limonka80 Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Dnia 11.03.2021 o 22:08, elik napisał: Ależ ta fotka grzeje serce - Tim na stare lata w domu, wśród przyjaciół ..... Quote
elik Posted March 14, 2021 Author Posted March 14, 2021 6 minut temu, limonka80 napisał: Ależ ta fotka grzeje serce - Tim na stare lata w domu, wśród przyjaciół ..... Prawda :) A ta? Zawsze jak "wchodzę" na wątek Timusia, to tu zaglądam i nie mogę się napatrzeć :) Nawet indywidualistka Sarunia, dała się namówić na wspólną sjestę :) Quote
limonka80 Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Też super, wszystkie zdjęcia gdzie staruszki beztrosko odpoczywają są cudowne. Sarunia to ta najmniejsza, najbardziej po prawej stronie? Myslałam że to Robcio. Ale widzę też chyba Arusia, nie śpi tylko coś rozważa wpatrując się w łapki, myśliciel :-)) Quote
elik Posted March 14, 2021 Author Posted March 14, 2021 2 godziny temu, limonka80 napisał: Też super, wszystkie zdjęcia gdzie staruszki beztrosko odpoczywają są cudowne. Sarunia to ta najmniejsza, najbardziej po prawej stronie? Myslałam że to Robcio. Ale widzę też chyba Arusia, nie śpi tylko coś rozważa wpatrując się w łapki, myśliciel :-)) Tak, tak mi się przynajmniej wydaje, bo pysia nie widać, ale po kolorze i wielkości wydaje mi się, że to Sarunia. A król Aureliusz faktycznie w łapeczki zapatrzony kontempluje :) Quote
mari23 Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 7 godzin temu, elik napisał: Tak, tak mi się przynajmniej wydaje, bo pysia nie widać, ale po kolorze i wielkości wydaje mi się, że to Sarunia. A król Aureliusz faktycznie w łapeczki zapatrzony kontempluje :) Aruś - marzyciel - wspomina, jak le łapki kiedyś szybko biegały... A po prawej podobnie, jak Limonce wydaje mi się, że to Robuś, bo Sarunia ma białe łatki. Na początku myślałam, że to Sarunia, ale teraz cofnęłam się na poprzednią stronę - tam jest Robucś i Sarunia i wydaje mi się, że to jednak Robuś....ale może się mylę...ale fotka przecudna !!! 1 Quote
elik Posted March 14, 2021 Author Posted March 14, 2021 9 minut temu, mari23 napisał: Aruś - marzyciel - wspomina, jak le łapki kiedyś szybko biegały... A po prawej podobnie, jak Limonce wydaje mi się, że to Robuś, bo Sarunia ma białe łatki. Na początku myślałam, że to Sarunia, ale teraz cofnęłam się na poprzednią stronę - tam jest Robucś i Sarunia i wydaje mi się, że to jednak Robuś....ale może się mylę...ale fotka przecudna !!! To ostatnie ciałeczko po prawej stronie jest tak mało widoczne, że powiedziałam, że to Sarunia raczej na domysł, niż z przekonania :) Takie fotki mogę oglądać ciągle. Są przesłodkie i ciepło na sercu się robi na widok gromadki dobrze sobie żyjących seniorów :) 1 Quote
Tyśka) Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Na zdjęciu nie ma Sarci ani Arusia. To inne psiaczki, przynajmniej tak mi się wydaje (Aruś nie ma białych skarpetek ani białego szala), zwłaszcza po tym jak kikou napisała, że oboje stronią od psich zgromadzeń na łóżku;) Quote
elik Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Na zdjęciu nie ma Sarci ani Arusia. To inne psiaczki, przynajmniej tak mi się wydaje (Aruś nie ma białych skarpetek ani białego szala), zwłaszcza po tym jak kikou napisała, że oboje stronią od psich zgromadzeń na łóżku;) Nieważne kto :) Ważne, że wspaniale wyglądają :) 1 Quote
Tyśka) Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 To prawda. Wszystkie mają za sobą smutną albo tragiczną historię. A teraz wylegują się na łóżku zgodnie i szczęśliwie. To jest piękne :) Quote
