Jaaga Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Nie miałam czasu zaglądan na wątki, a tu taka niespodzianka. domy dla obu dziewczyn :) Rewelacja, bardzo się cieszę. Duszka jest boska. 1 Quote
agat21 Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Dzielna z tą windą jak nie wiem! :D Cudowna psina wreszcie we wspaniałym domu :)) 1 Quote
elik Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: Dzisiejsza Duszka Tak wygląda teraz życie suni z budy :) Nieprawdopodobna zmiana i to w tak w sumie krótkim czasie :) Quote
Nadziejka Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Dnia 17.03.2021 o 21:14, Tola napisał: A dzisiaj kolejna wspaniała wiadomość - mamuśka Ida vel Fania też zamieszka w Warszawie Fania zamieszka również w bloku, z kobietami (mama i 25 letnia córka), po sąsiedzku mieszka jeszcze mama pani, która również bardzo chętnie pomoże przy opiece. W rodzinie była labradorka, odeszła parę lat temu; teraz dopiero przyszedł czas na kolejnego psa. Rodzina pojedzie do Murki po sunię, prawdopodobnie w następnym tyg. A ogłoszenie znalazła córka dzięki pomocy p. Ani od Duszki, która pokazała je na Fb i instagramie - pięknie dziękuję Ogromnie dziękuję też Jo37 za dzisiejszą wizytę Dnia 19.03.2021 o 19:41, Tola napisał: Bogusiu - dziękuję za wstawienie filmiku:) Rozśmieszył mnie bardzo, bo Duszka wydaje się na nim taka ważna z tym ogonem w górze, taka już zadomowiona w stolicy:). Jest niesamowita, cały czas pozytywnie zaskakuje, nie zwraca uwagi na odgłos odkurzacza, suszarki, są dla niej neutralne, reaguje już na przywołanie, zaczyna reagować na nowe imię. I ciągle chce się przytulać:). Jeszcze trochę wczorajszej Duszki Quote
Tola Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 U Duszki rewelacja, nie ma problemów, zachwyca każdego dnia mądrością, dobrymi manierami i ogromnym uwielbieniem pieszczot :). 2 Quote
Tola Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 Jestem ciekawa co uu mamci, mam nadzieję, ze wszystko dobrze, bo to już niedługo wyjazd... Quote
Nadziejka Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Przepienosci zabunka Szczescie szczescie szczescie najcudowniejsze Za mamunka mocno mocno z calej duszy sciskam Quote
elik Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: U Duszki rewelacja, nie ma problemów, zachwyca każdego dnia mądrością, dobrymi manierami i ogromnym uwielbieniem pieszczot :). I pomyśleć, że nie tak dawno wisiała na łańcuchu. Jak ona tam wytrzymywała :( Quote
Nesiowata Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Rewelacja! Choć bardzo często tak bywa - moja Lala żywym przykładem. 1 Quote
b-b Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Przelałam 200zł z mojego bazarku. Jak pieniążki dojdą proszę Tolu o potwierdzenie :) Quote
helli Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Co do dobrych manier, czy to jest zachowanie damy? 1 Quote
Nesiowata Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 4 godziny temu, helli napisał: Co do dobrych manier, czy to jest zachowanie damy? Każdy kiedyś potrzebuje trochę luzu. Quote
Bogusik Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Dusia ma zajęcie...:) Mata węchowa super się sprawdza! Quote
Tola Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 7 godzin temu, elik napisał: Właściwie co taka mata węchowa daje psiakowi? To rodzaj zabawy węchowej, której na spacerach często jest za mało. Wymaga od psa sporej ilości skupienia i koncentracji, męczy, ale i pomaga w rozwiązaniu problemów - często polecana dla psów nadpobudliwych, niejadków. Quote
Tola Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 Murka, co u Idy vel Fani, jak sobie żyje? Quote
elik Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: To rodzaj zabawy węchowej, której na spacerach często jest za mało. Wymaga od psa sporej ilości skupienia i koncentracji, męczy, ale i pomaga w rozwiązaniu problemów - często polecana dla psów nadpobudliwych, niejadków. Dzięki :) Ale z czasem zapachy znikają i co, trzeba czymś nawonnić? Quote
Tola Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 43 minuty temu, elik napisał: Dzięki :) Ale z czasem zapachy znikają i co, trzeba czymś nawonnić? Tam się wkłada smakołyki, jedzenie, których pies szuka. Quote
elik Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 1 minutę temu, Tola napisał: Tam się wkłada smakołyki, jedzenie, które pies szuka. To chyba dobra zabawa i zajęcie dla piesa. Muszą coś takiego dla Alfika wyszukać. Quote
Tola Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 Chodzi o to, żeby ukryć przed psem coś smacznego w taki sposób, aby nie było widoczne;) Quote
Tola Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 34 minuty temu, elik napisał: To chyba dobra zabawa i zajęcie dla piesa. Muszą coś takiego dla Alfika wyszukać. Chodzi o to, żeby ukryć przed psem coś smacznego w takie sposób, aby nie było widoczne;) Quote
elik Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Przed chwilą, Tola napisał: Chodzi o to, żeby ukryć przed psem coś smacznego w takiej sposób, aby nie było widoczne;) Teraz Alfik jest sam i pewnie mu się czasem nudzi. To byłoby dobre zajęcie dla niego. Quote
Murka Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: Murka, co u Idy vel Fani, jak sobie żyje? Wszystko dobrze. Od niedawna nawet ma towarzystwo w boksie, łagodnego dżentelmena; dobrze się dogadują, nie ma żadnych spięć (tak mi się wydaje, że to jednak Felka była bardziej charakterna). Pani wstępnie mówiła o sobocie jako dniu przyjazdu. 1 Quote
Recommended Posts