agat21 Posted June 4, 2021 Author Posted June 4, 2021 Dnia 2.06.2021 o 11:04, Ellig napisał: Zagladam do Pongusia 🙂 Dzięki wielkie :) Quote
agat21 Posted June 4, 2021 Author Posted June 4, 2021 Dnia 2.06.2021 o 15:53, b-b napisał: Czy ogłosić chłopaka gdzieś jeszcze?:) Dzięki, że pytasz, ale sama już nie wiem. Nie pamiętam na które miasta Ponguś jeszcze ma ogłoszenia, ostatnio, jak wyróżniałam, to były na Katowice, Poznań, Wrocław, Opole, Warszawę. Jeśli jakieś pominęłam - proszę o poprawienie mnie. Proszę autorki o sprawdzenie czy te ogłoszenia wciąż są promowane. Ostatnio tylko jedno dziecko dzwoniło 2 razy w sprawie Pongusia, ale nie wiem, czy to nie wygłupy. Za każdym razem prosiłam, żeby zadzwonił ktoś dorosły i na tym się kończyło.. Quote
agat21 Posted June 4, 2021 Author Posted June 4, 2021 14 godzin temu, limonka80 napisał: No przecież Pongo ma już dziewczynę :-)) No niby ma, ale w sumie może on lubi podgrzewać atmosferę związku małymi flircikami na boku? ;)) Quote
agat21 Posted June 4, 2021 Author Posted June 4, 2021 Pongo bardzo dziękuję mari i Nesiowatej za wpłaty :)) Quote
agat21 Posted June 4, 2021 Author Posted June 4, 2021 Ach, jaki piękny dzień! On jeden - one dwie! Piękne, przyjazne, chętne do zabawy :) Co nie przeszkadza jednak od czasu do czasu porzucić je i zainteresować się jednak krzaczkiem :D 3 Quote
KrystynaS Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 Czyli nadszedł ten dzień, urocze koleżanki przyjechały Quote
limonka80 Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Dnia 4.06.2021 o 15:54, agat21 napisał: Ach, jaki piękny dzień! On jeden - one dwie! Nasz Pongo wyrósł na Casanovę, łaskawie pozwala się adorować, sunie bardzo nim zainteresowane, zwłaszcza ta beżowa panna..... niepełnoletnia chyba :-)) Quote
Onaa Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Oglądnęłam filmik - Ponguś pięknie się prezentuje :). Jak widać na brak rozrywki nie może narzekać :D. Quote
agat21 Posted June 5, 2021 Author Posted June 5, 2021 32 minuty temu, limonka80 napisał: Nasz Pongo wyrósł na Casanovę, łaskawie pozwala się adorować, sunie bardzo nim zainteresowane, zwłaszcza ta beżowa panna..... niepełnoletnia chyba :-)) 32 minuty temu, Onaa napisał: Oglądnęłam filmik - Ponguś pięknie się prezentuje :). Jak widać na brak rozrywki nie może narzekać :D. Tak, ma towarzystwo bardzo fajne :) Ta beżowa rzeczywiście młodziutka, zdecydowanie zachęca Pongusia do zabawy, może go jeszcze trochę rozrusza, bo to trochę taki facet z niego się zrobił, co to "by pojadł, pospał i popatrzył w telewizor" :D Quote
KrystynaS Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 1 godzinę temu, agat21 napisał: Tak, ma towarzystwo bardzo fajne 🙂 Ta beżowa rzeczywiście młodziutka, zdecydowanie zachęca Pongusia do zabawy, może go jeszcze trochę rozrusza, bo to trochę taki facet z niego się zrobił, co to "by pojadł, pospał i popatrzył w telewizor" 😄 Agat nie mogę. Czyli facet 3 x p Filmik fajny, Pongusiowi jest OK w hotelu 1 Quote
Ellig Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Cudownie się ogląda wesołego Pongusia, on ma tyle uroku. Quote
Ewa Marta Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Taki fajny z niego psiak. Szkoda, że nikt sensowny go jeszcze nie wypatrzył. Quote
