Alaskan malamutte Posted January 30, 2021 Author Posted January 30, 2021 U nas pada śnieg....nawet bardzo .... Martwię się...Oby nie powtórzyła się sytuacja z wtorku..... Quote
mari23 Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 8 godzin temu, b-b napisał: Gdyby psiaki siedziały osobno albo góra po dwóch to też by się pewnie inaczej zachowywały. Wspaniałe,że już bezpieczny. To, że okazał się fajnym miziakiem to daje mu szanse na szybsze znalezienie domku . Powodzenia chłopaki i bezpiecznej jutrzejszej podróży. To już JUTRO !!! :) Od jutra Quatro zacznie nowe, wspaniałe życie :) Oby tylko zima nie pokrzyżowała planów....tym razem nawet u nas śnieg leży... Quote
Nesiowata Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Dziś chyba wszędzie nasypało białego puchu.Nawet nie odśnieżam -syzyfowa praca... Quote
Gabi79 Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 A u mnie spadło trochę śniegu, potem deszcz, a teraz to wszystko przymarza. Quatro, to już jutro piesku!!! Quote
Alaskan malamutte Posted January 30, 2021 Author Posted January 30, 2021 54 minuty temu, Gabi79 napisał: A u mnie spadło trochę śniegu, potem deszcz, a teraz to wszystko przymarza. Quatro, to już jutro piesku!!! Tak Gabi, już jutro! Z panem Maćkiem już jestem umówiona, spotykamy się o 11 w schronisku. Proszę o kciuki i ciepłe myśli aby wszystko się udało... 2 Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 To już dzisiaj!! Za dwie godziny jadę do schroniska. Oby wszystko przebiegło bez komplikacji. 2 Quote
Nadziejka Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: To już dzisiaj!! Za dwie godziny jadę do schroniska. Oby wszystko przebiegło bez komplikacji. Dobraduszko sciskamy ile sil z calego serca za Ciebie za psinunie za droge z modlitwa Quote
agat21 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Będzie dobrze! Dziś takie słońce, że musi to być dobra wróżba :) Asiu, trzymaj się, na pewno wszystko się uda! Quote
Anula Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: To już dzisiaj!! Za dwie godziny jadę do schroniska. Oby wszystko przebiegło bez komplikacji. Jeszcze godzinka.Oby p.Maciek dotarł szczęśliwie i po drodze nic złego się nie wydarzyło.Jestem myślami i trzymam kciuki. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 Przed chwilą, Anula napisał: Jeszcze godzinka.Oby p.Maciek dotarł szczęśliwie i po drodze nic złego się nie wydarzyło.Jestem myślami i trzymam kciuki. Na razie wszystko z planem. Jestem w kontakcie sms z p. Maciejem. Stresuję się.. Quote
Anula Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Na razie wszystko z planem. Jestem w kontakcie sms z p. Maciejem. Stresuję się.. Ja też się stresuję.Każdy psiak,który wyjeżdża ze schronu zamojskiego ma dla mnie znaczenie.Tak już mam. Quote
Nadziejka Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Modle o kazdenkie istnienie o Was ciociu Alaskan o Pana Macieja za podroz za wszytko z calej duszy Quote
limonka80 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Na razie wszystko z planem. Jestem w kontakcie sms z p. Maciejem. Stresuję się.. Wszystko pójdzie dobrze, mocno trzymamy kciuki :-) Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 Wszystko odbyło się bez najmniejszych problemów!! Quatro energiczny, bez problemu wskoczył do klatki. Pan Maciej wymiział Quatro, pochwalił. Po drodze spotkał kotka, ale to bardziej kotek się zestresował :-) Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 Jeszcze oczka smutne, jeszcze niepewny, ale będzie już tylko lepiej!!! 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 No i pojechał po lepsze życie!! Anecik powiadomiona, jesteśmy w kontakcie. Quote
Anula Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Quatro,imię niespotykane i sam w sobie pies przepiękny.Szczęśliwej drogi malutki. Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Ależ on jest śliczny i pozytywny <3 Tak, bardzo pozytywny!! To zwiększa bardzo jego szanse na adopcję :-) Quote
Murka Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 P.Maciek miał u mnie przystanek (zabierał dwa szczeniaki do domków), widziałam Quatro, fajny psiak, pomachał do mnie ogonkiem:) Quote
Poker Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Ryczeć mi się chce z radości z jednej strony , że kolejne biedaki wyszły z więzienia, a drugiej , że tyle ich tam zostało. 3 Quote
Recommended Posts