Alaskan malamutte Posted May 1, 2021 Author Posted May 1, 2021 Dostałam dzisiaj zdjęcia Quatro vel Figo. Ponieważ majówka deszczowa, najlepiej wtulić się w ukochanego pańcia albo pooglądać świat z super miejscówki! 4 Quote
Alaskan malamutte Posted May 1, 2021 Author Posted May 1, 2021 11 minut temu, Gabi79 napisał: Figo, jak zawsze prześliczny I szczęśliwy! Rozmawiałam z panem Damianem. On tak ciepło mówił o Figo, są w nim zakochani po uszy!! Nie wyobrażają sobie życia bez niego. 3 Quote
Ewa Marta Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Bardzo mnie wzruszają takie historie. Taki cudowny dom mu się trafił, ale też Państwo dostali super psa:) Quote
Alaskan malamutte Posted May 5, 2021 Author Posted May 5, 2021 Quatro vel Figo w swoim domku i wszystko wskazuje na to, że jest tam szczęśliwy, kochany i szanowany. Widać to na zdjęciach, słychać w rozmowach z panem Damianem. Chciałam serdecznie, z całego serca podziękować wszystkim osobom wspierającym Quatro finansowo, duchowo i emocjonalnie, za aktywność na wątku, za rady i wsparcie. Bez Was nie byłoby takiego zakończenia. Piesku kochany, bądź już zawsze szczęśliwy u boku swojej rodzinki 2 Quote
Alaskan malamutte Posted May 5, 2021 Author Posted May 5, 2021 Myślę, że spokojnie mogę rozliczyć finanse Quatro. Po adopcji pozostało po zaokrągleniu 1300,00zł Kwotę tą chciałabym podzielić w następujący sposób: na Runo, który jest w hoteliku u Dexterki a ma tylko 200zł stałych deklaracji - 1000zł Ja też chcę opuścić schroniskowy, betonowy boks...Runo marzy o domku..Proszę, spełnijmy jego marzenia!! - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania oraz na Nikę, która przebywa w hoteliku u Szafirki, a nie ma żadnych stałych deklaracji -300zł Nika z zamojskiego schroniska jedzie po nowe życie do hotelu Szafirka. - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania Quote
Nesiowata Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 41 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Myślę, że spokojnie mogę rozliczyć finanse Quatro. Po adopcji pozostało po zaokrągleniu 1300,00zł Kwotę tą chciałabym podzielić w następujący sposób: na Runo, który jest w hoteliku u Dexterki a ma tylko 200zł stałych deklaracji - 1000zł Ja też chcę opuścić schroniskowy, betonowy boks...Runo marzy o domku..Proszę, spełnijmy jego marzenia!! - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania oraz na Nikę, która przebywa w hoteliku u Szafirki, a nie ma żadnych stałych deklaracji -400zł Nika z zamojskiego schroniska jedzie po nowe życie do hotelu Szafirka. - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania Ale z podziału wychodzi 1400 a nie 1300 zl. Quote
Alaskan malamutte Posted May 5, 2021 Author Posted May 5, 2021 10 minut temu, Nesiowata napisał: Ale z podziału wychodzi 1400 a nie 1300 zl. I co ślepemu po soczewkach....Dziękuję!! Oczywiście masz rację Quote
Alaskan malamutte Posted May 15, 2021 Author Posted May 15, 2021 Cieplutkie pozdrowienia od Quatro vel Figo! 4 3 Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Dzisiaj dostałam pozdrowienia z domku Figo: "Witam, u Figo wszystko dobrze, jest pełnoprawnym członkiem rodziny, nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Figo był na wstępnym kursie posłuszeństwa i dostał dyplom z największą ilością punktów. Jesteśmy z niego mega dumni!!!" 1 Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Powitanie z pańciem, jak wraca z pracy :-)))) 2 Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Pańcio bierze prysznic, Figo czeka..... 2 Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Figo na spacerze 2 Quote
Gabi79 Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Fotki nie wymagają komentarza ( w sensie mojego). Po prostu REWELACJA!!! 2 Quote
Alaskan malamutte Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 20 minut temu, Gabi79 napisał: Fotki nie wymagają komentarza ( w sensie mojego). Po prostu REWELACJA!!! Gabi, pan Damian mi napisał, że tak bardzo się cieszy, że Figo został zabrany ze schroniska, że go ogłosiłam na olx, bo dzięki temu mógł go adoptować. To cudna rodzina....cieszę się, że p. Damian zadzwonił. 2 Quote
Isiak Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Ależ wspaniałe wieści i cudowne zdjęcia! Pies-brylant :) Ile takich brylantów nieodkrytych siedzi w schroniskach po kres swoich dni :((( Quote
Tianku Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 18 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Dzisiaj dostałam pozdrowienia z domku Figo: "Witam, u Figo wszystko dobrze, jest pełnoprawnym członkiem rodziny, nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Figo był na wstępnym kursie posłuszeństwa i dostał dyplom z największą ilością punktów. Jesteśmy z niego mega dumni!!!" GRATULACJE FIGO :)))))) Quote
Tyśka) Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Niesamowite:) Uwielbiam jak wlasciciele traktują swoje psiaki jak kompanów do różnych aktywności i wspólnego życia. Udało się Figusiowi. ♡ Quote
Poker Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Zdyscyplinowany Figo, bo mimo że był zainteresowany czymś na drodze, to jednak przybiegł na zawołanie. Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2022 Author Posted February 10, 2022 Dostałam dzisiaj taką informację z domku Figo:' "Dzień dobry Pani Joanno. Dzisiaj jest pierwsza rocznica jak Figo stał się pełnoprawnym członkiem naszej rodziny. Z całego serca dziękujemy Pani za niego. Jest kochany od pierwszego dnia!! W załączeniu zdjęcia. Pozdrawiamy serdecznie. " 2 1 Quote
Recommended Posts