ala123 Posted February 26, 2021 Author Posted February 26, 2021 8 godzin temu, aagataa8 napisał: Poproszę nr 10 za 5 zł i 89 za 10 zł Dziękuję :) Quote
ala123 Posted February 27, 2021 Author Posted February 27, 2021 12 godzin temu, beataf napisał: poproszę nr 5, 11 i 76 w cw Dziękuję :) 50 minut temu, Aldrumka napisał: Hopa hop Zapraszamy :) Quote
Isabel Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Podniosę, bo dawno tu nikogo nie było... Quote
ala123 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Dawno mnie tutaj nie było, dzień dobry :) Quote
ala123 Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 Witam się ze Wszystkimi i zapraszam na zakupy ! Quote
inka33 Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 (edited) Psiędobry! ;) Poproszę o rezerwację za cenę KT: 79.Kurtka z tweedu Orsay, rozm.36/38, lekko ocieplona, dł. 76cm, rękaw od pachy 45cm, szer.między pachami 51cm, cw 3zł i mam dwa pytanka - czy kurtka jest w dobrym stanie? Chodzi mi głównie o to, że na zdjęciu kołnierz wygląda, jakby był już mocno po przejściach, ale może to tylko przekłamanie zdjęcia. A po drugie, czy mogłabyś zmierzyć długość rękawa też po zewnętrznej stronie? Z góry dziękuję! :) PS. W sumie, to jeszcze trzecie - czy można prać w pralce, czy trzeba do pralni chemicznej oddawać? Ja wiem, że to tylko 6zł plus przesyłka, ale jakby miało potem leżeć w kącie nie wiadomo po co, no rozumiesz, mam nadzieję... Edited March 3, 2021 by inka33 dopisek PS Quote
ala123 Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 17 godzin temu, inka33 napisał: Psiędobry! ;) Poproszę o rezerwację za cenę KT: 79.Kurtka z tweedu Orsay, rozm.36/38, lekko ocieplona, dł. 76cm, rękaw od pachy 45cm, szer.między pachami 51cm, cw 3zł i mam dwa pytanka - czy kurtka jest w dobrym stanie? Chodzi mi głównie o to, że na zdjęciu kołnierz wygląda, jakby był już mocno po przejściach, ale może to tylko przekłamanie zdjęcia. A po drugie, czy mogłabyś zmierzyć długość rękawa też po zewnętrznej stronie? Z góry dziękuję! :) PS. W sumie, to jeszcze trzecie - czy można prać w pralce, czy trzeba do pralni chemicznej oddawać? Ja wiem, że to tylko 6zł plus przesyłka, ale jakby miało potem leżeć w kącie nie wiadomo po co, no rozumiesz, mam nadzieję... Wszystko rozumiem :) I sprawdzę po powrocie do domu. Wydaje mi się jednak, że tweedu nie pierze się w pralce, raczej czyszczenie chemiczne. Quote
ala123 Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 Dnia 3.03.2021 o 16:54, inka33 napisał: Psiędobry! ;) Poproszę o rezerwację za cenę KT: 79.Kurtka z tweedu Orsay, rozm.36/38, lekko ocieplona, dł. 76cm, rękaw od pachy 45cm, szer.między pachami 51cm, cw 3zł i mam dwa pytanka - czy kurtka jest w dobrym stanie? Chodzi mi głównie o to, że na zdjęciu kołnierz wygląda, jakby był już mocno po przejściach, ale może to tylko przekłamanie zdjęcia. A po drugie, czy mogłabyś zmierzyć długość rękawa też po zewnętrznej stronie? Z góry dziękuję! :) PS. W sumie, to jeszcze trzecie - czy można prać w pralce, czy trzeba do pralni chemicznej oddawać? Ja wiem, że to tylko 6zł plus przesyłka, ale jakby miało potem leżeć w kącie nie wiadomo po co, no rozumiesz, mam nadzieję... Odpowiadam: Nie można prać w pralce, jedynie czyszczenie chemiczne; dł. rękawa po zewnętrznej stronie 64cm, kołnierz jest w dobrym stanie: Quote
ala123 Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 20 godzin temu, Patrycja96 napisał: PROSZĘ 32 B KUP TERAZ.BAJKI O DINOZAURACH 4 godziny temu, Patrycja96 napisał: I jeszcze prosze 32 a kup Teraz Dziękuję :) Quote
inka33 Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 7 godzin temu, ala123 napisał: Odpowiadam: Nie można prać w pralce, jedynie czyszczenie chemiczne; dł. rękawa po zewnętrznej stronie 64cm, kołnierz jest w dobrym stanie: (foto) OK. :) To poproszę nr 79 w opcji KT i nr 7 za CW. :) Jakaś Warszawka coś u Ciebie kupuje...? ;) Quote
Recommended Posts