mari23 Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 11 godzin temu, agat21 napisał: No tak ok. 10 - 12 lat :/ To "trzymamy się" tej dziesiątki ;) chociaż ząbki w marnym stanie, to uśmiech ma młodzieńczy ;) 1 Quote
agat21 Posted February 26, 2021 Author Posted February 26, 2021 A tu jeszcze faktura za wczorajszą wizytę Quote
konfirm31 Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Wpisz mnie, Agatko na stałą 20 zł. Nr konta już mam, to wpłacę wieczorem :) 2 Quote
KrystynaS Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Witajcie wszyscy, cześć Pongo. Czyli jednak 10 lat ma, no tak skoro w schronisku był 8 lat to młodzieniaszkiem nie jest. Nic to. Żeby tylko ze zdrowiem było dobrze. Quote
agat21 Posted February 26, 2021 Author Posted February 26, 2021 57 minut temu, konfirm31 napisał: Wpisz mnie, Agatko na stałą 20 zł. Nr konta już mam, to wpłacę wieczorem :) Dziękuję pięknie Krysiu! :) Quote
agat21 Posted February 26, 2021 Author Posted February 26, 2021 1 minutę temu, KrystynaS napisał: Witajcie wszyscy, cześć Pongo. Czyli jednak 10 lat ma, no tak skoro w schronisku był 8 lat to młodzieniaszkiem nie jest. Nic to. Żeby tylko ze zdrowiem było dobrze. Oby tak. Ale ze znalezieniem domu nie będzie chyba tak łatwo. Ludzie zazwyczaj nie chcą takich starszych psiaków, boją się, że zaraz trzeba będzie je leczyć albo się żegnać. :/ Quote
KrystynaS Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Może bardziej boją się rozstania niż leczenia. Na pieniądze znajdziesz sposób, na rozstanie już nie. Ale Pongo znajdzie dom, Miłka z Zamościa starsza od niego ma cudny, kochający dom na Śląsku. Wprawdzie dłuuugo czekała ale za to teraz jest jej tak dobrze. Quote
mari23 Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 5 godzin temu, KrystynaS napisał: Może bardziej boją się rozstania niż leczenia. Na pieniądze znajdziesz sposób, na rozstanie już nie. Ale Pongo znajdzie dom, Miłka z Zamościa starsza od niego ma cudny, kochający dom na Śląsku. Wprawdzie dłuuugo czekała ale za to teraz jest jej tak dobrze. Na pewno go ktoś pokocha, jego nie da się nie kochać...mnie złamał serce "od pierwszego zdjęcia" Quote
Nadziejka Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Najcudowniejszy kropek paczusiek z calego serca tulinkam Quote
AlfaLS Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 6 godzin temu, KrystynaS napisał: Ale Pongo znajdzie dom, Miłka z Zamościa starsza od niego ma cudny, kochający dom na Śląsku. Wprawdzie dłuuugo czekała ale za to teraz jest jej tak dobrze. Miłka znalazła dom nie na Śląsku ale w Szczecinie, na drugim krańcu Polski / od Zamościa oczywiście :-)/. Właśnie zostałam zaproszona przez jej rodzinę na spotkanie z Miłką :-). 2 Quote
Tyśka) Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Pongo może i nie ma 2lat, ale nadal szansę na swoją Rodzinę ma - zwłaszcza, że na razie pokazuje się z jak najlepszej strony. Mnie już oczarował :) 1 Quote
KrystynaS Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Oj AlfaLS bardzo przepraszam, pomyliło mi się, skąd ja wytrzasnęłam ten Śląsk. Ten cudny domek Miłki jest w Szczecinie na Pomorzu Zach. Quote
mari23 Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Pongo może i nie ma 2lat, ale nadal szansę na swoją Rodzinę ma - zwłaszcza, że na razie pokazuje się z jak najlepszej strony. Mnie już oczarował :) To już razem z Agatką jest nas 3 oczarowane ;) Tylko co mu po naszym oczarowaniu? ;) Znajdziemy mu rodzinę oczarowaną nim nie mniej, niż my tutaj :) Quote
agat21 Posted February 26, 2021 Author Posted February 26, 2021 Dzięki za dobre słowa. W jego wspaniałym charakterze, spokoju i czułości do człowieka upatruję też szansy na dobry dom. :) Zdarzają się ludzie, którzy lubią dojrzałe psiaki i takim otwierają swoje serca i domy. I takich trzeba dla krzywołapnej krówki znaleźć :) Quote
agat21 Posted February 27, 2021 Author Posted February 27, 2021 Anecik przysłała dziś filmiki ze wszystkimi trzeba psiakami, które przyjechały z Zamościa. Filmiki ze spaceru z wolontariuszką. Łaciata dropiata krówka nasza na wszystkich filmikach jest tuż przy nogach dziewczyny i domaga się głasków ... ewentualnie szedł do Anecik po głaski i pycholem właził w kamerę :))) Nosisko cudne kochane :)) 1 Quote
mari23 Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 "Psiaczek, który już na nic nie czeka" ? Ależ nie! Czeka na to, co mu się należy - mnóstwo czułości i miłości - jako "odszkodowanie" za schroniskowe lata... Cudny, kochany, wspaniały pies!!! Boże, niech ktoś szukający psa do adopcji spojrzy na niego tak, jak my !!! Quote
Yoana Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Tak sobie po cichu podczytuję historię Pongusia, mnie też skradł serce :) Dorzucę się ze stałą 20 zł od marca. Poproszę nr konta. 3 Quote
agat21 Posted February 27, 2021 Author Posted February 27, 2021 1 godzinę temu, Yoana napisał: Tak sobie po cichu podczytuję historię Pongusia, mnie też skradł serce :) Dorzucę się ze stałą 20 zł od marca. Poproszę nr konta. Serdeczne dzięki! :) Quote
KrystynaS Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Agat to gdzie ten filmik z Pongusiem, obejrzałabym Quote
agat21 Posted February 28, 2021 Author Posted February 28, 2021 5 minut temu, KrystynaS napisał: Agat to gdzie ten filmik z Pongusiem, obejrzałabym Nie umiem filmiku wstawić :( Quote
KrystynaS Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Help, help kto pomoże wstawić tu filmik z Pongiem. Ja nie mam pojęcia jak, ja tylko umiem filmiki oglądać Quote
Tyśka) Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Możesz mi agat21 wysłać na WhatsApp. To wstawię. Quote
agat21 Posted February 28, 2021 Author Posted February 28, 2021 4 minuty temu, KrystynaS napisał: Help, help kto pomoże wstawić tu filmik z Pongiem. Ja nie mam pojęcia jak, ja tylko umiem filmiki oglądać :D :D :D Quote
Recommended Posts