Jump to content
Dogomania

Rozliczony. My się zimy nie boimy- trzecia edycja oraz różności dla 4 zamojskich psiaków. Czynne do 12.02 do godz. 20:00Rozliczony

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
6 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Ja poproszę jeszcze nr 27 i 41 w opcji KT.

Mam pytanie, czy jest możliwy jeszcze do kupienia komin taki jak nr 8? Spóźniłam się.....

Komin  z włóczki nr 8 się robi. Czy z nr 27 chcesz dwie miseczki czy jedną?

I bardzo dziękuję.

Posted
2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Zapraszamy Zobacz obraz źródłowy Kominy cuuuudne, wiem, bo mam :-))

Bardzo dziękuję za rekomendację.

Posted
3 minuty temu, irysek napisał:

Kominy piękne, ale gryzłyby mnie. Za to ściereczki poproszę, też są cudne.

31a, 32 KT

28a, 30a, 42a, 43a i 48 za wyw

Bardzo dziękuję.

Posted
1 godzinę temu, mama_Alfika napisał:

podrzucę

Dziękuję. Mam Twoją wpłatę. Wysyłać czy czekasz na książkowy?

Posted
Dnia 3.02.2021 o 23:22, irysek napisał:

Kominy piękne, ale gryzłyby mnie.

tez mam podobny problem, zadnych golfów i szali...

zaraz sie rozejrze na bazarku bo wiecek rzeczy fajnych widze, nie wszystkie zdjecia mi sie otworzyly ale to kwestia czasu...

Posted
4 minuty temu, beataczl napisał:

tez mam podobny problem, zadnych golfów i szali...

zaraz sie rozejrze na bazarku bo wiecek rzeczy fajnych widze, nie wszystkie zdjecia mi sie otworzyly ale to kwestia czasu...

Nawet jakby taki szal czy komin byłby z mięciutkiego akrylu albo z wełny z alpaki z jedwabiem?

Ta druga wersja jest niestety droga.

Posted
10 minut temu, Jo37 napisał:

Nawet jakby taki szal czy komin byłby z mięciutkiego akrylu albo z wełny z alpaki z jedwabiem?

Ta druga wersja jest niestety droga.

tak, niestety. jakies uczulenie pewnie to jest, mozliwe? jako dziecko nie moglam nosic zadnych rajstop, tez mnie gryzly okrutnie :) alpaki raczej nie mialam okazji wyprobowac jeszcze. Akryl nie dla mnie, to wiem .

poprosze 53 a i b w kt.

czy posciel nr 56 to takie paseczki czerwono -jakies- granat?  czarny? bo ja zle widze/

Posted
3 minuty temu, beataczl napisał:

tak, niestety. jakies uczulenie pewnie to jest, mozliwe? jako dziecko nie moglam nosic zadnych rajstop, tez mnie gryzly okrutnie :) alpaki raczej nie mialam okazji wyprobowac jeszcze. Akryl nie dla mnie, to wiem .

poprosze 53 a i b w kt.

czy posciel nr 56 to takie paseczki czerwono -jakies- granat?  czarny? bo ja zle widze/

Od końca - paseczki są czarne.  W sumie są trzy kolory. Beżowy, czerwony i czarny.

Zakupy zaznaczam i bardzo dziękuję.

Szkoda, że nie mieszkasz w Warszawie bo robię sobie taki komin z alpaki i dałabym Ci spróbować.

Posted
17 minut temu, Jo37 napisał:

Od końca - paseczki są czarne.  W sumie są trzy kolory. Beżowy, czerwony i czarny.

Zakupy zaznaczam i bardzo dziękuję.

Szkoda, że nie mieszkasz w Warszawie bo robię sobie taki komin z alpaki i dałabym Ci spróbować.

a robisz tez rekawiczki ? dla corki bym kupila...albo skarpetki :)  ile kosztuje taki komin z alpaki, bo wspomnialas ze bardzo drogi..

wezme w kt jedna posciel nr 56.

Posted
9 minut temu, beataczl napisał:

a robisz tez rekawiczki ? dla corki bym kupila...albo skarpetki :)  ile kosztuje taki komin z alpaki, bo wspomnialas ze bardzo drogi..

wezme w kt jedna posciel nr 56.

Rękawiczek ani skarpetek nie robię. Co do alpaki to kupowałam motek 50 gr za ok.25,00 zł

Trzeba kupić dwa motki. No i robocizna bo dłubie się na cienkich drutach.

Pościel zaznaczam i bardzo dziękuję.