agat21 Posted June 10, 2021 Author Posted June 10, 2021 Wczoraj Ponguś miał przygodę . Gnając za kotem przesadził w pędzie płotek (ten, co poprzednio). Kot oczywiście zwiał a Ponguś został za płotkiem w krzaczorach. I okazało się - jak to często w życiu bywa - że łatwiej wejść niż wyjść. Bo wyskoczyć z powrotem jakoś już się chciało dać. I siedział tam sirota dopóki TZ Anecik go przez okno z domu nie zauważył. :D 2 Quote
KrystynaS Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 To może teraz przystopuje z tym ganianiem kota bo pewnie się trochę strachu najadł . Siedział w karcerze Quote
agat21 Posted June 10, 2021 Author Posted June 10, 2021 3 godziny temu, KrystynaS napisał: To może teraz przystopuje z tym ganianiem kota bo pewnie się trochę strachu najadł . Siedział w karcerze Coś w tym rodzaju ;) Karcer jak się patrzy :D Quote
agat21 Posted June 11, 2021 Author Posted June 11, 2021 Spójrzcie jak pięknie sobie teraz wybrał! Jak pasują do siebie :D Jak ulał! ;D 5 Quote
KrystynaS Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 O rany ale pasują do siebie, jak bliźniaki. Pongo ma dobry gust Ale, ale czy ja dobrze widzę, Ponguś biega sobie sam bez smyczy, całkowita wolność. Musiał się dobrze sprawować, że ma tyle swobody. Super!! W pełni gotowy aby jechać do swojego domu. Quote
agat21 Posted June 11, 2021 Author Posted June 11, 2021 2 godziny temu, KrystynaS napisał: O rany ale pasują do siebie, jak bliźniaki. Pongo ma dobry gust Ale, ale czy ja dobrze widzę, Ponguś biega sobie sam bez smyczy, całkowita wolność. Musiał się dobrze sprawować, że ma tyle swobody. Super!! W pełni gotowy aby jechać do swojego domu. Tak, on już od dawna biega sobie bez smyczy. :) Jest grzeczny, nie prowadzi żadnych akcji sabotażowych :) Oj, przydałby się własny dom. Quote
limonka80 Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 2 godziny temu, agat21 napisał: Spójrzcie jak pięknie sobie teraz wybrał! Wybrał - tamte za nim biegały, a on się pozwalal adorować, tutaj wyraźnie to on zabiega o względy. Śliczna sunia i chyba w stosownym wieku, nie małolata jak poprzednio :-)) Quote
agat21 Posted June 12, 2021 Author Posted June 12, 2021 9 godzin temu, teresaa118 napisał: Poszly almenty na nastepny kwartal Bardzo dziękuję :) Quote
agat21 Posted June 14, 2021 Author Posted June 14, 2021 Przyszły wpłaty od Alaskan i Konfirm - bardzo dziękuję, kwiaty wstawię jak wrócę do domu z podróży, a na razie macie serduszka :) ❤❤ Quote
mari23 Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 Dnia 11.06.2021 o 18:23, limonka80 napisał: Wybrał - tamte za nim biegały, a on się pozwalal adorować, tutaj wyraźnie to on zabiega o względy. Śliczna sunia i chyba w stosownym wieku, nie małolata jak poprzednio :-)) Przecież poważny pan nie będzie się z małolatami zadawał ;) ;) pozwolił tylko, żeby się z nim pobawiły...jak wnuczki z dziadkiem ;) ;) A teraz on wybrał i adoruje piękną "niewiastę" w odpowiednim wieku i umaszczeniu :) :) cudowny piesio...gdzie ci ludzie mają oczy...i serca??? 2 Quote
agat21 Posted June 15, 2021 Author Posted June 15, 2021 Jutro po powrocie do domu zmienię trochę ogłoszenie Pongo. Wyróżnię. Może to coś da? Quote
Recommended Posts