Nadziejka Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Cegielka Zycia mila-ada 40 zl Dziekuje Klaniam Dobraduszko Mam na koncie! beataczl num 1 ksiazka Johnt Deep za wywol 8 zl mam na koncie! Agatka aagataa8 num 5 za wywol lampion bialy drewniany azurkowy 20 zl mam na koncie dziekuje! Nadziejkowa psiapsiolka Malhonia z Corcia zajaczek num 4 kup teraz 10 zl Anula num 5 a sok aronia kup teraz 5 zl mam na koncie dziekuje irysek num 3 ksiazka,,Podarunek,, kup teraz 10 zl mam na koncie dziekuje Nadziejkowo z calej duszy zapraszam na kramik maluszy Dla biedunia nad biedunie Ktory ma szanse na zycie na nowe zycie Sciskamy ogromnie za psie serce sciskamy modlimy Na watek i kramik do 8 lutego do godz 22.00 zaprosimy Chcę opuścić zimny, betonowy boks...Quatro błaga o pomoc i wsparcie! Prawda, że jestem piękny??? juz u Anecikow w hoteliku 1 Quote
Nadziejka Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 Num 1 ksiega Johny Deep ,,Sekretne Okno,, piekna polecam ogromnie stan bardzo dobry plus okladka mekka stron 440 cena wywol 12 zl obnizam cena na 8 zl beataczl za wywol dziekuje pieknie! wydanie Bielsko Biala 2012 r Biografia Johnego Deepa zdradza kulisy powstania filmow w kt wystapil oraz najciekawsze sekrety z zycia aktora Otrzymal 3 nominacje do Oscara Nie znosi ogladac filmow w kt zagral Ma w swoich zylach indianska krew Johny Deep to jeden z najbardziej niezwyklych aktorow Ma w sobie niezwykla magie.. charyzme,ale nikomu jej nie narzuca Mnostwo ciekawostek, opowiesci... Jest ulubionym aktorem Tima Burtona ,, Quote
Nadziejka Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 Num 2 ksiazka Uklad Sloneczny duzy format b ciekawa stan idealny cena wywol 4 zl Quote
Nadziejka Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 Num 3 ksiega ,,Podarunek,, Danieol Glattauer pieknie piekna i z humorem polecam ogromnie stron 440 okl twarda Dostalam w prezencie cena wywol 16 zl obnizam cene na 12 zl obnizeczka nowa cena kt 10 zl kupila irysek dziekuje pieknie! Gerard Passek jest dziennikarzem bezplatnej gazety W jego biurze przesiaduje czternastolatek Manuel Manuel przyglada sie na prace Gerarda ..nieudacznika.. nie wiedzac ze jest on jego ojcem Gerardowi brak animuszu,checi... nie stroni od alkoholu, ma ulubiona knajpke ... Zyciem dziennikarza wstrzasa pewne zdarzenie potem kolejne.. Poczatek serii dobrych uczynkow od kogos... wielkie kwoty darowane dla biedakow w najrozniejszych potrzebach , w zapomnieniu... Wszystko staje sie piekniejsze ciekawsze z dnia na dzien , wszystcy licza na Gerarda..., Quote
Nadziejka Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 Num 4 zajaczek dosc duzy ceramika koloe ecru stan idealny cena wywol 6 zl sprzedane Nadziejkowa psiapsiolka Malgonia z Corcia za 10 zl dziekuje cidnie! Quote
Nadziejka Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 Num 5 lampion duzy azurkowy drewniany pieknie wyrezbiony na bokach w serca moze znjade zdj podobnego z otwieranym daszkiem caly drewniany plus szybki na dwoch bokach stan idealny cena wywol 20 zl Agatka aagataa8 za wywol dziekuje cudnie! Dokladam Num 5 a sloiczek sok z aronii pysznotka cena wywol 4 zl Anula kup teraz 5 zl dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 1 minutę temu, guccio napisał: Zapraszam razem z Nadziejka. ❤ Dziekuje Wielkie Serduszko Ogromnie Gucinkowo Calunie Pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 Dziekuje jolantinko za odwiedziny Zapraszam kramik maluni ale fantusie moga byc i na prezenta Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Nadziejko, pięknie dziękujemy za pomoc Quote
Nadziejka Posted January 28, 2021 Author Posted January 28, 2021 Witajcie witajcie poznikalo mnostwo postwo i bazareczki niektore Quote
guccio Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 4 godziny temu, Radek napisał: Czy mi się wydaje, czy posty pozjadało? Pozjadalo.Moj nowy bazarek,który miałam już prawie gotowy też zjadło. 1 Quote
guccio Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: kurde Czekam do soboty i robię od nowa.Kurde -to ładnie powiedziane.Mam ochotę na coś bardziej dosadnego.. Quote
Radek Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 54 minuty temu, guccio napisał: Pozjadalo. Dogo zgłodniało przez awarię. Quote
guccio Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 1 minutę temu, Radek napisał: Dogo zgłodniało przez awarię. Nienajedzone mocno było.Strasznie dużo zjadło. 1 Quote
Radek Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Cały czas nie mogę się nacieszyć, że Dogo wróciło do formy. Quote
Recommended Posts