bakusiowa Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 Teraz życzę dobrej nocy i zapraszam od samego rana. 1 Quote
Radek Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 4 godziny temu, Ingrid44 napisał: Zapraszamy o poranku Taki wczesny ten poranek. Quote
bakusiowa Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 Witam w przedostatni dzień bazarku i zapraszam do odwiedzania. Quote
RUTA93 Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Dzień dobry! Dwie cegiełki proszę. I numer konta. I słonecznej niedzieli życzę wszystkim :-) Quote
Radek Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Podniosę przy kawie. Chyba pójdę sobie zrobić herbatę :) Quote
bakusiowa Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 2 godziny temu, RUTA93 napisał: Dzień dobry! Dwie cegiełki proszę. I numer konta. I słonecznej niedzieli życzę wszystkim :-) Hura, są cegiełki na zakończenie bazarku. Bardzo dziękuję. Quote
bakusiowa Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 Radzio zaprasza i prosi o pomoc dla ziomków. 1 Quote
AniaGucio Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 36 minut temu, Tyśka) napisał: Jestem fanką Radzia :) Śliczne kocisko :) Quote
Radek Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Jestem fanką Radzia :) Też należę do fanklubu :) Ciekawe, czy w realu bym się Radzia bał. Quote
bakusiowa Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Jestem fanką Radzia :) 2 godziny temu, AniaGucio napisał: Śliczne kocisko :) 1 godzinę temu, Radek napisał: Też należę do fanklubu :) Ciekawe, czy w realu bym się Radzia bał. Radzio dziad jeden zrobił mi pobudkę po 5-tej. To mały kot. Waży gdzieś 3,5 kg. Bardzo lubi jak ktoś przychodzi w odwiedziny. Jak ktoś puka czy dzwoni domofon pędzi do drzwi jak konik. Chłopak córki bał się go na początku bo w ogóle boi się wszelkich zwierząt jednak po niezbyt długim czasie panowie się zakumplowali. Radzio siedząc na stole kuchennym pozdrawia ciocie i wujaszka Radka. 1 Quote
Poker Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Radzio jest bardzo podobny do mojego ukochanego kotka Bonuska[*] . Wpłacę 2 dyszki na zmniejszenie długów. Quote
Radek Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 4 godziny temu, bakusiowa napisał: Bardzo lubi jak ktoś przychodzi w odwiedziny. Jak ktoś puka czy dzwoni domofon pędzi do drzwi jak konik. Chłopak córki bał się go na początku bo w ogóle boi się wszelkich zwierząt jednak po niezbyt długim czasie panowie się zakumplowali. Radzio siedząc na stole kuchennym pozdrawia ciocie i wujaszka Radka. Z opisu wygląda, że byłby to trzeci kot, którego się nie boję :) Dziękuję za pozdrowienia, proszę pomiziać Radzia (jeśli lubi) Quote
bakusiowa Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 51 minut temu, Poker napisał: Radzio jest bardzo podobny do mojego ukochanego kotka Bonuska[*] . Wpłacę 2 dyszki na zmniejszenie długów. Razem z Radziem bardzo dziękujemy za pomoc szczebrzeszyniakom. Quote
bakusiowa Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 41 minut temu, Radek napisał: Z opisu wygląda, że byłby to trzeci kot, którego się nie boję :) Dziękuję za pozdrowienia, proszę pomiziać Radzia (jeśli lubi) Bardzo lubi a najbardziej pod bródką. Wtedy zadziera głowę do góry. Quote
Radek Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 5 minut temu, bakusiowa napisał: Bardzo lubi a najbardziej pod bródką. Wtedy zadziera głowę do góry. Ale super. Quote
bakusiowa Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 JUTRO OSTATNI DZIEŃ BAZARKU KTO JESZCZE NIE BYŁ NIECH WPADNIE A TERAZ DOBRANOC Quote
Recommended Posts