KrystynaS Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Pongo zawiera nowe znajomości wakacyjne, jak elegancko towarzyszy nowym znajomym i umila im czas rozłąki z opiekunami. Kochany towarzyski Ponguś. I czym on się różni od tych domowych psów?? Kulturalny, uprzejmy, spokojny ale ma pecha w życiu. Sunia na ławce - Pongusiu bardzo cię przepraszam, że kiedyś dokuczałam ci że jesteś grubaskiem. Nie wiedziałam co mówię, teraz to zobaczyłam. 1 Quote
agat21 Posted August 6, 2021 Author Posted August 6, 2021 21 godzin temu, KrystynaS napisał: Pongo zawiera nowe znajomości wakacyjne, jak elegancko towarzyszy nowym znajomym i umila im czas rozłąki z opiekunami. Kochany towarzyski Ponguś. I czym on się różni od tych domowych psów?? Kulturalny, uprzejmy, spokojny ale ma pecha w życiu. Sunia na ławce - Pongusiu bardzo cię przepraszam, że kiedyś dokuczałam ci że jesteś grubaskiem. Nie wiedziałam co mówię, teraz to zobaczyłam. Samokrytyka zawsze w porę :) Ponguś jest atletyczny - to wszystko :D Quote
limonka80 Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 7 godzin temu, agat21 napisał: Ponguś jest atletyczny - to wszystko :D To lekka i wdzięczna nadwaga :-)) Quote
agat21 Posted August 8, 2021 Author Posted August 8, 2021 Ponguś pięknie dziękuje limonce za wpłatę 50 zł i Nesiowatej 20 zł :) Quote
mari23 Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Dnia 6.08.2021 o 17:04, limonka80 napisał: To lekka i wdzięczna nadwaga :-)) Bardzo wdzięczna!!! 1 Quote
agat21 Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 Ale dzisiaj było fajnie :) Buszowało się z kolegą. Kolegą odpowiednio dobranym kolorystycznie oczywiście. Jak się jest estetą - nie ma lekko, trzeba cały czas być uważnym ;) 2 Quote
agat21 Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 I jeszcze kilka fotek samego bohatera. 2 Quote
agat21 Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 Wciąż nie ma żadnych telefonów. Pobrań i odsłon w ogłoszeniu sporo, ale nic z tego nie wynika. Czasem jakaś głupia wiadomość zostawiona przez kiepskiego żartownisia. :/ Quote
agat21 Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 Ponguś dostał stałą od konfirm :) Pięknie dziękujemy z Pongusiem. Dalia dla Ciebie :) 1 Quote
KrystynaS Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 O rany, jak bracia bliźniacy, ale Pongo ładniejszy. Wielokropek. Quote
Nadziejka Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 kochane serca potrzebuje potrzebuje pomocy rady boje ogromnie o zycie mojej psinuni i moje.... boje oddychac nawet Quote
Nesiowata Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 6 godzin temu, Nadziejka napisał: kochane serca potrzebuje potrzebuje pomocy rady boje ogromnie o zycie mojej psinuni i moje.... boje oddychac nawet Nadziejko - trzymaj się! Quote
mari23 Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 15 godzin temu, agat21 napisał: Wciąż nie ma żadnych telefonów. Pobrań i odsłon w ogłoszeniu sporo, ale nic z tego nie wynika. Czasem jakaś głupia wiadomość zostawiona przez kiepskiego żartownisia. :/ U mnie nawet głupich wiadomości brak :( a ma wyróżnione przez cały czas ogłoszenie. Kolega bardzo podobny do Amika - prawie "beznadziejny przypadek", a domek rewelacyjny znalazł...oby i Pongusia odnalazło wreszcie jego szczęście <3 Quote
