Tola Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 Tak, pani Joanna przyjeżdża jutro po Idę vel Fanię, wszyscy bardzo zdenerwowani, prosimy o kciuki! A Duszka cieszy się życiem domowej suni:) 2 Quote
elik Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Jaka ona piękna :) Dopiero teraz w domowym zaciszu pokazała pełną krasę :) Jakby w wdzięczności za przygarnięcie :) A jaka zalotna :) Quote
Nadziejka Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: Tak, pani Joanna przyjeżdża jutro po Idę vel Fanię, wszyscy bardzo zdenerwowani, prosimy o kciuki! A Duszka cieszy się życiem domowej suni:) Quote
Murka Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Ida pojechała do domku:) Oczarowała nową rodzinkę, była zachwycona, że wszyscy ją głaszczą i że jest w centrum uwagi. Przytulała się do wszystkich. Parę fotek z przymierzania i zakładania szelek: 6 Quote
Livka Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Przecudne te sunie :) Cud, miód i orzeszki ;) Quote
elik Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 I matka i córka prześliczne i przemiłe sunie. Takie wspaniałości marnowały się na łańcuchu. Quote
Tola Posted March 27, 2021 Author Posted March 27, 2021 Rewelacyjne te zdjęcia, obie sunie bardzo radosne, otwarte. Ida już w Warszawie, rodzina zachwycona, a sunia chyba też. Tutaj jeszcze podróż A wieczorkiem dla relaksu troszkę telewizji 1 Quote
Tola Posted March 27, 2021 Author Posted March 27, 2021 Mam jeszcze filmik z pierwszych chwil w nowym domu, podeślę Bogusik Quote
Bogusik Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 7 minut temu, Tola napisał: Mam jeszcze filmik, podeślę Bogusik Wstawiam...:) 2 Quote
Aldrumka Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Cudne sunię, spojrzałam na daty - po 2 miesiącach mają inne życie, powodzenia w nowych domkach :) 1 Quote
Tyśka) Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Ależ radosny ten wątek. Bombastyczne te wieści, z obu domów :) 1 Quote
b-b Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 14 godzin temu, Tola napisał: Mam jeszcze filmik z pierwszych chwil w nowym domu, podeślę Bogusik Tolu doszły pieniążki? Dnia 23.03.2021 o 19:26, b-b napisał: Przelałam 200zł z mojego bazarku. Jak pieniążki dojdą proszę Tolu o potwierdzenie :) Quote
Tola Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 3 godziny temu, b-b napisał: Tolu doszły pieniążki? Boguniu, nie zauważyłam tego poprzedniego postu, wybacz. Już poprosiłam o wydruk i jak tylko sprawdzę, dam znać. Quote
Tola Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 Ida vel Fania aklimatyzuje się równie świetnie jak Duszka; pewna siebie maszeruje na spacerkach, nie boi się wychodzić na balkon i też bardzo chętnie rozdaje buziaki:). To co rózni obie sunie to apetyt - Duszka jest niejadkiem, a jej mamcia - zupełnie odwrotnie;) Sunia dostała nowe imię - Griselda - czyli dla przyjaciół Grysia lub Zelda:). Na spacerkach jest zapięta w podwójna smycz. Quote
Tola Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 Duszka wykorzystała piękną pogodę i spacerowała po puszczy Kampinoskiej:) Trzeba te odpocząć;) Quote
Tola Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 Mam też filmiki z domu obu suczek i tutaj znowu poproszę Bogusik, jak znajdzie chwilkę, to wstawi. Dziewczyny są urocze, trafiły do świetnych ludzi, na pewno szybko nadrobią ten stracony czas na łańcuchach. Ja bardzo dziękuję wszystkim, którzy tutaj do nas zaglądali, wspierali cennymi radami, kibicowali, wspierali finansowo, bazarkami, pomagali w ogłoszeniach, bo bez Was nie byłoby tego sukcesu. Murce dziękuję za przyjecie dziewczynek i za opiekę. Czekam na końcowe rozliczenie. Tymczasem zmieniam tytuł i zapraszam do dalszego odwiedzania wątku, bo informacje i zdjęcia będą na pewno :). Zdradzę też, że pani Ania i pani Joasia planują spotkanie w Warszawie z dziewczynkami;) 3 Quote
elik Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Pięknie się dziewczyny prezentują. Obie. A córeczka szczególnie, a zwłaszcza ta jej piękna kitka, a właściwie trzeba by opowiedzieć pióropusz :) Quote
elik Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Obie sunie bardzo zadowolone. Widać, że adopcja doskonała! Quote
Tola Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 Bogusik - bardzo dziękuję za wstawienie filmików:) U dziewczynek wszystko bardzo dobrze:) Duszka była dzisiaj na szczepieniu, Grysia na pierwszym długim spacerku. Quote
Nadziejka Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 Dnia 28.03.2021 o 21:18, Bogusik napisał: Ida...:) Dnia 28.03.2021 o 18:12, Tola napisał: Ida vel Fania aklimatyzuje się równie świetnie jak Duszka; pewna siebie maszeruje na spacerkach, nie boi się wychodzić na balkon i też bardzo chętnie rozdaje buziaki:). To co rózni obie sunie to apetyt - Duszka jest niejadkiem, a jej mamcia - zupełnie odwrotnie;) Sunia dostała nowe imię - Griselda - czyli dla przyjaciół Grysia lub Zelda:). Na spacerkach jest zapięta w podwójna smycz. Quote
Tyśka) Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 Ależ one są pozytywne... tak jak i ten wątek :) 1 Quote
Recommended Posts