AniaGucio Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Grzesiu, wreszcie :) !! Poproszę jedną cegiełkę! Quote
Olena84 Posted February 26, 2021 Author Posted February 26, 2021 39 minut temu, AniaGucio napisał: Grzesiu, wreszcie :) !! Poproszę jedną cegiełkę! Dziękuję! Niestety lajków już nie mam:( Quote
Nadziejka Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Wedrujemy z mnostwem kciukow pozdrowien Grzesiowi Olasiu pozwol serdenko pozwol Serca zajrzyjcie prosze na biedunia wielkuskiego ogromnego z wateczku punktu przetrzyman pisakow w Oronsku kopiuje: Nowy psiak jest naprawdę bardzo duży. Jest nieufny, nie podchodzi bliżej niż do wyciagnietej ręki:( Ktoś mu musiał straszna krzywdę zrobić;( Quote
Nadziejka Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Olenko slij mi prosze num konta gdzies mam ale ale znalzezc nie moge.. Na kramku dla kocinkow gucienkowych dolozylam zele pachnace dla Grzesinka na podroz i odrazu Dobraduszka kupila 1 Quote
Recommended Posts