Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, Murka napisał:

P.Maciek miał u mnie przystanek (zabierał dwa szczeniaki do domków), widziałam Quatro, fajny psiak, pomachał do mnie ogonkiem:)

Ojej, bardzo się cieszę!! To tylko potwierdza, że psiak pozytywny do ludzi!! Super po prostu!!

Posted
3 minuty temu, Poker napisał:

Ryczeć mi się chce z radości  z jednej strony , że kolejne biedaki wyszły z więzienia, a drugiej , że tyle ich tam zostało.

Mam podobnie.. Dzisiaj nawet nie podchodziłam do boksów ogólnych...bo po co?? Przecież żadnemu nie mogę nic obiecać...:-(((

Posted
4 godziny temu, Poker napisał:

Ryczeć mi się chce z radości  z jednej strony , że kolejne biedaki wyszły z więzienia, a drugiej , że tyle ich tam zostało.

I ja tam mam, ryczę podwójnie - i z radości, że Quatro pojechał, i z żalu, że tylu biedakom pomóc się nie da :( :( :(

Posted

Ciekawe jakie będą pierwsze chwile Quatro u Anecik. Na pewno też bardzo pozytywne. Taki fajny pies, że pewnie wszędzie się dopasuje byle być poza tym śmierdzącym schronem. 

Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

Czy łapka ok, czy kulał na nią? 

Agatko, on na takiej adrenalinie, że staje na tą łapkę, skacze, cieszy się, rozdaje buziaki. 

Anetka uprzedzona, będzie obserwować. Jesli tylko coś ją zaniepokoi, pojedzie do weta, jak trzeba będzie to i na przeswietlenie. Ustaliłysmy wszystko.

Posted
18 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Dojechał!! Anecik napisała mi, że chlopak cudny, miziasty, grzeczny. Zjadł kolację, napił się, teraz odpoczywa. Zdjęcia jutro, teraz ciemno.

Ależ się cieszę!!!

Wspaniale! Hurraa!!! ❤

Posted

Cudnie wspaniale  radoscia zycia nowego kokany !

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Dojechał!! Anecik napisała mi, że chlopak cudny, miziasty, grzeczny. Zjadł kolację, napił się, teraz odpoczywa. Zdjęcia jutro, teraz ciemno.

Ależ się cieszę!!!

wspaniała wiadomość !!! i wspaniały pies ! :)

• Like 1
Posted
13 godzin temu, Jo37 napisał:

Wreszcie zjadł coś przyzwoitego.

10 godzin temu, b-b napisał:

Wreszcie bezpieczny w cieple a w brzuszku coś dobrego :)

10 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Fantastyczna wiadomość!!!

6 godzin temu, Nesiowata napisał:

Wreszcie wolny i szczęśliwy.

Wieści są naprawdę fantastyczne i optymistyczne! Quatro zachowuje czystość, przychodzi na zawołanie, uwielbia się przytulać. 

Apetyt dopisuje. Anecik powiedziała, że trzeba go trochę podkarmić, bo kosteczki czuć..

Quatro, pieseczku, teraz już jesteś bezpieczny!!

144856881_409951973416881_4895278363887767708_n.jpg

144669816_3817089221667593_1557873962572621830_n.jpg

144895091_412808743385567_5701432003847176752_n.jpg

144909978_726745267976979_3918854654973803989_n.jpg

• Like 3
  • Upvote 2