Jump to content
Dogomania

Niewielki pocieszny batonik Gucio z zamojskiego schroniska w ds. Styczeń 2025 - guz mózgu :( :( :(. I guz na śledzionie. Gucio już po obydwu operacjach.

Recommended Posts

Posted
55 minut temu, Olena84 napisał:

Gucio jest uroczy!

A w dodatku supermen  :)   Tofinka w wygodnym legowisku, a Guciu obok na podłodze  :)

2 godziny temu, Onaa napisał:

Gucio i Tofi 1.jpg

Gucio i Tofi 2.jpg

Posted
31 minut temu, elik napisał:

A w dodatku supermen  :)   Tofinka w wygodnym legowisku, a Guciu obok na podłodze  :)

No niestety rozczaruję Cię Elu :) - to jest gorsze bo starsze i bardziej miękkie legowisko, w którym leży  na zdjęciu Tofinka, a Gucio przed chwilą wyleżał się w lepszym nowszym ładniejszym legowisku Tofinki , które jest akurat na jej rozmiar, dlatego nie wiem jak on tam doopcię wciska :D i pewnie było mu już za ciepło bo on ma spore futerko, więc się rozłożył na podłodze. Także taki łobuzek z niego. Umie dbać o swoją wygodę.

Posted
4 minuty temu, Onaa napisał:

No niestety rozczaruję Cię Elu :) - to jest gorsze bo starsze i bardziej miękkie legowisko, w którym leży  na zdjęciu Tofinka, a Gucio przed chwilą wyleżał się w lepszym nowszym ładniejszym legowisku Tofinki , które jest akurat na jej rozmiar, dlatego nie wiem jak on tam doopcię wciska :D i pewnie było mu już za ciepło bo on ma spore futerko, więc się rozłożył na podłodze. Także taki łobuzek z niego. Umie dbać o swoją wygodę.

Czyli jak to się czasem mówi - ścichapęk ;)))

Posted
9 godzin temu, Onaa napisał:

Bardzo dziękuję za pieniążki jakie Gucio dostał  z bazarku Nadziejki :)

od NadziejkiBijące serce bez tła - Gify i obrazki na GifyAgusi.pl (30zł) i od AnuliBijące serce bez tła - Gify i obrazki na GifyAgusi.pl (20zł) .

Gucio i Tofi 1.jpg

Gucio i Tofi 2.jpg

Słoneczka cudne, kochane. Dziękuję :) 

• Like 1
Posted
    Zapraszam Dobreduszki na Guceinkowy kramik caluni czas 
                             jeszze trwa i wielkie obnizki poczarowalalm

Reniu kolejna ksiega sprzedana  z bazarku
moja cudna znajoma za 10 zl
posylam ku Tobie teraz odrazu dla Gucislawa uroczego

Posted
Dnia 11.03.2021 o 12:14, Onaa napisał:

No widzisz, a ja myślałam, że z niego taki gentelman  :)  No cóż, pozory mylą  :)

Posted
Dnia 13.03.2021 o 17:11, elik napisał:

No widzisz, a ja myślałam, że z niego taki gentelman  :)  No cóż, pozory mylą  :)

To Tofinka jest gościnna i ustępuje nowemu koledze swoje posłanko :)

Posted
1 godzinę temu, mari23 napisał:

To Tofinka jest gościnna i ustępuje nowemu koledze swoje posłanko :)

Może to właśnie jest odpowiednie podejście do tematu  :)

Posted
Dnia 12.03.2021 o 21:17, Nadziejka napisał:
    Zapraszam Dobreduszki na Guceinkowy kramik caluni czas 
                             jeszze trwa i wielkie obnizki poczarowalalm

Reniu dzis zakonczony i odrazu rozliczony kramcik Gucienkowy  razem 65 zl 
jak bedziesz miala czasu to potwierdz prosze na zakonczonym
Posted

Jestem, miałam kilka trudniejszych dni, 16 marca minęła 1-sza rocznica śmierci mojego kochanego kudłaczka Ninusia :(.

Na konto Gucia przyszły pieniążki z bazarku Nadziejki :)

od NadziejkiBijące serce bez tła - Gify i obrazki na GifyAgusi.pl (10zł i 5 zł).

Czyli razem 65zł Gucio dostał z bazarku Nadziejki - bardzo dziękuję Bijące serce bez tła - Gify i obrazki na GifyAgusi.pl.

A Gucio robi się coraz bardziej towarzyski i to zarówno do ludzi jak i do innych piesków, suczek. Jest wesoły. Zaczyna baraszkować na spacerkach , narazie na tyle na ile pozwala mu smycz. Zaczął się interesować zabawkami, dopiero tak troszkę bo zdecydowanie woli zabawę z człowiekiem. No i niezmiennie jest z niego słodziak - wygląda jak szczeniak berneńćzyka :D i tak się czasem zachowuje.

To co mnie martwi to to, że czasem potrafi utrzymać czystość w domu przez 6, 7 godzin a czasem piszczy że chce na spacer już po 2, 3 godzinach. Nie wiem więc jak to będzie z tą czystością w domku stałym.

50.jpg

51.jpg

52.jpg

• Like 4