AlfaLS Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 A może Psierociniec by go wziął? Oni tam mają małe i duże psy... https://www.facebook.com/psierociniec Quote
beataczl Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 6 minut temu, mari23 napisał: Może do kikou? Na razie zbiórkę na "zrzutce" można by było szybko zrobić, zdjęcia drastyczne, sytuacja psa dramatyczna - na pewno spora kwota by się uzbierała, a i my pomimo ogromu deklaracji ostatni "wdowi grosz" wysupłamy, nie zostawimy go bez pomocy. Tylko jutro trzeba go stamtąd zabrać, gdziekolwiek, może razem z tymi, które jadą - choćby na dzień, dwa, choćby i łańcuch przy jakiejś budzie, byle nie tam - zanim transport do kikou się zorganizuje. On tam nie przeżyje w tym stanie :( :( kikou pytala agat21 juz, podjela by sie ale miejsc brak ja pytalam Murki, tez w tej chwili miejsc nie ma Psierociniec nie otwiera mi sie.... Quote
agat21 Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 7 minut temu, mari23 napisał: Może do kikou? Na razie zbiórkę na "zrzutce" można by było szybko zrobić, zdjęcia drastyczne, sytuacja psa dramatyczna - na pewno spora kwota by się uzbierała, a i my pomimo ogromu deklaracji ostatni "wdowi grosz" wysupłamy, nie zostawimy go bez pomocy. Tylko jutro trzeba go stamtąd zabrać, gdziekolwiek, może razem z tymi, które jadą - choćby na dzień, dwa, choćby i łańcuch przy jakiejś budzie, byle nie tam - zanim transport do kikou się zorganizuje. On tam nie przeżyje w tym stanie :( :( Kikou pytałam już na samym początku. Nie ma teraz miejsc. Quote
agat21 Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 4 minuty temu, AlfaLS napisał: A może Psierociniec by go wziął? Oni tam mają małe i duże psy... https://www.facebook.com/psierociniec Po 20.00 jestem umówiona z nimi na rozmowę 1 Quote
beataczl Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 5 minut temu, agat21 napisał: Po 20.00 jestem umówiona z nimi na rozmowę super! trzymam kciuki , czekamy na wiesci... Quote
AlfaLS Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 11 minut temu, beataczl napisał: super! trzymam kciuki , czekamy na wiesci... Też trzymam kciuki. Śledzę ich na FB i Instagramie i podziwiam serce do zwierzaków. Quote
Nadziejka Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Ziemio nasza kochane dziewczyny sciskam trzymam ile sil i dziekuje calem sercem Serca wklejam watek psinunia ktory we wtorek jedzie po nowe zycie i jest tam na wateczku tez djecie innego wklejam z trwoga wielka zdjatka tego innego biedunia matko ziemio zajrzyjcie prosze boc dla niego niema zadnej nadziei... moze dobreduszki ktos mialby jakis pomysl Quote
Nadziejka Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Modle modle modle z calej duszy pamietajcie w razie bazareczkow na biedunia mam fajna kurtenke zimowa 4F biala w szare centeczki ,chodze w niej b czesto i telewizor maly plaski moze sie uda sprzedac Quote
agat21 Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 Psierociniec go nie weźmie. Mają w tej chwili 3 psiaki z kłopotami w poruszaniu się i konieczną asystą przy spacerach, nie są w stanie wziąć kolejnego :(( Quote
kiyoshi Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 2 minuty temu, agat21 napisał: Psierociniec go nie weźmie. Mają w tej chwili 3 psiaki z kłopotami w poruszaniu się i konieczną asystą przy spacerach, nie są w stanie wziąć kolejnego :(( Może by go wzięli jakbyś zaproponowała kasę. Oni PODOBNO na wiekszosc psów maja tzw sponsorów, chociaż sami też mają status fundacji... Ze swojego terenu psy oddają do schronow (w tym Wojtyszek)... Kiedyś prosilysmy o pomoc dla staruszka od nas z przytulisk... Nie doczekal... Quote
agat21 Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 42 minuty temu, kiyoshi napisał: Może by go wzięli jakbyś zaproponowała kasę. Oni PODOBNO na wiekszosc psów maja tzw sponsorów, chociaż sami też mają status fundacji... Ze swojego terenu psy oddają do schronow (w tym Wojtyszek)... Kiedyś prosilysmy o pomoc dla staruszka od nas z przytulisk... Nie doczekal... Strasznie smutne to, co piszesz :( Quote
Tola Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Trzymam kciuki za jutrzejsza podróż, oby wszystko poszło zgodnie z panem. Dla pogryzionego biedaka ratunkiem jest zabranie ze schroniska, tylko gdzie:( Quote
