elik Posted February 16, 2021 Author Posted February 16, 2021 6 godzin temu, Tyśka) napisał: Dzień dobry :) elik, jak Twojej Masi minęła noc? Noc jako tako, ale dla Masi noc skończyła się po czterech godzinach spokoju o 3 rano. Dawała znać, że chce wyjść, a że po 23-ciej wychodził z nią mąż, nie chciałam go budzić i ja wybrałam się z Masiunia na spacer. Oczywiście ręcznikowy spacer :( Nie wiem jak długo jeszcze dam radę wynosić ją na spacery. Całe szczęście, że z osiem lat temu kupiliśmy mieszkanie na parterze, dla naszej Belluni [*] której siadły nerki i trzeba było ją bardzo często wyprowadzać. Nie dałabym rady wynieść Masi choćby na I piętro. Ale odnoszę wrażenie, że jakby trochu lepiej chodziła. Quote
elik Posted February 16, 2021 Author Posted February 16, 2021 2 godziny temu, mgog napisał: Poproszę 12 cw Witam bardzo cieplutko i serdecznie dziękuję za przybycie i pomoc psiaczkom. Quote
Tyśka) Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Dobrze, że Masia ma Was :) Będzie dobrze, wierzę w to. Masia ma dla kogo walczyć. Quote
elik Posted February 16, 2021 Author Posted February 16, 2021 18 minut temu, Tyśka) napisał: Dobrze, że Masia ma Was :) Będzie dobrze, wierzę w to. Masia ma dla kogo walczyć. Na to liczę, że będzie walczyć i kurczowo trzymać się nas :) Quote
Alvenka Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Poproszę numer 1 za wyw. Elu, jaki rozmiar są męskie spodnie od piżamy numer 4? 2 Quote
elik Posted February 16, 2021 Author Posted February 16, 2021 3 godziny temu, Alvenka napisał: Poproszę numer 1 za wyw. Elu, jaki rozmiar są męskie spodnie od piżamy numer 4? Witam serdecznie Alvenko Dzięki, że wpadłaś i pomagasz psiaczkom :) Byłam u Ciebie na bazarku, piękny, ale u mnie z kasa krucho. Lecę zanotować. 4. Spodnie od męskiej piżamy. szer. pasa 43/59 cm dł. nogawki: od pasa 99 cm od kroku 73 cm C.W. - 5,00 zł 4,00 zł Podczas mierzenia zauważyłam malutką dziureczką na pupie i stąd przecena. Quote
Tyśka) Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 O masz. A ja tej dziureczki nie zauważyłam. Nie wysłałabym. Muszę iść do okulisty.... :( Quote
elik Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: O masz. A ja tej dziureczki nie zauważyłam. Nie wysłałabym. Muszę iść do okulisty.... :( Ja jej też nie zauważyłam, choć oglądałam przecież wszystkie fanty podczas fotografowania. Dopiero gdy mierzyłam, zauważyłam. To jet tak mała dziureczka, że wystarczy igłą kilka machnięć i będzie po dziurze :) Quote
elik Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 14 minut temu, guccio napisał: Podrzucam wysoko w górę. Ja też podrzucę :) Quote
maarit Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Poproszę nr 30 i obie maseczki nr 34. W KT. 2 Quote
Tyśka) Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Ja jej też nie zauważyłam, choć oglądałam przecież wszystkie fanty podczas fotografowania. Dopiero gdy mierzyłam, zauważyłam. To jet tak mała dziureczka, że wystarczy igłą kilka machnięć i będzie po dziurze :) Ojjj, aż mi głupio mimo wszystko. Spodnie leżały w szafie, więc myslalam ze wszystko ok, obejrzałam i odłożyłam:( . No nic, dobrze że zauważyłaś. Dziękuję za czujne oko. Quote
Alvenka Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Ja jej też nie zauważyłam, choć oglądałam przecież wszystkie fanty podczas fotografowania. Dopiero gdy mierzyłam, zauważyłam. To jet tak mała dziureczka, że wystarczy igłą kilka machnięć i będzie po dziurze :) Zaszyję, niech będą. Jeszcze numer 7 poproszę. 2 Quote
elik Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Ojjj, aż mi głupio mimo wszystko. Spodnie leżały w szafie, więc myslalam ze wszystko ok, obejrzałam i odłożyłam:( . No nic, dobrze że zauważyłaś. Dziękuję za czujne oko. rzeczy się zdarzały i musiało być :) Sama sie dziwię, że ja ślepuga zauważyłam :) Quote
Recommended Posts