elik Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 3 godziny temu, maarit napisał: Poproszę nr 30 i obie maseczki nr 34. W KT. Witam cieplutko i bardzo serdecznie dziękuję za pomoc psiankom Już zaklepane :) Quote
elik Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 2 godziny temu, Alvenka napisał: Zaszyję, niech będą. Jeszcze numer 7 poproszę. Słusznie :) To naprawdę malutka dziureczka. Dziękujemy Quote
Tyśka) Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Dziękuję Wam za zakupy i elik za pilnowanie bazarku :) ♡ Quote
elik Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Dziękuję Wam za zakupy i elik za pilnowanie bazarku :) ♡ Tysiu ja mało pilnuję, bo się oddaję suni :( To Ty teraz więcej bywasz. Za 2 godziny jedziemy z sunią na echo serca. Jest bardzo słaba :( Quote
Tyśka) Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Dzisiaj Dzień Kota. Nikt nie chce poradnika? :) Jest w formie pytań i odpowiedzi, dzięki czemu bez problemu wyszukuje się odpowiedzi na nurtujące pytania. :) Quote
Tyśka) Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Przed chwilą, elik napisał: Tysiu ja mało pilnuję, bo się oddaję suni :( To Ty teraz więcej bywasz. Za 2 godziny jedziemy z sunią na echo serca. Jest bardzo słaba :( Od paru dni ciągle myślę o Was i Masi. Czekam na wieści. 1 Quote
elik Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 10 minut temu, Tyśka) napisał: Od paru dni ciągle myślę o Was i Masi. Czekam na wieści. Dziękuję Tysiu :) Quote
Onaa Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 3 godziny temu, elik napisał: Tysiu ja mało pilnuję, bo się oddaję suni :( To Ty teraz więcej bywasz. Za 2 godziny jedziemy z sunią na echo serca. Jest bardzo słaba :( Biedna Masieńka, trzymam za Was kciuki. Quote
Nadziejka Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 5 godzin temu, elik napisał: Tysiu ja mało pilnuję, bo się oddaję suni :( To Ty teraz więcej bywasz. Za 2 godziny jedziemy z sunią na echo serca. Jest bardzo słaba :( Przytulam ciociu modle za Was Quote
Onaa Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 40 minut temu, Tyśka) napisał: Elik nie ma... martwię się:( Ja też :(. Quote
elik Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Elik nie ma... martwię się:( 2 godziny temu, Onaa napisał: Ja też :(. 2 godziny temu, Tyśka) napisał: :(( Dzięki Dziewczyny, że myślicie o nas. Byliśmy umówieni na cho serce i takowe zostało zrobione, a oprócz tego jeszcze RTG klatki piersiowej. Oczywiście trzeba było czekać na wolny aparat do rentgena, ale pierwszeństwo mieli pacjenci umówieni, a my byliśmy umówienie tylko na echo serca, które wypadło w zasadzie ok poza tym, że ujawniło podejrzenie zapalenia płuc, co niestety się potwierdziło :( Masiulka dostała antybiotyk w zastrzyku i jutro mamy być z nią o 14-tej. Chyba pojedziemy z Alfikiem, bo on też jakby oddychał brzuchem, a wetka powiedziała, że to objaw problemów z oddychaniem :( Niech i jemu zrobi RTG klatki piersiowej. Tak więc choroba inna, ale wcale nie lżejsza :( Quote
Tyśka) Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Od razu jak zobaczyłam nowy post na wątku Beni, pobiegłam tam. Dobrze, że już znacie przyczynę. Smutna przyczyna, ale do wyleczenia i mocno w to wierzę, że Wam się uda pozbyć tej choroby. Trzymajcie się! Quote
guccio Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Poranne hop z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia dla suni. Quote
elik Posted February 18, 2021 Author Posted February 18, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Od razu jak zobaczyłam nowy post na wątku Beni, pobiegłam tam. Dobrze, że już znacie przyczynę. Smutna przyczyna, ale do wyleczenia i mocno w to wierzę, że Wam się uda pozbyć tej choroby. Trzymajcie się! Stan jest bardzo ciężki :( Z powodu ataków padaczki, omdlenia szły na konto padaczki, a zapalenie płuc rozwijało się bez przeszkód :( Strasznie mi źle z tą świadomością, że ją zawiedliśmy, że coś przeoczyliśmy :( Quote
elik Posted February 18, 2021 Author Posted February 18, 2021 1 godzinę temu, guccio napisał: Poranne hop z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia dla suni. Serdecznie dziękuję guccio Quote
Tyśka) Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Nie obwiniaj się, elik. Nawet najlepszym opiekunom psiaków zdarza się, że coś przeoczą, zwłaszcza jak psina choruje przewlekle. Quote
Recommended Posts