Jump to content
Dogomania

Psiaczek, który już na nic nie czeka. Nie patrzy już nawet przez kraty na człowieka, który podchodzi do boksu. Nie patrzy mu w oczy. PONGO już w hotelu. Zapraszam do dropiatego biedaka - Ponguś zamieszkał we Wrocławiu!! ♡♡♡.

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, konfirm31 napisał:

Słodziak niezmiennie z Pongusia, ale chyba troszkę za dużo ostatnio przytył? Poszła stała wrześniowa, ale z datą poniedziałkową, bo bank w niedzielę odpoczywa. 

A ja miałam napisać, że chyba schudł :D 

Cudny jest!

Posted
37 minut temu, konfirm31 napisał:

Słodziak niezmiennie z Pongusia, ale chyba troszkę za dużo ostatnio przytył? Poszła stała wrześniowa, ale z datą poniedziałkową, bo bank w niedzielę odpoczywa. 

29 minut temu, Tyśka) napisał:

A ja miałam napisać, że chyba schudł :D 

Cudny jest!

No właśnie,z Pongusiem to wciąż taka historia: dla jednych chudszy, dla innych grubszy, a on po prostu trzyma swoją wagę ;) Lekką i wdzięczną nad-wagę ;)

Posted
Dnia 13.09.2021 o 19:06, Tyśka) napisał:

7 godzin temu, mari23 napisał:

Bardzo bardzo Wam dziękuję! :) Ogromnie :)

Tysiu, mam tylko prośbę, żeby w tytule nie było informacji, że Pongulec jest nieduży. Już się przekonałam, że dla większości ludzi nieduży to wielkości kota zaiste. Poza tym nasz bohater waży 20 kilosów :) Pod pachę się go nie weźmie. :)

Posted

Uwaga! Kciuki poproszę, kciuki jak stąd do Honolulu, bo wreszcie miałam naprawdę fajny telefon w sprawie Pongusia! :D Może w weekend dojdzie do zapoznania.. ;) 

• Like 9