubiony jakiś czas wcześniej. Kiedy wreszcie się spotykają, Ottolini zachowuje się jak szantażysta, a do kawiarni przychodzi z intrygującą kobietą. To, kim jest jego towarzyszka - ofiarą czy wspólniczką - pozostaje największą zagadką... Książka laureata Literackiej Nagrody Nobla z 2014 roku. Proza, która zadaje pytania, nie udzielając odpowiedzi; drąży wspomnienia, igrając z pamięcią. W specyficznym dla autora świecie czas i przestrzeń jakby się kurczą, a przeszłość i teraźniejszość przeplatają się wzajemnie, pozostawiając czytelnikowi do odkrycia wiele interesujących aluzji. Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Num 21 Ilustrowany Atlas Swiata pieknie wydany starszy rocznik stan idealny bardzo duzy, ciezki okladka twarda piekny,waga ok 1,5 kg moze tr wiecej cena kup teraz 3 zl nowa kup teraz 1 zl Quote
Ellig Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Dzień dobry! Dziekuje za zaprosznie i zapraszam :) Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 8 minut temu, Ellig napisał: Dzień dobry! Dziekuje za zaprosznie i zapraszam :) ♡ ♡ Witam serdecznie i wiosennie Ciocię Dziekuje za mile odwiedziny Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Z nadzieja zapraszamy,maluteczek iskiereczek lada dzien na operacje wyrusza Sciskamy ogromnie sciskamy serduchem za kruszenka 1 Quote
Recommended Posts