elik Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 55 minut temu, Olena84 napisał: Gucio jest uroczy! A w dodatku supermen :) Tofinka w wygodnym legowisku, a Guciu obok na podłodze :) 2 godziny temu, Onaa napisał: Quote
Onaa Posted March 11, 2021 Author Posted March 11, 2021 31 minut temu, elik napisał: A w dodatku supermen :) Tofinka w wygodnym legowisku, a Guciu obok na podłodze :) No niestety rozczaruję Cię Elu :) - to jest gorsze bo starsze i bardziej miękkie legowisko, w którym leży na zdjęciu Tofinka, a Gucio przed chwilą wyleżał się w lepszym nowszym ładniejszym legowisku Tofinki , które jest akurat na jej rozmiar, dlatego nie wiem jak on tam doopcię wciska :D i pewnie było mu już za ciepło bo on ma spore futerko, więc się rozłożył na podłodze. Także taki łobuzek z niego. Umie dbać o swoją wygodę. Quote
agat21 Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 4 minuty temu, Onaa napisał: No niestety rozczaruję Cię Elu :) - to jest gorsze bo starsze i bardziej miękkie legowisko, w którym leży na zdjęciu Tofinka, a Gucio przed chwilą wyleżał się w lepszym nowszym ładniejszym legowisku Tofinki , które jest akurat na jej rozmiar, dlatego nie wiem jak on tam doopcię wciska :D i pewnie było mu już za ciepło bo on ma spore futerko, więc się rozłożył na podłodze. Także taki łobuzek z niego. Umie dbać o swoją wygodę. Czyli jak to się czasem mówi - ścichapęk ;))) Quote
ewu Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 9 godzin temu, Onaa napisał: Bardzo dziękuję za pieniążki jakie Gucio dostał z bazarku Nadziejki :) od Nadziejki (30zł) i od Anuli (20zł) . Słoneczka cudne, kochane. Dziękuję :) 1 Quote
Nadziejka Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 Zapraszam Dobreduszki na Guceinkowy kramik caluni czas jeszze trwa i wielkie obnizki poczarowalalm Ksiazki o 0,50 gr!Nadziejkowe roznosci dla Batonika czyli Gucia Zajrzyj Dobraduszko.50 zl juz u Gucienka15.03 Reniu kolejna ksiega sprzedana z bazarku moja cudna znajoma za 10 zl posylam ku Tobie teraz odrazu dla Gucislawa uroczego Quote
elik Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Dnia 11.03.2021 o 12:14, Onaa napisał: No niestety rozczaruję Cię Elu :) - to jest gorsze bo starsze i bardziej miękkie legowisko, w którym leży na zdjęciu Tofinka, a Gucio przed chwilą wyleżał się w lepszym nowszym ładniejszym legowisku Tofinki , które jest akurat na jej rozmiar, dlatego nie wiem jak on tam doopcię wciska :D i pewnie było mu już za ciepło bo on ma spore futerko, więc się rozłożył na podłodze. Także taki łobuzek z niego. Umie dbać o swoją wygodę. No widzisz, a ja myślałam, że z niego taki gentelman :) No cóż, pozory mylą :) Quote
mari23 Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Dnia 13.03.2021 o 17:11, elik napisał: No widzisz, a ja myślałam, że z niego taki gentelman :) No cóż, pozory mylą :) To Tofinka jest gościnna i ustępuje nowemu koledze swoje posłanko :) Quote
elik Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 1 godzinę temu, mari23 napisał: To Tofinka jest gościnna i ustępuje nowemu koledze swoje posłanko :) Może to właśnie jest odpowiednie podejście do tematu :) Quote
Nadziejka Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Dnia 12.03.2021 o 21:17, Nadziejka napisał: Zapraszam Dobreduszki na Guceinkowy kramik caluni czas jeszze trwa i wielkie obnizki poczarowalalm Rozliczony Dziekuje Cudnie ! 65 zl u Gucienka ksiazki o 0,50 gr!Nadziejkowe roznosci 15.03 Reniu dzis zakonczony i odrazu rozliczony kramcik Gucienkowy razem 65 zl jak bedziesz miala czasu to potwierdz prosze na zakonczonym Quote
Nadziejka Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 ♡ ♡ Gucienkowi i malenkiej pozdrowionka i tulinki Quote
Onaa Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 Jestem, miałam kilka trudniejszych dni, 16 marca minęła 1-sza rocznica śmierci mojego kochanego kudłaczka Ninusia :(. Na konto Gucia przyszły pieniążki z bazarku Nadziejki :) od Nadziejki (10zł i 5 zł). Czyli razem 65zł Gucio dostał z bazarku Nadziejki - bardzo dziękuję . A Gucio robi się coraz bardziej towarzyski i to zarówno do ludzi jak i do innych piesków, suczek. Jest wesoły. Zaczyna baraszkować na spacerkach , narazie na tyle na ile pozwala mu smycz. Zaczął się interesować zabawkami, dopiero tak troszkę bo zdecydowanie woli zabawę z człowiekiem. No i niezmiennie jest z niego słodziak - wygląda jak szczeniak berneńćzyka :D i tak się czasem zachowuje. To co mnie martwi to to, że czasem potrafi utrzymać czystość w domu przez 6, 7 godzin a czasem piszczy że chce na spacer już po 2, 3 godzinach. Nie wiem więc jak to będzie z tą czystością w domku stałym. 4 Quote
Tyśka) Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Słodziak do schrupania, w całości!!! :) Nie martw się na zapas. Może akurat znajdzie dom, w którym ktoś stale jest. Quote
Onaa Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 Pierwsze ogłoszenie Gucia, wyróżnię na weekend. https://www.olx.pl/d/oferta/pan-kluseczka-czyli-gucio-poleca-sie-do-adopcji-CID103-IDIZpck.html Quote
Tyśka) Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Czy ogłosić Gucia na inne miasto? Jak tak to jakie? Quote
Nadziejka Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Pozdrowienia Gucinkowi,malenkiej i Tobie Reniu sily zdrowka spokojnosci Ninusia pamietamy i palimy Ninkowi swiatelko Quote
Nadziejka Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Zapraszam na maluszy kramik dla uroczego Gucka Quote
Baltimoore Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Fajny Gucio, dobrze że z nim nie tak dużo problemów. Trzymam kciuki za fajny domek :)) Quote
Nadziejka Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 ♡ ♡ pozdrawunkam tulinkam Gucinka z siostrzyczka Quote
Poker Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Z czym on nie wytrzymuje? Z siu czy koo? Bo jak tylko z sioo, to może być coś z układem moczowym. Quote
limonka80 Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Ale fajny ten Gucio, na tym zdjęciu w legowisku jak śpi na boku, wygląda jak pluszak. Cudny jest. 1 Quote
Recommended Posts