Anula Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 2 godziny temu, Aska7 napisał: Bardzo dobry pomysł, ale nie da się jak są rozciamkane do krwi : ( Tego nie wiem,mój miał całe a niektóre spore nawet wielkości 1 grosza.Już 2 lata minęło żaden się nie odrodził.Też miał usuwane rzęsy laserem. Quote
mari23 Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 49 minut temu, KrystynaS napisał: Odwiedzam Pongusia ... I ja odwiedzam z nadzieją na dobre wieści... Quote
agat21 Posted May 10, 2021 Author Posted May 10, 2021 Wizyta u weta była dziś. Na razie na brodawczaki dostał płyn, który na uśmierzyć swędzenie, a jednocześnie zdezynfekować to miejsce. Anecik kupiła też kwasy Omega dla niego. Fakturę oraz piękne zdjęcia wraz z jednym ze "spotkania na szczycie" z kotem wstawię, jak wrócę z wyjazdu, bo tu mam beznadziejny zasięg i internet i czekam pół godziny, żeby mi się dogo otworzyło :/ 1 Quote
teresaa118 Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 przegladnelam Pongusia strone, nie widzialam zdjec, Olx zmienilabym zdjecie na calosciowe z przodu Quote
Patmol Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 Dnia 10.05.2021 o 20:28, agat21 napisał: Wizyta u weta była dziś. Na razie na brodawczaki dostał płyn, który na uśmierzyć swędzenie, a jednocześnie zdezynfekować to miejsce. Anecik kupiła też kwasy Omega dla niego. Fakturę oraz piękne zdjęcia wraz z jednym ze "spotkania na szczycie" z kotem wstawię, jak wrócę z wyjazdu, bo tu mam beznadziejny zasięg i internet i czekam pół godziny, żeby mi się dogo otworzyło 😕 to czekamy na te zdjęcia Quote
Patmol Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 Do mnie jedna pani dzwoniła o Pongo , ale po głosie to nie była zbyt młoda chyba. Tłumaczyłam, ze trzeba zadzwonić pod nr z ogłoszenia/ z tekstu. Nie wiem czy zadzwoniła. Quote
KrystynaS Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Witaj Pongusiu, pewnie w taką pogodę odpoczywasz na słonku, na trawie, trochę spaceru w cieniu. Wielokropek ... Quote
agat21 Posted May 13, 2021 Author Posted May 13, 2021 Tu obiecane spotkanie z kotem, który tak go zafrapował, że przeskoczył za nim przez dość wysoki płot! :DD Nikt by go o to nie posądzał, żeby na swoich króciutkich łapeczkach takim rączym rumakiem się okazał :D 1 Quote
mari23 Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Kochany, śliczny Ponguś....tylko czemu TEN najlepszy domek tak długo do niego trafić nie może :( :( Quote
agat21 Posted May 13, 2021 Author Posted May 13, 2021 20 minut temu, mari23 napisał: Kochany, śliczny Ponguś....tylko czemu TEN najlepszy domek tak długo do niego trafić nie może :( :( Dla mnie to też niepojęte. Taki fajny psiul! Niekłopotliwy, miły. Coś nie ma szczęścia. Tyle ogłoszeń, wyróżnionych. I nic. Quote
teresaa118 Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 zadne z tych zdjec ne pokazuje jego milej mordki, malutkich lapinek i blyskajacego oka ! 1 Quote
KrystynaS Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 Ale fajne zdjęcia, ogród bajeczny, zieleń, kwitnące krzewy uwielbiam migdałowiec. W tych pięknych okolicznościach przyrody Pongo bez smyczy biega a nawet płot przeskakuje - jak on dał radę?. I jaki ma elegancki kojec. Ma jak w raju i należy mu się po piekle schroniska. Frajdę zrobiłaś agat tymi zdjęciami. A jak tam brodawczaki, leczenie trochę pomaga? Quote
agat21 Posted May 14, 2021 Author Posted May 14, 2021 29 minut temu, KrystynaS napisał: Ale fajne zdjęcia, ogród bajeczny, zieleń, kwitnące krzewy uwielbiam migdałowiec. W tych pięknych okolicznościach przyrody Pongo bez smyczy biega a nawet płot przeskakuje - jak on dał radę?. I jaki ma elegancki kojec. Ma jak w raju i należy mu się po piekle schroniska. Frajdę zrobiłaś agat tymi zdjęciami. A jak tam brodawczaki, leczenie trochę pomaga? Leczenie drugiego brodawczaka dopiero 2 dni temu rozpoczęte, podpytam Anecik niedługo jak efekty. Kotek bardzo go zafrapował. Nie startował do niego, trzymał dystans - taka, jak widać na zdjęciu. Ale w pewnym momencie kot uznał, że dosyć tych oględzin i czmychnął przez płotek w krzaczory. A nasz ocean spokoju nagle wykazał spory talent do przeskakiwania sporo od siebie wyższych płotów :D Kocik oczywiście uciekł, ale ten wyczyn krótkołapego wierzchowca robił wrażenie :D Quote
KrystynaS Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 No na pewno robił wrażenie. Pongo i skok przez płot, no no. Popatrz jacy oni do siebie podobni, tylko kot ma większe łatki. Śmieszne to zdjęcie Quote
agat21 Posted May 14, 2021 Author Posted May 14, 2021 4 godziny temu, teresaa118 napisał: zadne z tych zdjec ne pokazuje jego milej mordki, malutkich lapinek i blyskajacego oka ! A to? ;))) 1 Quote
teresaa118 Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 juz lepsze od tego na Olx, tam jest tylko nochal !Lepsze byloby zdjecie, na ktorym mialby bardziej cofnieta mordke a na pierwszy plan jego meska "klate"ze wzruszajacymi, malymi lapenkami Quote
mari23 Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 Czy to ten płotek Ponguś przeskoczył? ;) ;) tu chyba cwałuje za kotkiem ;) Quote
agat21 Posted May 14, 2021 Author Posted May 14, 2021 3 godziny temu, mari23 napisał: Czy to ten płotek Ponguś przeskoczył? ;) ;) Tego nie wiem, ale to może być ten :) Quote
agat21 Posted May 14, 2021 Author Posted May 14, 2021 Wstawiam fakturę za ostatnią wizytę u weta, lek na brodawczaka i kwasy Omega dla Pongusia Quote
agat21 Posted May 14, 2021 Author Posted May 14, 2021 Serdeczne dzięki Krystyno za wpłatę dla Pongusia deklaracji majowej, dopiero dziś mogłam sprawdzić konto Quote
Recommended Posts