Tola Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 Mam tez sporo filmików z zabaw domowych i z aktywności psiej głowy, ale muszę kogoś poprosić o wstawienie. Warto zobaczyć wspaniałe pomysły na samodzielne wykonanie takich zabawek umysłowych dla psa:) Quote
Poker Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 I pomyśleć , że taki potencjał marnował się na łańcuchu. Quote
Tola Posted July 31, 2021 Author Posted July 31, 2021 Duszka chwali się kolejnym dyplomem, tym razem ukończyła kurs "Miejski pies", na którym ćwiczyła posłuszeństwo w mieście :) W sierpniu idzie na kolejny - dla średniozaawansowanych:). Brawo Duszka i jej właściciele, jestem dumna z suni:). Na zdjęciu widać, że Duszka też dumna i szczęśliwa:) 3 Quote
Nadziejka Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Wczoraj zmarla odeszla nasza dogomaniaczka Jolanta08 Zegnaj kochane serce Palimy Tobie swiatelko na dalsza droge Quote
Nadziejka Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Serduchem calem najpiekniejszego lapunkom i panciom Quote
Nadziejka Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Dnia 9.07.2021 o 22:26, Tola napisał: I jeszcze 3 zdjęcia 21 godzin temu, Tola napisał: Duszka chwali się kolejnym dyplomem, tym razem ukończyła kurs "Miejski pies", na którym ćwiczyła posłuszeństwo w mieście :) W sierpniu idzie na kolejny - dla średniozaawansowanych:). Brawo Duszka i jej właściciele, jestem dumna z suni:). Na zdjęciu widać, że Duszka też dumna i szczęśliwa:) Quote
Tola Posted August 5, 2021 Author Posted August 5, 2021 Mamcia Ida vel Fania vel Zelda tez wypoczywała nad morzem i przesyła słoneczne pozdrowienia:) Quote
Tola Posted August 24, 2021 Author Posted August 24, 2021 A Duszka nadal odpoczywa i podróżuje, tym razem pozdrawia z Beskidu Żywieckiego:) Quote
Poker Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 Ale Duszka roześmiana. Wcale się nie dziwię. Ja tez bym taka była na urlopie. Quote
elik Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Moje lajki jakoś nie chcą wrócić... Moje też nie 😞 Szczęśliwa Zelda. Jak to dobrze, że są Ludzie, którzy dają tym biedactwom to, co one mieć powinny od urodzenia. Quote
Tola Posted August 25, 2021 Author Posted August 25, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Moje też nie 😞 Szczęśliwa Zelda. Jak to dobrze, że są Ludzie, którzy dają tym biedactwom to, co one mieć powinny od urodzenia. To Duszka, córcia Zeldy😊. Obie dostały wspaniałe rodziny🥰 Quote
elik Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 2 godziny temu, Tola napisał: To Duszka, córcia Zeldy😊. Obie dostały wspaniałe rodziny🥰 Ogromnie cieszą takie wiadomości, zdjęcia. Oczy się pocą 🙂 Quote
Tola Posted September 4, 2021 Author Posted September 4, 2021 Ale dziewczyny się rozjeździły:). Zelda tym razem odwiedziła Lubelszczyznę, czyli swoje rodzinne strony. Quote
Tola Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 Duszka znowu podróżuje, tym razem pozdrawia z Sejneńszczyzny:) Quote
elik Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 2 minuty temu, Tola napisał: pozdrawia z Sejneńszczyzny:) A co to za region? Urokliwy bardzo Quote
Nesiowata Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 2 minuty temu, elik napisał: A co to za region? Urokliwy bardzo Podlaskie Quote
elik Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 5 minut temu, Nesiowata napisał: Podlaskie A konkretnie, jaka to miejscowość/region? Wstyd się przyznać, ale nie kojarzę. Quote
Recommended Posts