bakusiowa Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 Dzień dobry. U nas przyprószyło na kilka milimetrów. Najlepiej było widać na dachach samochodów. Jest zimno więc zapraszam na gorąca kawę. Quote
Isabel Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 W Krakowie identyczna pogoda. No, ale w marcu jak w garncu... 1 Quote
Kamila Proc Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 18 minut temu, Isabel napisał: W Krakowie identyczna pogoda. No, ale w marcu jak w garncu... ehhhh Quote
bakusiowa Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 U nas dzisiaj jest bardzo silny i zimny wiatr z północy. Ja tez napije sie gorącej kawy. Quote
Kamila Proc Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 9 minut temu, Radek napisał: U nas chłodno, ale słonecznie i bez śniegu. tak Quote
Tyśka) Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 U mnie ciepło, ale... jak zawieje to aż przemrozi do szpiku kości. Quote
Kamila Proc Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 4 minuty temu, Tyśka) napisał: U mnie ciepło, ale... jak zawieje to aż przemrozi do szpiku kości. u mnie podobnie Quote
Tyśka) Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 8 minut temu, Kamila Proc napisał: u mnie podobnie O, a teraz zaczął padać drobny śnieg :D Quote
Kamila Proc Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 20 minut temu, Tyśka) napisał: O, a teraz zaczął padać drobny śnieg :D tak Quote
bakusiowa Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 U mnie świeci słońce ale jest zimny północny wiatr. Quote
Radek Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 14 minut temu, Kamila Proc napisał: a w miedzyczasie koniec sie zbliza I trzeba mieć to na uwadze. Quote
Isabel Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 6 godzin temu, Radek napisał: U nas chłodno, ale słonecznie i bez śniegu. 4 godziny temu, Tyśka) napisał: O, a teraz zaczął padać drobny śnieg :D 3 godziny temu, bakusiowa napisał: U mnie świeci słońce ale jest zimny północny wiatr. Zrobił się wątek meteorologiczny ;) Quote
bakusiowa Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 9 minut temu, Isabel napisał: Zrobił się wątek meteorologiczny ;) Jak nie ma o czym rozmawiać to najlepiej o pogodzie. Quote
jola&tina Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 6 minut temu, bakusiowa napisał: Jak nie ma o czym rozmawiać to najlepiej o pogodzie. Bo to neutralny temat :) O polityce niebezpiecznie, o chorobach smutno. Można jeszcze plotkować o znajomych, ale publicznie nie wypada :) Quote
Isabel Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 2 godziny temu, bakusiowa napisał: Jak nie ma o czym rozmawiać to najlepiej o pogodzie. 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Bo to neutralny temat :) O polityce niebezpiecznie, o chorobach smutno. Można jeszcze plotkować o znajomych, ale publicznie nie wypada :) Właśnie tak :) Quote
Radek Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 3 godziny temu, Isabel napisał: Zrobił się wątek meteorologiczny ;) W sumie temat dotyczący każdego :) Quote
Recommended Posts