agat21 Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 4 minuty temu, KrystynaS napisał: Wieczorem zaglądam do Pongusia Dzięki :) Przez to dzisiejsze akcje związane z biedakiem ze schronu, jeszcze nie zrobiłam ogłoszeń dla Pongusia. Muszę mieć chwilę spokojną, żeby zebrać myśli i napisać coś sensownego :) Quote
mari23 Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 15 minut temu, agat21 napisał: Dzięki :) Przez to dzisiejsze akcje związane z biedakiem ze schronu, jeszcze nie zrobiłam ogłoszeń dla Pongusia. Muszę mieć chwilę spokojną, żeby zebrać myśli i napisać coś sensownego :) przyznam, że i ja pozbierać myśli nie mogę :) Ponguś jest śliczny, na domek chyba nie będzie długo czekał nawet biorąc pod uwagę, że nie jest młodziutki... ma wszelkie zalety "dojrzałego pana" i niezwykłą urodę :) to dla tych, co patrzą oczami, bo dla takich jak my - jest cudny, kochany, słodki........mogę tak długo jeszcze wymieniać :) Quote
agat21 Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 9 minut temu, KrystynaS napisał: A to Pongo już gotowy do adopcji? No w sumie tak. Zdrowy jest, piękny jest. Tylko brać :)) Quote
agat21 Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 2 minuty temu, mari23 napisał: przyznam, że i ja pozbierać myśli nie mogę :) Ponguś jest śliczny, na domek chyba nie będzie długo czekał nawet biorąc pod uwagę, że nie jest młodziutki... ma wszelkie zalety "dojrzałego pana" i niezwykłą urodę :) to dla tych, co patrzą oczami, bo dla takich jak my - jest cudny, kochany, słodki........mogę tak długo jeszcze wymieniać :) Oj, dużo się dziś działo :) Fajnie, że takich dobrych rzeczy :) Też liczę, że przyciągnie kogoś, kto szuka dojrzałego spokojnego psiaczka. Quote
KrystynaS Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Cześć Pongo, dużo spacerów dzisiaj ci życzę, teren spacerowy masz świetny. Quote
agat21 Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Pongo dzisiaj nie spaceruje niestety, tylko przeżywa "męki i katusze" w psim SPA :D Podbno bardzo waleczny był w kąpieli, a kąpiel musiała być robiona 3 razy!! Bo taki syf leciał z jego nieszczęsnego futerka :( Anecik napisała, że obie z panią groomerką były mokre :) Suszenie już mu się podobało :) A potem po wszystkim odmówił jeszcze wyjścia stamtąd, bo przybyła sunia z cieczką! Także przedpołudnie pełne wrażeń ;) A teraz taki jestem śliczny, pachnący i liryczny ... 7 1 Quote
mari23 Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 teraz widać, że Pongo nie jest czarno-biały, tylko tricolor :) schroniskowa przeszłość zmyta po trzykroć ;) i nawet za dziewczynami się ogląda! ;) piękny, pachnący kawaler do wzięcia - domku, przybywaj !!!!! Quote
KrystynaS Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 1 godzinę temu, agat21 napisał: Podbno bardzo waleczny był w kąpieli, a kąpiel musiała być robiona 3 razy!! O żesz ty ... tak żałował swojego ośmioletniego brudu wyhodowanego na własnej piersi?? Pongo no coś ty, przyzwyczajaj się chłopie, bo teraz to tak będzie co jakiś czas Quote
Isiak Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ale wymęczony :))) Ale za to czyściutki i pachnący :) Quote
mari23 Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 5 godzin temu, KrystynaS napisał: O żesz ty ... tak żałował swojego ośmioletniego brudu wyhodowanego na własnej piersi?? Pongo no coś ty, przyzwyczajaj się chłopie, bo teraz to tak będzie co jakiś czas Może bał się, że kochany tłuszczyk się roztopi i oponki nie będzie na brzusiu ;) 1 Quote
Ewa Marta Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 No nie mogę, wypiękniał po tej kąpieli:) A łapki jakie trzykolorowe:) Chester jedzie 9 marca:) Ciekawe, jak to zniesie. Ostatnio obszczekał mocno naszą podopieczną Natkę jak szalała za bardzo blisko niego:) Quote
agat21 Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Dzięki za Wasze zachwyty - są w pełni uzasadnione :D Pongo odkrył nowe barwy i nareszcie będzie można go przytulać bez wrażenia, że się przytula snop brudnej twardej słomy :D Quote
Onaa Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 No teraz to są piękności pachnące i ubarwienie żywsze i kropeczki jeszcze bardziej widoczne :). Quote
KrystynaS Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Piękny i teraz w pełni widać jakie ma cudne futro Quote
Ellig Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Przyszłam zobaczyć Pongusia po kąpieli, ale cudny psiak :) Quote
Aska7 Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 2 minuty temu, Ellig napisał: Przyszłam zobaczyć Pongusia po kąpieli, ale cudny psiak :) Ty też po kąpieli ? 1 Quote
Isiak Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 42 minuty temu, Ellig napisał: Przyszłam zobaczyć Pongusia po kąpieli, ale cudny psiak :) Jest co podziwiać, prawda? Quote
Ellig Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 12 godzin temu, Isiak napisał: Jest co podziwiać, prawda? Tak, jest cudowny :) Quote
Alaskan malamutte Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Z bazarku transportowego po opłaceniu transportu pozostaje kwota 27zł . Aby było łatwiej podzielić na 4 psiaki pozostałą kwotę zaokrąglam do 28 zł i dzielę po 7zł na każdego psiaka: Pongo - 7 zł Szaman- 7 zł Chester - 7 zł Gucio - 7 zł . Poproszę o numery kont na PW Quote
mari23 Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Dzisiaj spotkałam w gabinecie wet damską i długołapną wersję Pongusia - prześliczna sunieczka. Ale.... nie miała tak cudnych krzywych łapek i rudych refleksów na łapeczkach :) Pongo najpiękniejszy!!!! 3 Quote
Recommended Posts