Onaa Posted April 8 Author Posted April 8 To już jutro rano, o 7.00. Dziękuję że jesteście z Guciem 🌷. Quote
Tola Posted April 9 Posted April 9 Dnia 8.04.2025 o 17:13, Onaa napisał: To już jutro rano, o 7.00. Dziękuję że jesteście z Guciem 🌷. Trzymam mocno od rana Quote
Onaa Posted April 9 Author Posted April 9 Operacja przebiegła pomyślnie. Gucio został w całodobowej lecznicy szpitaliku. Łapy ma sprawne. Jest zaopatrzony w wiele leków. Najbliższe doby są bardzo ważne. Mózg potrzebuje czasu aby się zregenerować. 5 1 Quote
elik Posted April 9 Posted April 9 Dnia 9.04.2025 o 19:32, Onaa napisał: Operacja przebiegła pomyślnie. Gucio został w całodobowej lecznicy szpitaliku. Łapy ma sprawne. Jest zaopatrzony w wiele leków. Najbliższe doby są bardzo ważne. Mózg potrzebuje czasu aby się zregenerować. Trzymaj się Guciątko ❤️ Quote
rozi Posted April 9 Posted April 9 Lekarze mieli ćwiczenia, rzadko się zdarza taka okazja. Ciekawa jestem kosztów, bo za darmo to powinno być. Guciu, myślę o Tobie piesuniu. Żeby nie bolało. Quote
bou Posted April 9 Posted April 9 Dnia 9.04.2025 o 21:02, rozi napisał: myślę o Tobie piesuniu. Żeby nie bolało. ...nic więcej nie mam do dodania...przetrwaj,Guciu,pokaż jakie silne są pieski,jaki silny TY jesteś.💖 Quote
Onaa Posted April 10 Author Posted April 10 Dziękujemy za wsparcie 🌼. Dostałam telefon po 12 ej z lecznicy całodobowej że na ten moment z Guciem ok. 3 Quote
Recommended Posts