elik Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 2 minuty temu, Tyśka) napisał: To prawda. Wszystkie mają za sobą smutną albo tragiczną historię. A teraz wylegują się na łóżku zgodnie i szczęśliwie. To jest piękne :) Dokładnie tak. Tysiu już zaczęłam bazarek. Wstawiłam wszystkie fanty, które nie "poszły" na poprzednim bazarku dla Krecika i czekam na nowe. Ale może dorzuć jeszcze 5 fantów, bo zanim mi odpowiedziałaś, ja już zostawiłam 20 wolnych miejsc na nowe fanty :) Quote
Tyśka) Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Przed chwilą, elik napisał: Dokładnie tak. Tysiu już zaczęłam bazarek. Wstawiłam wszystkie fanty, które nie "poszły" na poprzednim bazarku dla Krecika i czekam na nowe. Ale może dorzuć jeszcze 5 fantów, bo zanim mi odpowiedziałaś, ja już zostawiłam 20 wolnych miejsc na nowe fanty :) Nie wiem czy coś jeszcze mam... mam 16 dni na przeprowadzkę stąd, gdzie jestem... porozdzielałam już część rzeczy na zbiórki odzieżowe i dziecięce oraz na bazarek. Te na zbiórki już poodawałam, a że jestem minimalistką to mam zawsze najpotrzebniejsze rzeczy. Poszukam, dokończę robienie listy, obfocę i wyślę. Quote
elik Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 Przed chwilą, Tyśka) napisał: Nie wiem czy coś jeszcze mam... mam 16 dni na przeprowadzkę stąd, gdzie jestem... porozdzielałam już część rzeczy na zbiórki odzieżowe i dziecięce oraz na bazarek. Te na zbiórki już poodawałam, a że jestem minimalistką to mam zawsze najpotrzebniejsze rzeczy. Poszukam, dokończę robienie listy, obfocę i wyślę. To w takim razie przeniosę 5 ostatnich fantów do góry, tak, żeby zostało 15 wolnych miejsc. Ja daje po 5 fantów na post. Quote
elik Posted March 16, 2021 Author Posted March 16, 2021 Płacimy za pobyt Timusia w hotelu w lutym 2021. Faktura Przelew Quote
Nadziejka Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Dnia 14.03.2021 o 09:27, elik napisał: Prawda :) A ta? Zawsze jak "wchodzę" na wątek Timusia, to tu zaglądam i nie mogę się napatrzeć :) Nawet indywidualistka Sarunia, dała się namówić na wspólną sjestę :) 1 Quote
ewu Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Dnia 14.03.2021 o 09:27, elik napisał: Prawda :) A ta? Zawsze jak "wchodzę" na wątek Timusia, to tu zaglądam i nie mogę się napatrzeć :) Nawet indywidualistka Sarunia, dała się namówić na wspólną sjestę :) Cudny widok 1 Quote
elik Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 2 godziny temu, ewu napisał: Cudny widok Serce rośnie, gdy na to patrzę. Stadko szczęśliwych, choć chorych psiaków. 1 Quote
elik Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 Na konto słodkiegoTimusia wpłynęły poniższe kwoty : 20,00 zł od seramarias deklaracja III - 29.03. 20,00 zł od Ewa Marta deklaracja IV - 1.04. 10,00 zł od Nesiowata deklaracja IV - 2.04. 10,00 zł od mari23 deklaracja IV - 2.04. Bardzo serdecznie dziękuję oraz 30,00 zł od elik deklaracja IV - 1.04. 1 Quote
elik Posted April 3, 2021 Author Posted April 3, 2021 Wszystkim sympatykom Timusia życzę zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych 1 Quote
kikou Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 I z kolegami, ktorych towarzystwo szczerze lubi 4 1 Quote
ewu Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 22 godziny temu, kikou napisał: I z kolegami, ktorych towarzystwo szczerze lubi Kochane :) 1 Quote
elik Posted April 6, 2021 Author Posted April 6, 2021 Dnia 4.04.2021 o 20:51, kikou napisał: I z kolegami, ktorych towarzystwo szczerze lubi Odkąd jest to zdjęcie, to wizytę na dogo zaczynam od niego :) 1 Quote
elik Posted April 7, 2021 Author Posted April 7, 2021 Na konto słodkiegoTimusia wpłynęły poniższe kwoty - deklaracje na IV : 50,00 zł od Pana Mateusza R. - 3.04. 30,00 zł od jaguska - 6.04. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
Recommended Posts