Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - ROZLICZONY Bazarek dla trzech schorowanych staruszków Krecika oraz Sarci i Arusia. Do 28 lutego godz. 22:00

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, Tyśka) napisał:

Dzień dobry :) 

elik, jak Twojej Masi minęła noc?

Noc jako tako, ale dla Masi noc skończyła się po czterech godzinach spokoju o 3 rano.  Dawała znać, że chce wyjść, a że po 23-ciej wychodził z nią mąż, nie chciałam go budzić i ja wybrałam się z Masiunia na spacer. Oczywiście ręcznikowy spacer  :( Nie wiem jak długo jeszcze dam radę wynosić ją na spacery. Całe szczęście, że z osiem lat temu kupiliśmy mieszkanie na parterze, dla naszej Belluni [*] której siadły nerki i trzeba było ją bardzo często wyprowadzać. Nie dałabym rady wynieść Masi choćby na I piętro. Ale odnoszę wrażenie, że jakby trochu lepiej chodziła.

Posted
2 godziny temu, mgog napisał:

Poproszę 12 cw

Witam bardzo cieplutko   1169146585_kwiatki8.jpg.1ee451e3f7ec56732f2812643c321d13.jpg    i serdecznie dziękuję za przybycie i pomoc psiaczkom.

Posted
18 minut temu, Tyśka) napisał:

Dobrze, że Masia ma Was :) Będzie dobrze, wierzę w to. Masia ma dla kogo walczyć.

Na to liczę, że będzie walczyć i kurczowo trzymać się nas  :)

Posted
3 godziny temu, Alvenka napisał:

Poproszę numer 1 za wyw.
Elu, jaki rozmiar są męskie spodnie od piżamy numer 4?

Witam serdecznie Alvenko    1998866831_kwiatki9.gif.e1baec90b6c0c3e83594ef8cf82f4cd6.gif      Dzięki, że wpadłaś i pomagasz psiaczkom  :)

Byłam u Ciebie na bazarku, piękny, ale u mnie z kasa krucho.   Lecę zanotować.

4.  Spodnie od męskiej piżamy.
     szer. pasa  43/59 cm    dł. nogawki: od pasa  99 cm   od kroku  73 cm

C.W.  -   5,00 zł      4,00 zł 

Podczas mierzenia zauważyłam malutką dziureczką na pupie i stąd przecena.

Posted
2 godziny temu, Tyśka) napisał:

O masz. A ja tej dziureczki nie zauważyłam. Nie wysłałabym. Muszę iść do okulisty.... :( 

Ja jej też nie zauważyłam, choć oglądałam przecież wszystkie fanty podczas fotografowania. Dopiero gdy mierzyłam, zauważyłam. To jet tak mała dziureczka, że wystarczy igłą kilka machnięć i będzie po dziurze  :)

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Ja jej też nie zauważyłam, choć oglądałam przecież wszystkie fanty podczas fotografowania. Dopiero gdy mierzyłam, zauważyłam. To jet tak mała dziureczka, że wystarczy igłą kilka machnięć i będzie po dziurze  :)

Ojjj, aż mi głupio mimo wszystko. Spodnie leżały w szafie, więc myslalam ze wszystko ok, obejrzałam i odłożyłam:( . No nic, dobrze że zauważyłaś. Dziękuję za czujne oko.

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Zaszyję, niech będą.
Jeszcze numer 7 poproszę.

• Like 2
Posted
2 godziny temu, Tyśka) napisał:

Ojjj, aż mi głupio mimo wszystko. Spodnie leżały w szafie, więc myslalam ze wszystko ok, obejrzałam i odłożyłam:( . No nic, dobrze że zauważyłaś. Dziękuję za czujne oko.

rzeczy się zdarzały i musiało być  :) Sama sie dziwię, że ja ślepuga zauważyłam  :)