Nadziejka Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 10 godzin temu, konfirm31 napisał: Mój też :) Wklejam za zgoda naszej Agatki moze akurat ktoras dobraduszka bedzie mogla gdzies podeslac smokunia moze do dziewczyn oneczkowych? Serca zajrzyjcie prosze na biedunia wielkuskiego ogromnego z wateczku punktu przetrzyman pisakow w Oronsku kopiuje: Nowy psiak jest naprawdę bardzo duży. bardzo boi ludzi Jest nieufny, nie podchodzi bliżej niż do wyciagnietej ręki:( Ktoś mu musiał straszna krzywdę zrobić;( Quote
beataczl Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 chyba mlody psiaczek...ludzie sie boja duzych psow latajacych samopas to przeganiaja albo gorzej :( wplata 17 zl w drodze Quote
agat21 Posted February 26, 2021 Author Posted February 26, 2021 Przyszły wpłaty od konfirm i RUTY - bardzo dziękuję :) od Ruty z nadpłatą - bardzo bardzo dziękuję :) Quote
agat21 Posted February 26, 2021 Author Posted February 26, 2021 Wpłynęła kasa od jankamałpa, bardzo dziękuję :) Quote
agat21 Posted February 27, 2021 Author Posted February 27, 2021 Przyszły wpłaty od beataczl i uxmal - dziękuję bardzo :) Quote
KrystynaS Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 Właśnie dotarły do mnie perfumy, które były specjalną nagrodą ufundowaną przez agat. Zapach uuuhhhh, szyk, elegancja. Niebawem wychodzę na dworzec po gościa więc użyłam tych perfum, ale zadam szyku. Agat bardzo, bardzo dziękuję. Wspaniałe!! 1 Quote
agat21 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 34 minuty temu, KrystynaS napisał: Właśnie dotarły do mnie perfumy, które były specjalną nagrodą ufundowaną przez agat. Zapach uuuhhhh, szyk, elegancja. Niebawem wychodzę na dworzec po gościa więc użyłam tych perfum, ale zadam szyku. Agat bardzo, bardzo dziękuję. Wspaniałe!! Bardzo dziękuję za potwierdzenie :) Cieszę się, że się podobają :) Quote
agat21 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Dotarła wpłata od Onaa, bardzo dziękuję :) Quote
agat21 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Zakładam 25 zł za Askę7 i przekazuję pieniądze dla Pongusia, bo minus spory się tam zrobił. Dzięki Wam zebrało się na bazarku 287 zł!!! Bardzo bardzo dziękuję! Dzięki Wam mogę zapłacić za wizytę Pongusia u weta :) 1 Quote
agat21 Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 15 godzin temu, Aska7 napisał: Przelałam wczoraj. Doszło! Bardzo dziękuję :)) Quote
Recommended Posts