elik Posted February 14, 2021 Author Posted February 14, 2021 18 godzin temu, agat21 napisał: Bardzo biedne i sterane przez życie stworzenie :( Widać, że miał ostatnio bardzo pod górkę. Mam nadzieję, że sam już pobyt w innym miejscu, niż schron pomoże mu dojść do siebie. I że okaże się, że nic poważnego mu nie dolega. Zasługuje na spokój i dobre życie teraz Też mam taką nadzieję, że samo opuszczenie schronu wpłynie pozytywnie na jego zdrowie tak fizyczne, jak i psychiczne. Quote
elik Posted February 14, 2021 Author Posted February 14, 2021 12.02. na konto Timusia wpłynęła kwota 30,00 zł od Anecik. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
mari23 Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Skarpeta im. Talcott przyznała Timowi pomoc w wysokości 200 złotych. Skarbnikowi (asikowska) na PW trzeba podać nr konta do przelania pieniążków dla Timusia. 1 Quote
elik Posted February 15, 2021 Author Posted February 15, 2021 Dnia 15.02.2021 o 13:29, mari23 napisał: Skarpeta im. Talcott przyznała Timowi pomoc w wysokości 200 złotych. Skarbnikowi (asikowska) na PW trzeba podać nr konta do przelania pieniążków dla Timusia. Bardzo, bardzo gorąco dziękuję mari23 Timowi bardzo przyda się taki zastrzyk gotówki. Quote
Nadziejka Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Timusiu tulinkam na noc na wszystko dobre Quote
elik Posted February 16, 2021 Author Posted February 16, 2021 31 minut temu, Nadziejka napisał: Timusiu tulinkam na noc na wszystko dobre My też Cię ściskamy Nadziejeczko :) 1 Quote
mari23 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Zaglądam do Timusia i proszę o nr konta, bo dotąd deklaracji nie wpłaciłam. 1 Quote
kikou Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Timuś bardzo ładnie się zadomowil, jest absolutnie łagodny, nawet jakiś oszczekujący go maluch nie robi na nim wrażenia. Jeśli chodzi o zdrówko - kupka ładnie sie unormowała, niemniej w ostatnią sobotę zrobiliśmy test na giargie- negatywny i badanie kału (również nie było żadnych jajeczek robaków) Badania krwi dopiero po niedzieli bo jeszcze do poniedziałku mały musi brać antybiotyk doustnie na ucho bo tam infekcja była mocna wiec sam lek w kroplach byl niewystarczający. (Ale ta infekcja to nie jest zwykłe zapalenie ucha tylko tkanka nowotworowa powoduje ropienie) 2 Quote
kikou Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Jeszcze mi się przypomniało że w sumie wątpię czy on mieszkał w domu bo jak wychodzi na zewnątrz to idzie sam do budy (mam budę na podwórku, którą dostałam od pewnej organizacji, której jednak nie używam) i nie wraca sam do domu, za każdym razem muszę go przyprowadzić na smyczy. No i rozpieszczany przez człowieka raczej nie był, na wyciągniętą do niego dłoń najpierw reaguje kuleniem się dopiero jak już czuje że to jednak głaskanie to się odpręża. 1 Quote
Nadziejka Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Jaki niezwykly kochany wielkuni z calego serca wzruszenia z calej duszy modle za Timunia 1 Quote
Tyśka) Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Rozczulający jest. Najważniejsze, że kupa czysta i sam Timuś ma się dobrze :) Oby tylko pokonać infekcję w uszach oraz wyniki krwi wyszły dobrze. Quote
Gabi79 Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 56 minut temu, Tyśka) napisał: Rozczulający jest. Najważniejsze, że kupa czysta i sam Timuś ma się dobrze :) Oby tylko pokonać infekcję w uszach oraz wyniki krwi wyszły dobrze. Fakt, rozczulający na maksa. Quote
kikou Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Taką ma jakby ciagle zatroskaną buziulkę 1 Quote
