Aldrumka Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 5 minut temu, Nesiowata napisał: Nic, tylko zazdrościć. No właśnie - wszystko super, miło patrzeć Quote
Tola Posted April 23, 2021 Author Posted April 23, 2021 Mamcia Gusia pozdrawia z praskiego brzegu Wisły 1 Quote
Tola Posted April 30, 2021 Author Posted April 30, 2021 Duszka tez potrafi aportować:) Pomaga te pańci w pracy;) 4 Quote
Jo37 Posted April 30, 2021 Posted April 30, 2021 Śliczne sunie. Ciekawe czy ex właścicielka pytała się co się co się z nimi dzieje. Quote
Tola Posted May 1, 2021 Author Posted May 1, 2021 Dnia 30.04.2021 o 21:14, Jo37 napisał: Śliczne sunie. Ciekawe czy ex właścicielka pytała się co się co się z nimi dzieje. Niestety nie, chociaż ma nr tel. ale wcale mnie to nie dziwi, nie widziałam żadnej więzi tej pani w suczkami. Quote
Gabi79 Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 5 minut temu, Tola napisał: Niestety nie, chociaż ma nr tel. ale wcale mnie to nie dziwi, nie widziałam żadnej więzi tej pani w suczkami. Oby tylko nie wzięła kolejnego psiaka Quote
Tola Posted May 2, 2021 Author Posted May 2, 2021 23 godziny temu, Gabi79 napisał: Oby tylko nie wzięła kolejnego psiaka Myślę, że nie weźmie, przynajmniej w najbliższym czasie - kobietę czekała operacja, potem rehabilitacja; nie ma mieszkania, a właściciel domu, gdzie dotychczas mieszkała kazał jej przecież usunąć psy z podwórka, dlatego te budy stały tak daleko od ludzkich zabudowań. Quote
Tola Posted May 7, 2021 Author Posted May 7, 2021 Z Duszki prawdziwa podróżniczka, zaliczyła kolejną wyprawę i bardzo się jej podobało, zobaczcie na zdjęciach:) Quote
Tola Posted May 7, 2021 Author Posted May 7, 2021 Mam jeszcze jedna dobrą informację - obie panie, właścicielki Duszki i mamci Grysi są w kontakcie i planują spotkanie;) Ale się będzie działo:) Quote
Gabi79 Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Duszka to ma fajnie, takie super wycieczki i jeszcze słodki kolega lub koleżanka do towarzystwa. Super 1 Quote
Tyśka) Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Aż im zazdroszczę wspaniałego życia :) Serce rośnie. Quote
Tola Posted May 19, 2021 Author Posted May 19, 2021 I córcia Duszka:). Duszka podróżuje, zwiedza, bez problemu jeździ tramwajem. Uczestniczy też w treningach agility, radzi sobie super, ma mnóstwo energii i entuzjazmu i sprawia jej to dużo radości :) Quote
Tola Posted June 3, 2021 Author Posted June 3, 2021 Duszka spędza urlop nad morzem, dostałam parę fotek:). Cudnie widzieć ją taka szczęśliwą, sunia ma rewelacyjna rodzinę. 2 Quote
Poker Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Aż mi się dziób śmieje na widok sunieczek. Lepiej trafić nie mogły. Quote
Tola Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 Z panią Anią od Duszki mam stały kontakt, pani bardzo pomaga w szukaniu domów dla naszych bezdomniaków na Fb:). Duszka wygląda wspaniale i ma wspaniałe życie; jestem zachwycona rodziną i tym, w jaki sposób zajmują się sunią i organizują jej czas:). Duszka sporo wyjeżdża, chodzi do kawiarni, restauracji, do pracy. Jest oswajanie z wodą i wspólne zabawy i wyjazdy z psimi towarzyszami. 1 Quote
Tola Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 Mamy też powód do dumy - Duszka ukończyła kurs agility, a pod konic lipca zaczyna kurs "Miejski pies" - ćwiczenia z posłuszeństwa i koncentracji na opiekunie w warunkach miejskich rozproszeń:). Bardzo lubię to zdjęcie:) Quote
Recommended Posts