elik Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 20 godzin temu, Isabel napisał: Masia [*] żegnaj sunieczko :((( 19 godzin temu, Tyśka) napisał: Doczytałam na wątku Beni :( One zawsze tak szybko odchodzą... :( 19 godzin temu, mari23 napisał: Żegnaj, kruszynko :( :( Elu, przytulam <3 9 godzin temu, Nadziejka napisał: Masiu kochana, odeszło kolejne dobro z mojego życia. Na zawsze [*} Potworna pustka, potwornie boli. Quote
elik Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 2 godziny temu, wtatara napisał: poproszę 3 i 26 CW Witam i bardzo dziękuję za pomoc dla psiaczków Już zapisane. Quote
Nadziejka Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Eliczku malenka juz Tam gdzie nie niesie zaden mroz gdzie niema czlowieka gdzie tylko radosci Tam gdzie wszystkie lapuszki sie spotykaja i na nas podgladusiaja Tam gdzie nie dochodzi ziemskie cierpienie Tam gdzie i moje ukochane lapunki juz sie zaopiekowaly malenka 1 Quote
elik Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Eliczku malenka juz Tam gdzie nie niesie zaden mroz gdzie niema czlowieka gdzie tylko radosci Tam gdzie wszystkie lapuszki sie spotykaja i na nas podgladusiaja Tam gdzie nie dochodzi ziemskie cierpienie Tam gdzie i moje ukochane lapunki juz sie zaopiekowaly malenka I moje psiaczki, które odeszły wcześniej tam się Masieńką zajmą. Te, które Jej nie znają, a i te, które razem z nią żyły z nami. Jest tam już Bellisima i Binguś. Pierwsza odeszła Bellisima, a potem podążył za nią Binguś. Teraz dołączyła do nich Masiunia i znowu są razem moje kochane psiaczki. Quote
Tyśka) Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Dobrze, że wróciłaś elik. Masia na pewno teraz biega swobodnie, wolna od jakiejkolwiek choroby. Quote
elik Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 20 minut temu, Tyśka) napisał: Dobrze, że wróciłaś elik. Masia na pewno teraz biega swobodnie, wolna od jakiejkolwiek choroby. Bardzo źle, okropnie mi się ten rok zaczął. Jak nigdy. Ale muszę coś robić, żeby zająć myśli czymkolwiek. Quote
Nadziejka Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Prosimy num 38 za wywolawcza serdecznie Quote
elik Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 1 minutę temu, Nadziejka napisał: Prosimy num 38 za wywolawcza serdecznie Bardzo dziękuję Nadziejeczko Wzruszające historie i piękne zdjęcia, będziesz zadowolona z książki :) Quote
Nadziejka Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 4 minuty temu, elik napisał: Bardzo dziękuję Nadziejeczko Wzruszające historie i piękne zdjęcia, będziesz zadowolona z książki :) Ciociu nie dla nas ksiega Mnie narazie nie stac na nic Ale moja dawna przecuuudowna P Dyrektor Ania telefonicznie , ja czesto podsylam namawiam do ogladania stron z bazarkami, Pani Ania oglada i czesto kupuje i na moich kramikach Quote
guccio Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 2 minuty temu, Nadziejka napisał: Ciociu nie dla nas ksiega Mnie narazie nie stac na nic Ale moja dawna przecuuudowna P Dyrektor Ania telefonicznie , ja czesto podsylam namawiam do ogladania stron z bazarkami, Pani Ania oglada i czesto kupuje i na moich kramikach Super ta Pani Ania! Quote
Nadziejka Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Przed chwilą, guccio napisał: Super ta Pani Ania! Wspaniala i najcudowniejsza P Dyrektor jaka mialam w swoich pracach niestety od lat kilku juz nie pracujemy razem,bo i firma juz rozleciala ale mialam zaszczyt szkoda wielka ogromna szkoda.. Quote
elik Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 14 minut temu, guccio napisał: Super ta Pani Ania! Jak to dobrze, że spotykamy w życiu takich wspaniałych, empatycznych ludzi. Quote
Tyśka) Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 I ja podrzucę w tę słoneczną, wiosenną niedzielę :) Quote
elik Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 Też podrzucę, a przy okazji dorzucę fanty. Quote
Tyśka) Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Niedziela jest bardzo przyjemna. 12*C, słońce... :) Quote
elik Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 A może ktoś się jeszcze na coś skusi? Quote
Nadziejka Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Serca wklejam watek psinunia ktory we wtorek jedzie po nowe zycie i jest tam na wateczku tez djecie innego wklejam z trwoga wielka zdjatka tego innego biedunia matko ziemio zajrzyjcie prosze boc dla niego niema zadnej nadziei... moze dobreduszki ktos mialby jakis pomysl Quote
Recommended Posts