bakusiowa Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 1 minutę temu, Poker napisał: Wpłacone. I niespodzianka, 2 cegiełki przybyły. Bardzo się przydały bo będzie 1 tys.zł i równe kwoty do przelewów. 2 godziny temu, Elf i Mango napisał: Poproszę dwie cegiełki. Bardzo dziękuję. Sprawiłaś, że mamy okrągłą kwotę 1 tys.zł. Quote
bakusiowa Posted March 10, 2021 Author Posted March 10, 2021 Dzisiaj poszły następujące przelewy. 1. do Murki na szczebrzeszyńskie koty - 500 zł 2. do Izbicy na szczebrzeszyńskie koty - 300 zł 3. do Murki dla Fabio - 200 zł Jest prośba o potwierdzenie tutaj na wątku bazarkowym w stosownym czasie. Quote
Baltimoore Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Nie zaglądałam, przepraszam, bardzo ciężkie dwa tygodnie miałam i nie koniec. Bardzo dziękuję wszystkim bazarkowiczom i organizatorce bazarku bakusiowej za przelew 300 zł do lecznicy w Izbicy. Ja sama wpłaciłam do Izbicy 200 zł przedwczoraj i teraz zadłużenie w lecznicy na dzień dzisiejszy wynosi już tylko 40 zł + nieznane jeszcze koszty badań zewnętrznych. Niestety czarny kotek z cukrzycą w lecznicy dalej, więc licznik bije, ale to już można spłacać na bieżąco :)) Quote
Recommended Posts