Jump to content
Dogomania

Ich dotychczasowy świat to obszar okręgu wyznaczonego przez długość łańcucha:( Czy uda się zmienić życie matce i córce? Obie sunie mają własne domy w Warszawie, bardzo dziękują za pomoc!

Recommended Posts

Posted
22 godziny temu, Tola napisał:

Już dojechałam:)

Stresik jest, minka niepewna, ale jest na to sposób - wszystko to odsypiamy.

Najważniejsze, że już nigdy nie będę sama:)

Aaa, od dzisiaj jestem Duszka:)

IMG-20210314-WA0034.jpg

IMG-20210314-WA0038.jpg

IMG-20210314-WA0039.jpg

IMG-20210314-WA0041.jpg

Duszek. - Page 2 - Koty w potrzebie - Dogomania

Posted

Są same dobre informacje o Duszce:)

Widać, że czuje się bezpiecznie, jest uśmiechnięta, macha ogonkiem.

Na spacerach tez nie widać lęku, sunia jest podekscytowana i dziarsko zwiedza osiedle, możemy  być dumne  z Duszki :)

Tylko apetyt marny, może jednak mały stresik jest...

IMG-20210315-WA0001.jpg

IMG-20210315-WA0003.jpg

IMG-20210315-WA0004.jpg

• Like 4
Posted

To niesamowite, jak szybko pies z łańcucha potrafi przeistoczyć się w kanapowego pieszczocha. Jakby od zawsze mieszkała w tym domu. Jest przepiękna, zresztą obie sunie są :) I jak dobrze trafiła :)

• Like 1
Posted

Duszce humor dopisuje - więcej się śmieje, jest swobodniejsza, odważyła się nawet wyjść na balkon, co mojej Florce po prawie 4 latach jeszcze się nie udało;).

Państwo dogadzają suni, do wyboru ma dwie karmy - Frens (z owadów) i Acana, przysmaki, wspólne zabawy - trafiło się suni ;)

Dzisiaj z jedzeniem odrobinę lepiej, mam filmik, jak Duszka rozprawia się z gryzakiem z łososia, ale oczywiście nie potrafię wstawić, nadal nie potrafię:(.

Rodzina chwali dziewczynkę - ze taka ufna, kochana i wielka pieszczocha:)

Posted

A jutro prawdopodobnie Jo37 pojedzie na wizytę dla mamuśki Idy vel Fani - to ta pani, o której pisałam na początku, że dzwoniła do Kasi w sprawie suni.

Fania prosi o kciuki, może i ona zamieszka w Warszawie:)

• Like 1
Posted

A dzisiaj kolejna wspaniała wiadomość - mamuśka Ida vel Fania też zamieszka w Warszawie taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055.gif

Fania zamieszka również w bloku, z kobietami (mama i 25 letnia córka), po sąsiedzku mieszka jeszcze mama pani, która również bardzo chętnie pomoże przy opiece.

W rodzinie była labradorka, odeszła parę lat temu; teraz dopiero przyszedł czas na kolejnego psa.

Rodzina pojedzie do Murki po sunię, prawdopodobnie w następnym tyg.

A ogłoszenie znalazła córka dzięki pomocy p. Ani od Duszki, która pokazała je  na Fb i instagramie - pięknie dziękujękwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif

Ogromnie dziękuję też Jo37 za dzisiejszą wizytę kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif

• Like 1
Posted

Cudowny filmik, jaka ona radosna i wyluzowana, jakby znała człowieka który trzyma smycz od zawsze.

A ten uśmiech na końcu i skok żeby dać buziaka....

Przepiękna historia suniek.

• Like 1
Posted

Bogusiu - dziękuję za wstawienie filmiku:)

Rozśmieszył mnie bardzo, bo Duszka wydaje się na nim taka ważna z tym ogonem w górze, taka już zadomowiona w stolicy:).

Jest niesamowita, cały czas pozytywnie zaskakuje, nie zwraca uwagi na odgłos odkurzacza, suszarki, są dla niej neutralne, reaguje już na przywołanie, zaczyna reagować na nowe imię.

I ciągle chce się przytulać:).

Jeszcze trochę wczorajszej Duszki

IMG-20210318-WA0006.jpg

IMG-20210318-WA0007.jpg

IMG-20210318-WA0010.jpg

Posted

Nie miała miłości wu poprzedniej baby to teraz nadrabia to ze swoją Rodzinką :))

Wspaniale, ze i mamusia ma już swój domek!

• Like 1