Gabi79 Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Anecik jest nim zachwycona!!! Mówi, że to cuuuudo nie pies!! Taka perełka Wcale się nie dziwię, ja też jestem nim zachwycona Quote
agat21 Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Wciąż jestem w akcji adopcji Amberka, ale zaglądam i do Quatro :) Filmiki krótkie, ale treściwe. Pokazują wspaniale radość i furę energii, którą psiak kipi :) Myślę, że dom znajdzie się ekspresowo :D I pewnie niejeden i trzeba będzie robić odsiew ;) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 9 minut temu, kado napisał: Zapisuję... Witaj Martuniu 1 Quote
mari23 Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Mam domek chętny do adopcji psiaka, aktywna rodzina, z dzieckiem - szukają psa, który lubi dzieci i długie spacery. Kołobrzeg. Nic o nich nie wiem, to znajomi naszego pracownika i trochę negatywnie odebrałam fakt, że adoptowany ze schroniska pies ugryzł dziecko, więc go oddali. Dlatego szukają psa z domu tymczasowego, o którym wiadomo, że lubi dzieci. Jeżeli ktoś chce im zaproponować psiaka - proszę o PW z numerem telefonu, przekażę, żeby się skontaktowali ( bo chyba oni powinni prosić o psa, a nie my ich o jego adopcję ;)) Quote
Alaskan malamutte Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 21 minut temu, mari23 napisał: Mam domek chętny do adopcji psiaka, aktywna rodzina, z dzieckiem - szukają psa, który lubi dzieci i długie spacery. Kołobrzeg. Nic o nich nie wiem, to znajomi naszego pracownika i trochę negatywnie odebrałam fakt, że adoptowany ze schroniska pies ugryzł dziecko, więc go oddali. Dlatego szukają psa z domu tymczasowego, o którym wiadomo, że lubi dzieci. Jeżeli ktoś chce im zaproponować psiaka - proszę o PW z numerem telefonu, przekażę, żeby się skontaktowali ( bo chyba oni powinni prosić o psa, a nie my ich o jego adopcję ;)) W Kołobrzegu mieszka moja kuzynka, psiara. W razie czego może zrobić wizytę. Za mało jeszcze znamy Quatro, aby go proponować....poza tym to oddanie psiaka...nie bardzo mi się to podoba.... 1 Quote
seramarias Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 1 minutę temu, mari23 napisał: Mam domek chętny do adopcji psiaka, aktywna rodzina, z dzieckiem - szukają psa, który lubi dzieci i długie spacery. Kołobrzeg. Nic o nich nie wiem, to znajomi naszego pracownika i trochę negatywnie odebrałam fakt, że adoptowany ze schroniska pies ugryzł dziecko, więc go oddali. Dlatego szukają psa z domu tymczasowego, o którym wiadomo, że lubi dzieci. Jeżeli ktoś chce im zaproponować psiaka - proszę o PW z numerem telefonu, przekażę, żeby się skontaktowali ( bo chyba oni powinni prosić o psa, a nie my ich o jego adopcję ;)) Ja nie mam zaufania do ludzi, który oddali zwierzę i szukają zamiennika, ale to już ktoś inny musi zdecydować. 3 Quote
Aska7 Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Mogli mu poszukać innego domu, a nie oddawać do schronu. Quote
mari23 Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 14 minut temu, Alaskan malamutte napisał: W Kołobrzegu mieszka moja kuzynka, psiara. W razie czego może zrobić wizytę. Za mało jeszcze znamy Quatro, aby go proponować....poza tym to oddanie psiaka...nie bardzo mi się to podoba.... Nie myślałam akurat o Quatro, tylko pomyślałam, że może ktoś by z nimi porozmawiał i sprawdził co to za ludzie, może akurat jakiś pies miałby dom. To oddanie bardzo mi się nie spodobało, ale tak naprawdę nie wiem, czy oddali go komuś, czy do schroniska. Teraz młodzi ludzie rzadko podejmują wyzwanie, raczej rozwiązują problemy jak najmniejszym kosztem... nie wszyscy, ale trend jest niestety coraz bardziej widoczny :( Nie wiem, jaka to rodzina, ten nasz pracownik ma psa ze schroniska gdzieś z okolic Zamościa i jest naprawdę dobrym opiekunem, choć w kontaktach z ludźmi "trudny", jak mało kto. Quote
Alaskan malamutte Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 Na konto Quatro wpłynęły następujące kwoty: 1.Karen116 - 60zł 2.Pani Ola - 50zł 3.Pani Ela - 50zł 4.Limonka - 50zł 5. Isiak -10zl . Pięknie dziękujemy!! Quote
Gabi79 Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Przelałam właśnie na konto Quatro 440,- z bazarku: Rozliczam. Udało się zebrać 440 zł. Pięknie dziękuję!!! Po kilku latach w schronisku Quatro wyrusza do hotelu, bardzo prosi o wsparcie na transport i weta. Do 02.02.2021 godz.20.00 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Przelałam właśnie na konto Quatro 440,- z bazarku: Rozliczam. Udało się zebrać 440 zł. Pięknie dziękuję!!! Po kilku latach w schronisku Quatro wyrusza do hotelu, bardzo prosi o wsparcie na transport i weta. Do 02.02.2021 godz.20.00 Gabi, z całego serca dziękujemy!! Jak tylko pieniążki zameldują się na koncie potwierdzę na bazarku. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 Quatro był dzisiaj u grooomera. Kolejna osoba zakochana po uszy w naszym psiaku!! Quatro mega grzeczny, spokojny, pozwolił sobie robić wszystko!! 2 Quote
Alaskan malamutte Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 Tak grzecznie idę do grooomera! 8 Quote
Nesiowata Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 I znów nie mam lajków! Zawsze w "odpowiedniej"chwili. Psiak extra! Quote
Alaskan malamutte Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 Prawda, że jestem piękny??? 6 Quote
Nesiowata Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Prawda, że piękny??? Super! Quote
Alaskan malamutte Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 Anecik przesłała mi mnóstwo zdjęć Quatro :-))) Kilka jeszcze wrzucę. Jutro jadą do weta na pełny przegląd plus badanie krwi. 1 Quote
Isiak Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Ależ on jest cudny! Mój ulubieniec na dogo :) I pięknie wyglądają te derenie w ogrodzie :) 1 Quote
Aska7 Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 31 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Prawda, że jestem piękny??? Prawda : ) 1 Quote
Ewa Marta Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Jaka totalna metamorfoza! Taki smutny był w schronie, a tu proszę, prawie jak szczeniak:) Cudowny!!!!! 1 Quote
Recommended Posts