Onaa Posted March 1 Author Posted March 1 Dnia 28.02.2025 o 11:13, Tola napisał: Opłacona faktura za operację - 1400 zł Operacja Gucia śledziona.pdf 240.92 kB · 3 downloads Jeszcze raz bardzo dziękuję Wszystkim za pomoc dla Gucia 🌹 Quote
Onaa Posted March 1 Author Posted March 1 Dnia 26.02.2025 o 22:23, bou napisał: Kiedy będzie wynik z histopatologii? Niestety musimy uzbroić się w cierpliwość, nawet do 21 dni roboczych. Quote
Onaa Posted March 1 Author Posted March 1 A Gucio wita się weekendowo i dziękuje że o nim myślicie 🐾🐾. 1 Quote
bou Posted March 1 Posted March 1 Dnia 1.03.2025 o 10:18, Onaa napisał: Niestety musimy uzbroić się w cierpliwość, nawet do 21 dni roboczych. Bardziej niż my,to Gucio musi się uzbroić w cierpliwość....eeech... Quote
Radek Posted March 1 Posted March 1 Dnia 28.02.2025 o 20:49, Onaa napisał: A wczoraj w Tłusty Czwartek Gucio wywąchał ukryte w pokoju pączki 😄 i był nieszczęśliwy , że nie dostał ani jednego. To prawie jak znęcanie się 😉 Dnia 1.03.2025 o 10:19, Onaa napisał: A Gucio wita się weekendowo i dziękuje że o nim myślicie 🐾🐾. Cały czas myślę ciepło. Quote
Onaa Posted March 2 Author Posted March 2 Gucio do południa był na kontroli, dostał zastrzyk. Jak narazie wszystko ok, rana ładnie się goi, Gucio jest wzorowym pacjentem :). Zdjęcie szwów w piątek. 5 Quote
elik Posted March 2 Posted March 2 Dnia 2.03.2025 o 12:45, Onaa napisał: Gucio do południa był na kontroli, dostał zastrzyk. Jak narazie wszystko ok, rana ładnie się goi, Gucio jest wzorowym pacjentem :). Zdjęcie szwów w piątek. Bardzo dobra wiadomość. Oby tak dalej. Quote
Radek Posted March 2 Posted March 2 Dnia 2.03.2025 o 12:45, Onaa napisał: Gucio do południa był na kontroli, dostał zastrzyk. Jak narazie wszystko ok, rana ładnie się goi, Gucio jest wzorowym pacjentem :). Zdjęcie szwów w piątek. Wzorowy Gucio 🙂 Quote
Onaa Posted March 6 Author Posted March 6 Ostatnio coś Gucio ma słabsze dni, nie wiem może to przez tą zmianę pogody na takie ciepło. Na spacerach jest bardzo powolny, czasem nie chce mu się w ogóle iść. Poza tym apetyt dopisuje, w domu ożywia się szczególnie w porze jedzenia. 2 Quote
Onaa Posted March 7 Author Posted March 7 Gucio dziś miał ściągane szwy, co nie obyło się bez jego protestów. Teraz czekamy na wynik badania histopatologicznego. A Gucio ma narazie spokojnie się regenerować i nabierać sił. 1 Quote
Radek Posted March 7 Posted March 7 Dnia 6.03.2025 o 18:28, Onaa napisał: Poza tym apetyt dopisuje, w domu ożywia się szczególnie w porze jedzenia. Ważne, że apetyt jest, to dobrze wróży. Może mieć jeszcze słabsze dni po zabiegu. Dnia 7.03.2025 o 19:40, Onaa napisał: Gucio dziś miał ściągane szwy, co nie obyło się bez jego protestów. Teraz czekamy na wynik badania histopatologicznego. A Gucio ma narazie spokojnie się regenerować i nabierać sił. Oczywiście trzymam kciuki za wynik hist-pat. Quote
Onaa Posted March 8 Author Posted March 8 Gucio odpoczywa - nie bardzo mu odpowiada taka ciepła pogoda. 6 Quote
Aldrumka Posted March 8 Posted March 8 Bardzo ładnie wygląda, tak patrzy, że aż chce się pogłaskać 🙂 1 Quote
Nadziejka Posted March 12 Posted March 12 Reniu Guciu Tofinko ściskam przytulam caluni czas modlitwa za wszystko dobre 1 Quote
Tola Posted March 12 Posted March 12 Wpłata dla Gucia na konto ZEA 50 zł - Anna R. Wiązowna (27.02.) Quote
mari23 Posted March 13 Posted March 13 Dnia 8.03.2025 o 23:01, Aldrumka napisał: Bardzo ładnie wygląda, tak patrzy, że aż chce się pogłaskać 🙂 I przytulić ❤️ 2 Quote
Onaa Posted March 15 Author Posted March 15 A dziś po porannym spacerku Gucio obraził się na padający delikatnie śnieg i na mnie ze go śmiałam wziąć na pole w taką pogodę 😎. Oczywiście w domu został wytarty i zaraz było smaczne jedzonko 🙂. 4 Quote
Nadziejka Posted March 16 Posted March 16 Dnia 15.03.2025 o 16:33, Onaa napisał: A dziś po porannym spacerku Gucio obraził się na padający delikatnie śnieg i na mnie ze go śmiałam wziąć na pole w taką pogodę 😎. Oczywiście w domu został wytarty i zaraz było smaczne jedzonko 🙂. ♡ 💓 ♡ ♡ 💓 ♡ Quote
Onaa Posted March 20 Author Posted March 20 Dziękuję że zaglądacie na wątek Gucia. Niestety wyniku nadal nie ma a ja już siedzę jak na szpilkach bo przecież goni nas czas. U Gucia narazie bez większych zmian , te chłodniejsze dni były dla niego lepsze. 4 Quote
Recommended Posts