Alaskan malamutte Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 6 minut temu, Murka napisał: P.Maciek miał u mnie przystanek (zabierał dwa szczeniaki do domków), widziałam Quatro, fajny psiak, pomachał do mnie ogonkiem:) Ojej, bardzo się cieszę!! To tylko potwierdza, że psiak pozytywny do ludzi!! Super po prostu!! Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 3 minuty temu, Poker napisał: Ryczeć mi się chce z radości z jednej strony , że kolejne biedaki wyszły z więzienia, a drugiej , że tyle ich tam zostało. Mam podobnie.. Dzisiaj nawet nie podchodziłam do boksów ogólnych...bo po co?? Przecież żadnemu nie mogę nic obiecać...:-((( Quote
Ewa Marta Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Piękny pies, a od dzisiaj już bezpieczny:) Super!!!! Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 7 minut temu, Aska7 napisał: No i ? Nic nie wiem jeszcze....czekam na info.... EDIT: Ale intuicja!! Właśnie dostałam sms od . Macieja, że jeszcze ok 1,5 godziny. Wszystko w porządku. Quote
Nadziejka Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Wzruszenie wielkie ogromne wzruszenie jada jada ku nowemu jada Szczesliwej podrozy Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 Przelałam p. Maciejowi 420zł za transport. Rozliczenie na pierwszej stronie. Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 Na konto Quatro wpłynęło 200zł od Wiolhelm170 (stała za I i II) oraz 30zł od MTA82 Pięknie dziękujemy! Quote
mari23 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 4 godziny temu, Poker napisał: Ryczeć mi się chce z radości z jednej strony , że kolejne biedaki wyszły z więzienia, a drugiej , że tyle ich tam zostało. I ja tam mam, ryczę podwójnie - i z radości, że Quatro pojechał, i z żalu, że tylu biedakom pomóc się nie da :( :( :( Quote
Livka Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Piękny pies, a teraz już bezpieczny, tak się cieszę :) Powodzenia chłopaku ! Czekamy ... Quote
agat21 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Ciekawe jakie będą pierwsze chwile Quatro u Anecik. Na pewno też bardzo pozytywne. Taki fajny pies, że pewnie wszędzie się dopasuje byle być poza tym śmierdzącym schronem. Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 Dojechał!! Anecik napisała mi, że chlopak cudny, miziasty, grzeczny. Zjadł kolację, napił się, teraz odpoczywa. Zdjęcia jutro, teraz ciemno. Ależ się cieszę!!! 6 Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 1 godzinę temu, agat21 napisał: Czy łapka ok, czy kulał na nią? Agatko, on na takiej adrenalinie, że staje na tą łapkę, skacze, cieszy się, rozdaje buziaki. Anetka uprzedzona, będzie obserwować. Jesli tylko coś ją zaniepokoi, pojedzie do weta, jak trzeba będzie to i na przeswietlenie. Ustaliłysmy wszystko. Quote
agat21 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 18 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Dojechał!! Anecik napisała mi, że chlopak cudny, miziasty, grzeczny. Zjadł kolację, napił się, teraz odpoczywa. Zdjęcia jutro, teraz ciemno. Ależ się cieszę!!! Wspaniale! Hurraa!!! ❤ Quote
Nadziejka Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Cudnie wspaniale radoscia zycia nowego kokany ! 1 Quote
mari23 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Dojechał!! Anecik napisała mi, że chlopak cudny, miziasty, grzeczny. Zjadł kolację, napił się, teraz odpoczywa. Zdjęcia jutro, teraz ciemno. Ależ się cieszę!!! wspaniała wiadomość !!! i wspaniały pies ! :) 1 Quote
b-b Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Wreszcie bezpieczny w cieple a w brzuszku coś dobrego :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 1, 2021 Author Posted February 1, 2021 13 godzin temu, Jo37 napisał: Wreszcie zjadł coś przyzwoitego. 10 godzin temu, b-b napisał: Wreszcie bezpieczny w cieple a w brzuszku coś dobrego :) 10 godzin temu, Ewa Marta napisał: Fantastyczna wiadomość!!! 6 godzin temu, Nesiowata napisał: Wreszcie wolny i szczęśliwy. Wieści są naprawdę fantastyczne i optymistyczne! Quatro zachowuje czystość, przychodzi na zawołanie, uwielbia się przytulać. Apetyt dopisuje. Anecik powiedziała, że trzeba go trochę podkarmić, bo kosteczki czuć.. Quatro, pieseczku, teraz już jesteś bezpieczny!! 3 2 Quote
Recommended Posts