Ewa Marta Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Dobrze, że zdąży jeszcze pobyć w miejscu, gdzie jest chciany i kochany. Quote
agat21 Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Biedak. Tak, to prawda, że chyba niczego dobrego nie zaznał.. Ale wierzę, że szybko zmieni nawyki. Do dobrego każdy szybko się przyzwyczaja :) Quote
elik Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 Kasiu bardzo dziękuję za wiadomości o Timku. Wszystkie dobre z wyjątkiem tej o guzach w przełyku i na barku i tej poniżej. Bardzo mnie ona martwi :( Co możemy zrobić, żeby mu ulżyć, bo na pewno odczuwa ból? 9 godzin temu, kikou napisał: Ale ta infekcja to nie jest zwykłe zapalenie ucha tylko tkanka nowotworowa powoduje ropienie Quote
elik Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 6 godzin temu, kikou napisał: Taką ma jakby ciagle zatroskaną buziulkę Też tak to widzę, a może nawet ma zmartwioną buźkę? Quote
elik Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 6 godzin temu, Ewa Marta napisał: Dobrze, że zdąży jeszcze pobyć w miejscu, gdzie jest chciany i kochany. Tak i oby jak najdłużej i oby udało się zwalczyć tego potwora w uszku. Quote
elik Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 3 godziny temu, agat21 napisał: Biedak. Tak, to prawda, że chyba niczego dobrego nie zaznał.. Ale wierzę, że szybko zmieni nawyki. Do dobrego każdy szybko się przyzwyczaja :) Niech to będzie jak najszybciej. Quote
elik Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 Dnia 17.02.2021 o 20:39, mari23 napisał: Zaglądam do Timusia i proszę o nr konta, bo dotąd deklaracji nie wpłaciłam. Już wpłaciłaś :) Quote
elik Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 Na konto Timusia wpłynęły poniższe kwoty: 10,00 zł od mari23 deklaracja II - 18.02. 200,00 zł ze Skarpety im. Tallcot za sprawą mari23 :) - 18.02. Mari dziękuję podwójnie 30,00 zł od elik deklaracja II - 21.02. 1 Quote
Nadziejka Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Super dziewczyny super pieniazki sla Timusiowi Quote
mari23 Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 4 godziny temu, elik napisał: Tak i oby jak najdłużej i oby udało się zwalczyć tego potwora w uszku. Miłości i troski nie zaznał pewnie przez całe swoje życie tyle, ile teraz będzie miał u Kikou :) Elu, w wolnej chwili potwierdź na wątku Skarpety, że pieniążki wpłynęły na konto Timusia. Wg regulaminu trzeba potwierdzić wpłatę i wkleić do pierwszego posta wątku obdarowanego psiaka ten "obrazek" 1 Quote
elik Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 6 minut temu, mari23 napisał: Miłości i troski nie zaznał pewnie przez całe swoje życie tyle, ile teraz będzie miał u Kikou :) Elu, w wolnej chwili potwierdź na wątku Skarpety, że pieniążki wpłynęły na konto Timusia. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuje Marysiu za wystąpienie o pomoc ze Skarpety dla Timusia Oczywiście potwierdzę tylko jak zawsze mam kłopot z odnalezieniem wątku Skarpety. Niestety nadal nie działa prawidłowo wyszukiwarka :( Gdzieś już podlinkowałam banerek Skarpety, ale nie pamiętam gdzie :( Quote
mari23 Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 6 minut temu, elik napisał: Oczywiście potwierdzę tylko jak zawsze mam kłopot z odnalezieniem wątku Skarpety. Niestety nadal nie działa prawidłowo wyszukiwarka :( Gdzieś już podlinkowałam banerek Skarpety, ale nie pamiętam gdzie :( chyba nawet na watku Skarpety i przy którymś psiaku, wydaje mi się, że przy Bingusiu:) Quote
Recommended Posts