KrystynaS Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Może by go wzięli jakbyś zaproponowała kasę. Oni PODOBNO na wiekszosc psów maja tzw sponsorów, chociaż sami też mają status fundacji... Ze swojego terenu psy oddają do schronow (w tym Wojtyszek)... Kiedyś prosilysmy o pomoc dla staruszka od nas z przytulisk... Nie doczekal... 31 minut temu, agat21 napisał: Strasznie smutne to, co piszesz :( Mogę tylko zacytować agat. Przykre bardzo Quote
Onaa Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 1 godzinę temu, agat21 napisał: Psierociniec go nie weźmie. Mają w tej chwili 3 psiaki z kłopotami w poruszaniu się i konieczną asystą przy spacerach, nie są w stanie wziąć kolejnego :(( A czy coś oprócz zdjęć wiadomo o psiaku ? On jest chyba z tych większych ? Suczka czy pies ? A może fundacja dla szczeniąt Judyta by pomogła ? Quote
Isiak Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Chyba pies, bo jest na wybiegu z psami. Quote
agat21 Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 Niewiele wiadomo, Alaskan jutro zobaczy co z nim na ile będzie mogła. Dzięki Alaskan. Nie wiem co dalej :( Może coś mi przyjdzie do głowy. Na razie nie mam pomysłu gdzie psiaczek mógłby trafić :( Quote
agat21 Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 24 minuty temu, Isiak napisał: Chyba pies, bo jest na wybiegu z psami. Pies, i to starszy :( Quote
Nadziejka Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Agacku Alaskan dziekujemy z calego serca ze Jestescie ze szukacie caluni czas miejsca modle za wszystko modle Quote
elik Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Przepraszam, że tak jak Filip z konopi, bo może była już o tym mowa, ale nie mam czasu czytać od początku, czy pytaliście o miejsce u Dexterki? Ona przyjmuje duże psy. Może by go przyjęła. Quote
agat21 Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 49 minut temu, Tola napisał: Trzymam kciuki za jutrzejsza podróż, oby wszystko poszło zgodnie z panem. Dla pogryzionego biedaka ratunkiem jest zabranie ze schroniska, tylko gdzie:( Będę myśleć i szukać dalej. 1 Quote
agat21 Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 5 minut temu, elik napisał: Przepraszam, że tak jak Filip z konopi, bo może była już o tym mowa, ale nie mam czasu czytać od początku, czy pytaliście o miejsce u Dexterki? Ona przyjmuje duże psy. Może by go przyjęła. Ostatnio dexterka nie miała miejsc, e może coś się zmieniło. Tylko czy się zdecyduje na opiekę nad takim bidulem.. Quote
elik Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 1 minutę temu, agat21 napisał: Ostatnio dexterka nie miała miejsc, e może coś się zmieniło. Tylko czy się zdecyduje na opiekę nad takim bidulem.. Może akurat wzruszy Ją jego los. Quote
mari23 Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 1 godzinę temu, agat21 napisał: Pies, i to starszy :( Pysio nie mocno siwy, chyba nie jest staruszkiem, ale na pewno jest ranny, może chory. Kiedyś psy z Szydłowca (Argo wciąż jest bohaterem Dogomanii) trafiały do Lubelskiego Centrum Małych Zwierząt, mają tam szpitalik. https://www.lcmz.pl/hotel https://www.lcmz.pl/klinika-24h Tanio nie jest, ale opieka i diagnostyka byłaby od razu, a w międzyczasie może DT lub hotelik by się znalazł. Gdybym nie miała 14 schodów i chorego kręgosłupa - wzięłabym go, bo strasznie mnie ten widok poruszył, ale ani on ze schodami, ani ja z nim sobie nie poradzę :( Quote
Nadziejka Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 5 minut temu, mari23 napisał: Pysio nie mocno siwy, chyba nie jest staruszkiem, ale na pewno jest ranny, może chory. Kiedyś psy z Szydłowca ( Argo wciąż jest bohaterem Dogomanii) trafiały do Lubelskiego Centrum Małych Zwierząt, mają tam szpitalik. Tanio nie jest, ale opieka i diagnostyka byłaby od razu, a w międzyczasie może DT lub hotelik by się znalazł. Gdybym nie miała 14 schodów i chorego kręgosłupa - wzięłabym go, bo strasznie mnie ten widok poruszył, ale ani on ze schodami, ani ja z nim sobie nie poradzę. mari serce cudowne jak dobrze ze Jestes rany i na lapunkach chyba i na pupusi o matuniu Quote
Recommended Posts