Onaa Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 Dziękuję że zaglądacie do batoniczka. To już jutro ten dzień. Zaczynam się denerwować. Trzymajcie proszę mocno kciuki za wszystkie pieski, które jutro opuszczają schronisko. Ta psina z tymi chorymi łapkami strasznie biedna :(, musi się udać jej jakoś pomóc. Gabrysiu a mój tymczasik już dwa tygodnie w swoim nowym domku, tylko zdrowie coś mu dokucza, chyba chora łapka boli i nie śpi po nocach, bardzo się o niego martwię :(. 1 Quote
Aska7 Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 22 godziny temu, Nadziejka napisał: Serca wklejam watek psinunia ktory we wtorek jedzie po nowe zycie i jest tam na wateczku tez djecie innego wklejam z trwoga wielka zdjatka tego innego biedunia matko ziemio zajrzyjcie prosze boc dla niego niema zadnej nadziei... moze dobreduszki ktos mialby jakis pomysl Quote
Nadziejka Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Reniu z calej duszy za Batonika za wszystkie lapunki trzymamy modlimy i za cud za cud dla czarnuszka ktory juz przeciez w sercu w duszy Quote
Nadziejka Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Dziewczynki pamietajcie o mnie o moich fantuskach moze jakos sie uda sprzedac dla tego biedunia czarnuszka o matku..ale nie mam dobrych zdjec przepraszam ze pisze tutaj telewizor i kurtki zimowe fajowe modne Quote
Tola Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Trzymam kciuki za jutrzejszą podróż, oby wszystko przebiegło bez problemów. Quote
Radek Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 7 godzin temu, Onaa napisał: Trzymajcie proszę mocno kciuki za wszystkie pieski, które jutro opuszczają schronisko. Oczywiście zaciśnięte. Quote
Aska7 Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 12 godzin temu, Aska7 napisał: Biedny bardzo, wiadomo co z nim ? ??? Quote
beataczl Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 25 minut temu, Aska7 napisał: ??? Aska wejdz tu -jest wszystko str.7. :Psiaczek, który już na nic nie czeka. Nie patrzy już nawet przez kraty na człowieka, który podchodzi do boksu. Nie patrzy mu w oczy. Nie można go tam zostawić! Zapraszam do dropiatego biedaka. JESZCZE DRUGI BIEDAK CIĄGNĄCY ZA SOBĄ ŁAPY CZEKA NA POMOC! Batoniku-trzymam kciuki powodzenia ! Quote
beataczl Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 3 minuty temu, beataczl napisał: Aska wejdz tu -jest wszystko str.7. Psiaczek, który już na nic nie czeka. Nie patrzy już nawet p Batoniku-trzymam kciuki powodzenia !:) ale stres... Quote
Aska7 Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Ale ja nie pytam o dropiatego ani batonika tylko o tego z raną na biodrze Quote
beataczl Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 5 minut temu, Aska7 napisał: Ale ja nie pytam o dropiatego ani batonika tylko o tego z raną na biodrze zrozumialam to-na watku ktory Ci podaje str 7 jest o tym rannym piesku, On nie ma osobnego jeszcze watku swojego. Quote
mari23 Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 1 godzinę temu, beataczl napisał: zrozumialam to-na watku ktory Ci podaje str 7 jest o tym rannym piesku, On nie ma osobnego jeszcze watku swojego. "dołączył" do wątku dropiatka, mam nadzieje, że i on dzisiaj schronisko opuści Quote
beataczl Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 3 minuty temu, mari23 napisał: "dołączył" do wątku dropiatka, mam nadzieje, że i on dzisiaj schronisko opuści oby,mari, oby- jest nadzieja, jest szansa :) lancuszek pomocy dobrych serc ruszyl juz :) Quote
mari23 Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Alaskan jest własnie w schronisku, trwa akcja "wypisywania" i za parę chwil wyruszą. Ten "pełzający" staruszek jest pod opieką weta, w osobnym boksie, już nawet chodzi, wielka ulga dla wielu z nas. Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Kopiuję z wątku Szamanka: Jestem. Wiem, że wszyscy czekają na wieści, juz wszystko piszę. Psiaki cudowne, spokojne, miziaste!! Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Pracownik wyprowadzał psiaczki po kolei, pierwszyszy wyszedł batonik od Onaa. Cudowny spokojny piesek, trochę zestresowany, ale kraina łagodności. Po kolei zakładaliśmy obróżki i psiaki wskakiwały do klatek. Batonik musiał być wniesiony, ponieważ on podróżuje w kuszetce, na piętrze:-)) Pomocy też potrzebował Dropiatek. Przy wchodzeniu do kontenera, odwrócił się, jakby prosił: "Pomóżcie wejść, ja też chcę jechać!!! Chesterek spokojniutki, cichutki, z ogonkiem pod brzusiem...Założyłam obróżkę, wymiziałam i wskoczyl do klatki. Psiaczki pojechały ok 13,30. Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Jest bardzo fotogeniczny:-)) 1 Quote
limonka80 Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Przed budynkiem - przestraszony, w klatce - pełen uśmiech :-)) jakby mówił : jadę stąd i nie wracam :-)) Quote
Recommended Posts