Aska7 Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Patrząc na niiego przychodzi mi do głowy określenie "galanty" chłopak : ) 1 Quote
mari23 Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 12 godzin temu, Aska7 napisał: Patrząc na niiego przychodzi mi do głowy określenie "galanty" chłopak : ) https://www.olx.pl/d/oferta/pies-w-kropeczki-czeka-na-dobrego-czlowieka-CID103-IDJS0jz.html "Galanty chłopak" dostał ode mnie promowane ogłoszenie na Opole. Jeśli trzeba zmienić miasto - proszę o wskazówkę na jakie :) Mam nadzieję, że Ponguś znajdzie w końcu swój domek i swojego człowieka, tak długo już czeka <3 1 Quote
Ellig Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 Dzisiaj na OLX zostało usunięte ogłoszenie Pongo -Ogłoszenie usunięte przez moderatora . Lista możliwych powodów jest ogromna, za kilka dni zrobię je jeszcze raz. Cyt. Ogłoszenie zostało usunięte, ponieważ dotyczyło przedmiotu zabronionego w OLX. Poniżej te pojawiające się najczęściej: • Leki dla zwierząt, • Sprzedaż psów i kotów bez uprawnień hodowlanych lub z hodowli zarejestrowanych poza Polską, • Zwierzęta oferowane na prezent, • Psy i koty oferowane jako gratis do innych przedmiotów, • Inwazyjne gatunki zwierząt, • Zwierzęta objęte ścisłą ochroną w Polsce, • Żywe lub martwe okazy zwierząt (a także ich części lub produkty pochodne), należące do gatunków umieszczonych w aktualnie obowiązujących aneksach A - D do rozporządzenia Rady (WE) nr 338/97 z dnia 9 grudnia 1996 r. w sprawie ochrony gatunkowej dzikiej fauny i flory w drodze regulacji handlu nimi. Jeśli nie znajdujesz powodu pasującego do Twojej oferty, sprawdź również listę przedmiotów zabronionych pod linkiem oraz regulamin lub skontaktuj się z nami. Quote
Ellig Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 10 godzin temu, mari23 napisał: Sprawdziłam, moje ogłoszenie jest aktywne. Marysiu, przedziwna sprawa z tym ogloszeniem. Przecież było aktywne przez kilka miesięcy. Niestety zdarza się tak jak są dwa ogłoszenia na jedną miejscowość. Quote
KrystynaS Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 Pojawi się domek, na razie Pongo odpoczywa sobie u anecik Quote
mari23 Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Dnia 28.05.2021 o 10:01, Isiak napisał: A domku ciągle brak :((( Też mnie to bardzo martwi :( :( Tyle biedak w schronisku czekał, teraz w hoteliku...a przecież kochający człowiek "na wyłączność" należy mu się natychmiast! Quote
Tola Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Tez odwiedzam Pongusia i też smutno mi, ze chłopak wciąż bez domu, a taki z niego chwytający za serce piesio... Quote
agat21 Posted June 1, 2021 Author Posted June 1, 2021 Pongo dostał od anonimowego Anioła 500 zł!! Przepięknie dziękuję w imieniu chłopaka :) Quote
agat21 Posted June 1, 2021 Author Posted June 1, 2021 Ponguś najbliższe dni będzie miał pełne emocji i wrażeń, bo przyjeżdża sporo młodych i urodziwych dziewczyn do hotelu ;)) Quote
agat21 Posted June 1, 2021 Author Posted June 1, 2021 Przelałam 500 zł za jego hotelowanie w maju. Quote
agat21 Posted June 1, 2021 Author Posted June 1, 2021 Bardzo Wam dziękuję za zaglądanie do Pongusia. Ostatnimi czasy jestem trochę przywalona różnymi rzeczami, rzadziej jestem na dogo, więc tym bardziej bardzo Wam dziękuję, że tu jesteście, że pamiętacie o chłopaku i że cały czas go wspieracie :)) Quote
KrystynaS Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 34 minuty temu, agat21 napisał: Ponguś najbliższe dni będzie miał pełne emocji i wrażeń, bo przyjeżdża sporo młodych i urodziwych dziewczyn do hotelu ;)) O kurcze ... będzie się działo ... Jesteśmy agat, zaglądamy, pamiętamy, wspieramy i trzymamy kciuki za domek choć w obecnej sytuacji - przyjazd urodziwych koleżanek - to Pongo chyba raczej woli zostać w hotelu Quote
agat21 Posted June 1, 2021 Author Posted June 1, 2021 32 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Agatko, czy jest wplata ode mnie? Tak, oczywiście dotarła, zaraz wpiszę :) Dziękuję Ci bardzo Quote
agat21 Posted June 1, 2021 Author Posted June 1, 2021 9 minut temu, KrystynaS napisał: O kurcze ... będzie się działo ... Jesteśmy agat, zaglądamy, pamiętamy, wspieramy i trzymamy kciuki za domek choć w obecnej sytuacji - przyjazd urodziwych koleżanek - to Pongo chyba raczej woli zostać w hotelu Mam nadzieję, że trochę zdjęć z tych zajęć towarzyskich dostanę ;) Quote
agat21 Posted June 1, 2021 Author Posted June 1, 2021 42 minuty temu, KrystynaS napisał: I nam oczywiście je udostępnisz Nie może być inaczej :) Quote
limonka80 Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Dnia 1.06.2021 o 21:24, agat21 napisał: Ponguś najbliższe dni będzie miał pełne emocji i wrażeń, bo przyjeżdża sporo młodych i urodziwych dziewczyn do hotelu ;)) No przecież Pongo ma już dziewczynę :-)) Quote
Recommended Posts