Jump to content
Dogomania

Zakończony. Bazarek: książki, naczynia i inne przedmioty, biżuteria,ubrania dziecięce, wyprzedaż kurtek damskich, do dn. 7 marca 2021, godz.20

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Psiędobry! ;)

Poproszę o rezerwację za cenę KT:

79.Kurtka z tweedu Orsay, rozm.36/38, lekko ocieplona, dł. 76cm, rękaw od pachy 45cm, szer.między pachami 51cm, cw 3zł

i mam dwa pytanka - czy kurtka jest w dobrym stanie? Chodzi mi głównie o to, że na zdjęciu kołnierz wygląda, jakby był już mocno po przejściach, ale może to tylko przekłamanie zdjęcia. A po drugie, czy mogłabyś zmierzyć długość rękawa też po zewnętrznej stronie? Z góry dziękuję! :)

PS. W sumie, to jeszcze trzecie - czy można prać w pralce, czy trzeba do pralni chemicznej oddawać?

Ja wiem, że to tylko 6zł plus przesyłka, ale jakby miało potem leżeć w kącie nie wiadomo po co, no rozumiesz, mam nadzieję...

Edited by inka33
dopisek PS
Posted
17 godzin temu, inka33 napisał:

Psiędobry! ;)

79.Kurtka z tweedu Orsay, rozm.36/38, lekko ocieplona, dł. 76cm, rękaw od pachy 45cm, szer.między pachami 51cm, cw 3zł

i mam dwa pytanka - czy kurtka jest w dobrym stanie? Chodzi mi głównie o to, że na zdjęciu kołnierz wygląda, jakby był już mocno po przejściach, ale może to tylko przekłamanie zdjęcia. A po drugie, czy mogłabyś zmierzyć długość rękawa też po zewnętrznej stronie? Z góry dziękuję! :)

PS. W sumie, to jeszcze trzecie - czy można prać w pralce, czy trzeba do pralni chemicznej oddawać?

Ja wiem, że to tylko 6zł plus przesyłka, ale jakby miało potem leżeć w kącie nie wiadomo po co, no rozumiesz, mam nadzieję...

Wszystko rozumiem :) I sprawdzę po powrocie do domu.  Wydaje mi się jednak, że tweedu nie pierze się w pralce, raczej czyszczenie chemiczne.

Posted
Dnia 3.03.2021 o 16:54, inka33 napisał:

Psiędobry! ;)

Odpowiadam: Nie można prać w pralce, jedynie czyszczenie chemiczne; dł. rękawa po zewnętrznej stronie 64cm,

kołnierz jest w dobrym stanie:

P1010528.JPG.2adf947481e8ac7ee089e8d6941782d8.JPG

Posted
20 godzin temu, Patrycja96 napisał:

PROSZĘ 32 B KUP TERAZ.BAJKI O DINOZAURACH

4 godziny temu, Patrycja96 napisał:

I jeszcze prosze 32 a kup Teraz

Dziękuję :)

Posted
7 godzin temu, ala123 napisał:

Odpowiadam: Nie można prać w pralce, jedynie czyszczenie chemiczne; dł. rękawa po zewnętrznej stronie 64cm,

kołnierz jest w dobrym stanie: (foto)

OK. :) To poproszę nr 79 w opcji KT i nr 7 za CW. :)

Jakaś Warszawka coś u Ciebie kupuje...? ;)