Radek Posted March 20 Posted March 20 Dnia 20.03.2025 o 18:24, Onaa napisał: Dziękuję że zaglądacie na wątek Gucia. Niestety wyniku nadal nie ma a ja już siedzę jak na szpilkach bo przecież goni nas czas. U Gucia narazie bez większych zmian , te chłodniejsze dni były dla niego lepsze. Cały czas zaciskam kciuki z całych sił. 1 Quote
bou Posted March 24 Posted March 24 Dnia 20.03.2025 o 18:24, Onaa napisał: Niestety wyniku nadal nie ma a ja już siedzę jak na szpilkach Onaa - upominaj się o wynik,masz do tego pełne prawo.Potem może okazać się,że "ojej..już jest,ale.." Pytaj,dzwoń,męcz i niczym się nie przejmuj.Tylko - Guciem. 1 Quote
Poker Posted March 25 Posted March 25 Dnia 25.03.2025 o 00:32, bou napisał: Onaa - upominaj się o wynik,masz do tego pełne prawo.Potem może okazać się,że "ojej..już jest,ale.." Pytaj,dzwoń,męcz i niczym się nie przejmuj.Tylko - Guciem. Słusznie. Quote
Onaa Posted March 25 Author Posted March 25 Dopytuję, ale niestety wyniku jeszcze nie ma. Faktycznie to czekanie jest okropne. 2 Quote
Onaa Posted March 28 Author Posted March 28 Wczoraj dostałam wyniki badania histopatologicznego - nie stwierdzono komórek nowotworowych. Rozmawiałam z panem doktorem i Gucio ma termin operacji usunięcia guza mózgu na 9 kwietnia godz 7.00. 2 1 Quote
Jo37 Posted March 28 Posted March 28 Dnia 28.03.2025 o 12:40, Onaa napisał: Wczoraj dostałam wyniki badania histopatologicznego - nie stwierdzono komórek nowotworowych. Rozmawiałam z panem doktorem i Gucio ma termin operacji usunięcia guza mózgu na 9 kwietnia godz 7.00. Trzymam kciuki. Quote
Radek Posted March 29 Posted March 29 Dnia 28.03.2025 o 12:40, Onaa napisał: Wczoraj dostałam wyniki badania histopatologicznego - nie stwierdzono komórek nowotworowych. To dobra wiadomość. Zaciskam kciuki za 9 kwietnia. 1 Quote
Onaa Posted March 31 Author Posted March 31 Wczoraj Gucio miał atak padaczki, na szczęście tylko jeden i szybko doszedł do siebie. Pozostaje mi go obserwować i mieć nadzieję, że do operacji stan Gucia będzie stabilny. 2 Quote
elik Posted April 1 Posted April 1 Dnia 31.03.2025 o 22:10, Onaa napisał: Pozostaje mi go obserwować i mieć nadzieję, że do operacji stan Gucia będzie stabilny. Oby tak było. Quote
Radek Posted April 1 Posted April 1 Dnia 1.04.2025 o 12:27, elik napisał: Oby tak było. Musi tak być. 1 Quote
Onaa Posted April 6 Author Posted April 6 Badanie krwi przed operacją zrobione. Wyjeżdżamy w środę bardzo wcześnie rano. A Guciątko ♥️ tak sobie właśnie smacznie śpi. 5 Quote
elik Posted April 7 Posted April 7 Dnia 6.04.2025 o 22:13, Onaa napisał: Badanie krwi przed operacją zrobione. Wyjeżdżamy w środę bardzo wcześnie rano. A Guciątko ♥️ tak sobie właśnie smacznie śpi. Nic tylko kochać, rozpieszczać i przytulać ❤️ ❤️ ❤️ 1 Quote
bou Posted April 7 Posted April 7 Dnia 7.04.2025 o 08:48, elik napisał: Nic tylko kochać, rozpieszczać i przytulać Guciu...trzymaj się ze wszystkich pieskowych sił.Nie jesteś sam,my tu z Tobą myślami.To już za chwilę,zbieraj siły,Guciątko!💖 3 Quote
Recommended Posts