Tyśka) Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 2 godziny temu, mari23 napisał: U mnie nawet głupich wiadomości brak :( a ma wyróżnione przez cały czas ogłoszenie. Kolega bardzo podobny do Amika - prawie "beznadziejny przypadek", a domek rewelacyjny znalazł...oby i Pongusia odnalazło wreszcie jego szczęście <3 Amik to beznadziejny przypadek z powodu charakteru i traum... długo czekał na Dom, bo prawie 2lata (+3 zmarnowane na łańcuchu), ale... każda rozmowa z Rodziną to wyciskacz łez, wczoraj też miałam łzy w oczach. Minęło ponad pół roku odkąd mieszka u siebie. Ponguś jest cudowny, ma miłe uosobienie... wierzę, że TEN JEGO Dom gdzieś jest, trzeba tylko poczekać :) 1 Quote
agat21 Posted August 10, 2021 Author Posted August 10, 2021 6 godzin temu, mari23 napisał: U mnie nawet głupich wiadomości brak :( a ma wyróżnione przez cały czas ogłoszenie. Kolega bardzo podobny do Amika - prawie "beznadziejny przypadek", a domek rewelacyjny znalazł...oby i Pongusia odnalazło wreszcie jego szczęście <3 Dziękuję Ci za to ogłoszenie bardzo ♡. Wczoraj nawet na nie trafiłam, jak sprawdzałam moje. Quote
mari23 Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 14 godzin temu, agat21 napisał: Dziękuję Ci za to ogłoszenie bardzo ♡. Wczoraj nawet na nie trafiłam, jak sprawdzałam moje. Ależ za co? :) Przecież on też i "mój" <3 od dawna mu odświeżam i wyróżniam ogłoszenie, tak bardzo bym chciała, żeby znalazł dom <3 Quote
agat21 Posted August 13, 2021 Author Posted August 13, 2021 Malti przesyła Pongusiowi kasę - dzięki serdeczne ♡♡♡ Quote
mari23 Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Czy moja sierpniowa wpłata nie dotarła? Sprawdzałam, poszło 02.08. Quote
agat21 Posted August 16, 2021 Author Posted August 16, 2021 Dnia 15.08.2021 o 13:20, mari23 napisał: Czy moja sierpniowa wpłata nie dotarła? Sprawdzałam, poszło 02.08. Mari, pewnie dotarła, przepraszam najmocniej, na pewno przeoczyłam, ale od 31 lipca jestem w rozjazdach i z ograniczonym dostępem do netu. Po powrocie na spokojnie sprawdzę, ale już i tak wpisuję Twoją wpłatę. Serdeczne dzięki ❤ Quote
agat21 Posted August 16, 2021 Author Posted August 16, 2021 A teraz - szok! Pongo złamał zasadę estetyczną. Zakumplował się z kimś zupełnie niepodobnym do siebie :D 2 Quote
mari23 Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 54 minuty temu, agat21 napisał: Mari, pewnie dotarła, przepraszam najmocniej, na pewno przeoczyłam, ale od 31 lipca jestem w rozjazdach i z ograniczonym dostępem do netu. Po powrocie na spokojnie sprawdzę, ale już i tak wpisuję Twoją wpłatę. Serdeczne dzięki ❤ ależ nic się nie stało, sama siebie sprawdziłam, bo wiadomo,. że czasem różnie bywa z pamięcią, choć tu mam zlecenie stałe - ani sobie, ani bankowi nie ufam na 100% ;) 50 minut temu, agat21 napisał: A teraz - szok! Pongo złamał zasadę estetyczną. Zakumplował się z kimś zupełnie niepodobnym do siebie :D oj tam, zaraz niepodobnym ;) 4 łapki są? Ogonek jest? to bardzo podobny! ;) ;) ;) Ponguś jest przyjacielski bez względu na kolor, nie tylko "białą rasę" uznaje ') nie jest rasistą ;) :) 1 Quote
KrystynaS Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 1 godzinę temu, mari23 napisał: Ponguś jest przyjacielski bez względu na kolor, nie tylko "białą rasę" uznaje ') nie jest rasistą 😉 🙂 Ha ha ha a to dobre. Pongo to już taki zadomowiony u anecik. I dobrze i niedobrze no bo kiedyś musi pojechać do swojego domu Quote
agat21 Posted August 17, 2021 Author Posted August 17, 2021 Mari, masz całkowitą rację: łapki są, ogonek jest, nawet łepki są! Czyli faktycznie podobne :D Ponguś bardzo polubił tego nowego kolegę. Mają wspólne zainteresowania: niespieszne spacery i staranne badania zapachów w otoczeniu. Spacerowym szaleńcom mówią stanowcze "nie"! Quote
Recommended Posts