Alaskan malamutte Posted February 1, 2021 Author Posted February 1, 2021 3 minuty temu, Aska7 napisał: A jak łapka ? Wydaje się być w porządku....dzisiaj anecik dokładnie poobserwuje. Quote
Ewa Marta Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Zjawiskowy jest! Te oczy... Do tego super charakter, bomba:) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 1, 2021 Author Posted February 1, 2021 1 minutę temu, Ewa Marta napisał: Zjawiskowy jest! Te oczy... Do tego super charakter, bomba:) W schronisku, jak go wyprowadzili z boksu podchodził do każdego, siadał, dawał łapkę...wydaje mi się, że on zna komendy...ktoś go uczył, a potem wyrzucił.....smutne to... Wydaje się być karnym posłusznym psiakiem, przybiega na zawołanie, siada, chodzi na smyczy... Ech ludzie... 3 1 Quote
Ewa Marta Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 21 minut temu, Alaskan malamutte napisał: W schronisku, jak go wyprowadzili z boksu podchodził do każdego, siadał, dawał łapkę...wydaje mi się, że on zna komendy...ktoś go uczył, a potem wyrzucił.....smutne to... Wydaje się być karnym posłusznym psiakiem, przybiega na zawołanie, siada, chodzi na smyczy... Ech ludzie... Szkoda słów:( Teraz najważniejsze, że jest już poza schronem. Quote
agat21 Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: W schronisku, jak go wyprowadzili z boksu podchodził do każdego, siadał, dawał łapkę...wydaje mi się, że on zna komendy...ktoś go uczył, a potem wyrzucił.....smutne to... Wydaje się być karnym posłusznym psiakiem, przybiega na zawołanie, siada, chodzi na smyczy... Ech ludzie... Albo komuś zginął. I ten ktoś go nie szukał. Asiu, jeśli przegląd weterynaryjny wypadnie pomyślnie, to chyba trzeba będzie od razu szukać domu, prawda? Nie ma na co czekać. Pies jak złoto. Może któryś z domów zainteresowanych Amberkiem? 1 Quote
b-b Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Cudny psiaczek z niego jak czytam :) Podkarmić, SPA i może podstawowe badanie krwi i sio? ;) Quote
Alaskan malamutte Posted February 1, 2021 Author Posted February 1, 2021 14 minut temu, b-b napisał: Cudny psiaczek z niego jak czytam :) Podkarmić, SPA i może podstawowe badanie krwi i sio? ;) Jak tylko Anecik da zielone światło to go ogłoszę:-)) 1 Quote
Onaa Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Cudowny psiaczek :D. On ma umaszczenie merle jak owczarek australijski. Quote
Alaskan malamutte Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 Rozmawiałam z Anecik. Psiak cud, miód, orzeszki :-)) Pięknie podaje łapkę i lewą i prawą. Posłuszny, nieszczekliwy. Ustaliłyśmy, że po przeglądzie wet, szczepieniu na wirusówki i SPA, ogłaszamy! 2 Quote
mari23 Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 10 godzin temu, Onaa napisał: Cudowny psiaczek :D. On ma umaszczenie merle jak owczarek australijski. 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Rozmawiałam z Anecik. Psiak cud, miód, orzeszki :-)) Pięknie podaje łapkę i lewą i prawą. Posłuszny, nieszczekliwy. Ustaliłyśmy, że po przeglądzie wet, szczepieniu na wirusówki i SPA, ogłaszamy! Jak dobrze, że nie zmarnuje miesięcy ( lat może) życia w schronisku ! Dzięki Wam odzyskał wolność i szczęście :) Quote
b-b Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Świetne wieści! Teraz tylko -albo aż - znaleźć odpowiedni domek dla chłopaka :)) Quote
Alaskan malamutte Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 Mam jeszcze dwa filmiki, postaram się wstawić. Quatro nie może się nacieszyć wolnością, podskakuje jak koziołek 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 2 minuty temu, Nesiowata napisał: Super pies! Anecik jest nim zachwycona!!! Mówi, że to cuuuudo nie pies!! Taka perełka Quote
Alaskan malamutte Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 5 minut temu, Isiak napisał: Jakie szczęście :)))) Quatro cieszy się całym sobą z tej wolności!! Quote
omi Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Rozmawiałam z Anecik. Psiak cud, miód, orzeszki :-)) Pięknie podaje łapkę i lewą i prawą. Posłuszny, nieszczekliwy. Ustaliłyśmy, że po przeglądzie wet, szczepieniu na wirusówki i SPA, ogłaszamy! Nie spieszcie się ze szczepieniami. Zbadajcie psiaka dokładnie, łącznie z badaniem krwi. Poobserwujcie. Quote
Alaskan malamutte Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 1 minutę temu, omi napisał: Nie spieszcie się ze szczepieniami. Zbadajcie psiaka dokładnie, łącznie z badaniem krwi. Poobserwujcie. Jasne. Szczepienie dopiero wtedy, jak wszystko bedzie dobrze. 1 Quote
Aska7 Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Trzeba będzie zasłużyć na takie cudo : ) 1 Quote
Recommended Posts