Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - ROZLICZONY Bazarek dla trzech schorowanych staruszków Krecika oraz Sarci i Arusia. Do 28 lutego godz. 22:00

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, maarit napisał:

Poproszę nr 30 i obie maseczki nr 34.  W KT.

Witam cieplutko  i bardzo serdecznie dziękuję za pomoc psiankom   1340237802_dajekwiat.gif.ebd34c84a9d724d166ac28477c5f2e13.gif

Już zaklepane  :)

Posted
2 godziny temu, Alvenka napisał:

Zaszyję, niech będą.
Jeszcze numer 7 poproszę.

Słusznie   :)  To naprawdę malutka dziureczka.  Dziękujemy    270782658_kwiatki3.jpg.f2fc299045c5cd7b6b5850bec0d6447a.jpg

Posted
1 minutę temu, Tyśka) napisał:

Dziękuję Wam za zakupy i elik za pilnowanie bazarku :) ♡

Tysiu ja mało pilnuję, bo się oddaję suni  :(  To Ty teraz więcej bywasz.  Za 2 godziny jedziemy z sunią na echo serca. Jest bardzo słaba  :(

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Tysiu ja mało pilnuję, bo się oddaję suni  :(  To Ty teraz więcej bywasz.  Za 2 godziny jedziemy z sunią na echo serca. Jest bardzo słaba  :(

Od paru dni ciągle myślę o Was i Masi. Czekam na wieści. 

• Like 1
Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Biedna Masieńka, trzymam za Was kciuki.

Posted
5 godzin temu, elik napisał:

764 Best Copic ciao images | Etykietki do prezentów świątecznych ...

Przytulam ciociu modle za Was 
Posted
3 godziny temu, Tyśka) napisał:

Elik nie ma... martwię się:( 

2 godziny temu, Onaa napisał:

Ja też :(.

2 godziny temu, Tyśka) napisał:

:((

Dzięki Dziewczyny, że myślicie o nas.

Byliśmy umówieni na cho serce i takowe zostało zrobione, a oprócz tego jeszcze RTG klatki piersiowej. Oczywiście trzeba było czekać na wolny aparat do rentgena, ale pierwszeństwo mieli pacjenci umówieni, a my byliśmy umówienie tylko na echo serca, które wypadło w zasadzie ok poza tym, że ujawniło podejrzenie zapalenia płuc, co niestety się potwierdziło  :(   Masiulka dostała antybiotyk w zastrzyku i jutro mamy być z nią o 14-tej. Chyba pojedziemy z Alfikiem, bo on też jakby oddychał brzuchem, a wetka powiedziała, że to objaw problemów z oddychaniem :( Niech i jemu zrobi RTG klatki piersiowej.
Tak więc choroba inna, ale wcale nie lżejsza  :(

Posted

Od razu jak zobaczyłam nowy post na wątku Beni, pobiegłam tam. Dobrze, że już znacie przyczynę. Smutna przyczyna, ale do wyleczenia i mocno w to wierzę,  że Wam się uda pozbyć tej choroby. Trzymajcie się!

Posted
2 godziny temu, Tyśka) napisał:

Od razu jak zobaczyłam nowy post na wątku Beni, pobiegłam tam. Dobrze, że już znacie przyczynę. Smutna przyczyna, ale do wyleczenia i mocno w to wierzę,  że Wam się uda pozbyć tej choroby. Trzymajcie się!

Stan jest bardzo ciężki  :( Z powodu ataków padaczki, omdlenia szły na konto padaczki, a zapalenie płuc rozwijało się bez przeszkód  :(  Strasznie mi źle z tą świadomością, że ją zawiedliśmy, że coś przeoczyliśmy :(