Malgoska Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 5 godzin temu, guccio napisał: To ja proszę nr 20 za CW 5 zł. bardzo dziękuję 3 godziny temu, Nadziejka napisał: 1 godzinę temu, Radek napisał: Na dzisiaj kończę dyżur. dziękuję za pilnowanie bazarku Quote
Radek Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 12 godzin temu, Malgoska napisał: dziękuję za pilnowanie bazarku Dziś też będę pilnował. 1 Quote
Kamila Proc Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 29 minut temu, Aska7 napisał: Jak nie zaśniesz i sie zrobilam spiaca od razu... kusisz diabelku 1 Quote
Radek Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 32 minuty temu, Aska7 napisał: Wyśpij się teraz to w nocy popilnujesz Będzie nocna zmiana :) Quote
guccio Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 12 minut temu, Kamila Proc napisał: wstalam jusz Błyskawiczne spanie. Quote
Kamila Proc Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 12 minut temu, guccio napisał: Błyskawiczne spanie. tak bywa Quote
Malgoska Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 20 godzin temu, Isabel napisał: A ja podrzucę jeszcze dla nocnych marków :) 12 godzin temu, Nadziejka napisał: 11 godzin temu, Radek napisał: Jakie pyszności z rana. 8 godzin temu, Radek napisał: Dziś też będę pilnował. 7 godzin temu, Isabel napisał: Zaglądam ;) 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: ja tez dzis bede pilnowala 6 godzin temu, Aska7 napisał: Jak nie zaśniesz 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: i sie zrobilam spiaca od razu... kusisz diabelku 6 godzin temu, Aska7 napisał: Nie żałuj sobie 5 godzin temu, guccio napisał: Hopsa! 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: ide spac jednak 4 godziny temu, Aska7 napisał: Wyśpij się teraz to w nocy popilnujesz 3 godziny temu, Radek napisał: Będzie nocna zmiana :) 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: wstalam jusz 3 godziny temu, guccio napisał: Błyskawiczne spanie. 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: tak bywa 2 godziny temu, Tola napisał: Dziękuję za zaproszenie, już się rozglądam 2 godziny temu, Nadziejka napisał: dziękuję Wam kochani za pilnowanie bazarku :) Quote
Radek Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: wstalam jusz Możesz długo pilnować. 4 godziny temu, guccio napisał: Błyskawiczne spanie. Ciekawe, czy skuteczne. Quote
Recommended Posts